B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-31

där kan jag få stöd för mina barn eftersom jag har ingen HarzIV utmanande för dem

Advertisement

Eftersom jag för mycket inkomster (ca 50 euro extra) fick mina barn inget stöd harts IV
Var kan jag fortfarande få stöd för dem

answers

Jag tror att du faktiskt falla som ett kryphål för offret. Jag hade ett liknande fall i cirkeln. ALG Jag hade en idé att göra anspråk på att ha för hög medan arbetsförmedlingar, men det föll alHilfe att hitta bostad, etc.) som han hade många nackdelar med dålig Schufa.

Här ladda ner en broschyr DU dig.

http: //www.arbeitsagentur.de/Navigation/zentral/Buerger/Arbeitslos/Alg-II/Alg-II ...

punkt 4.6.3 kallas förmåner engångs. Den Zuschüse till skolresor. Gå lätt gånger för Amt och försöker göra det klart att du av de 50, som - kan alltför mycket naturligtvis betala Euro klassresa som till slut 200, - Euro kostnader.

Life barnen i hushållet och har ni för detta ett barnbidrag i sin helhet då du har rätt till barnbidrag enligt § 6a BKGG 1996 för att ge för att undvika behovet av assistans (ALG II). Efter § 9 SGB 2 ger lagen uttryckt att ALG II OCH barntillägg betalas inte parallellt.
På begäran kommer att ta hänsyn till ovanstående behörighet beslutas från fall till fall.

I slutändan kan du ansöka om bostadsbidrag om det behövs.

Hej!
Om du har en ALGII-beslut för dig, kan du gå till swap meets och loppmarknader som utnerstützt från arbetsförmedlingen, barnkläder, få böcker, möbler och leksaker. För mig åtminstone, har ingen kontrolleras om barnen är på den med, jag var bara tvungen att visa min kommunikation och utlämnande.
Lyckönskningar,
R.

Related questions

Om barnet stöd för ett barn 18 år beräknas för ett år och kommatecken, för inkomstgränsen

Min son är 18J i februari. gamla geworden.Ab mars har mitt barnbidrag skulle gestrichen.Es barn gynna werden.Für debiteras för ett år i juli en hade även utbildningens innehåll anger (Bundeswehr för 9J. skyldig) .Since mig finns det fortfarande ingen

Barnbidrag och studerande ekonomiskt stöd till samma barn & quest;

Hej! Jag kommer snart att vara för studier och kommer också att ansöka om studiestöd stöd. Jag bor fortfarande hemma med min far. Min fråga är nu om det är möjligt att min far trots mina barn BAFöGs tilläggsavgift kan tillkomma för mig. I barnbidrag

familjen fonden har mitt barn stöd för ett barn med födelsedatum 25 period, betalade 1982 till slutet av 2009, 03 & period

Familjen Fonden har mig till 2009 betalade 1982/03/25 underhållsbidrag för ett barn med födelse begäran var närvarande och de handlingar som också! Nu kräver de pengarna tillbaka även om jag har svarat på alla frågor, och har betalat kassan. beloppet

hur mycket ränta ska mitt barn har och komma; så jag fortfarande barn stöd för mitt barn & quest;

hur mycket ska mitt barn får varje vinster år kapital, så jag fortfarande få barn stöd från majoriteten? Har ni funderat att ställa saker upp så att intresset och ditt barn och nciht du tillskrivas? Om du kan bara ha kontot, är det känt för skatteskä

Barn stöd för tre barn

Jag har aldrig betalat en kvinna i pensionsfonden, eftersom jag var egenföretagare. Jag har tre barn får 1979,1983,1987. Jag får en pension för barn Som jag förstår det, enligt den nuvarande lagen inte, men om pensionsplaner för närvarande inthe disk

Kan jag få barn stöd och strävan ännu;

Jag är 22 och gift, har ett barn av 06 Jag börjar i september en utbildning på (initial, tidigare avbruten på grund av graviditet och arbete). Det står fortfarande underhållsbidrag för mig? Barnbidraget betalas ut oavsett inkomst. Barnstöd, det finns

Om mina föräldrar eller barn pengar för mig och komma; när jag Hartz IV mottagare & quest;

Hej! Jag ansökte nyligen Hartz IV och nu väntar på ett meddelande från konsortiet. Samtidigt kräver barnet stödkontor för ytterligare belägg för barnbidrag. Nu är jag inte säker på om mina föräldrar ändå fortsätta barnstöd för mig förtjänar (de inte

Stiftelsen för mor och barn & comma; vilken grund är kassatillskott på finanieller Emergency & quest;

som grund stöder mor och barn i ekonomiskt behov? har funnit det här, annars skulle jag gånger i kyrkan frågar http://www.donumvitae.org/stiftung titta bara följande länk: http://www.bmfsfj.de/Politikbereiche/familie,did=26446.html För Bayern: http:/

Mor med 4 barn hänvisar Hartz 4 & period; Vän som arbetar tar en och period; Hur är du med betalning av ytterligare & quest;

Hej, jag är mamma till 4 barn och hänvisar hartz4. Av personliga skäl min vän är nu utarbetas under natten. Vi är officiellt bara varit tillsammans den dagen. Min vän fungerar fullt ut. Måste nu men betala underhåll för 2 barn och isolering underhåll

Barnbidrag för relaterade barn och komma; bor utomlands

Jag bor med min familj (2 barn) i asiatiska. Utomlands. Vi får inget stöd barn. Min syster i Tyskland stött oss finaziell med ett belopp som motsvarar barnets stöd för 2 barn dt.. Kan min syster ansöka om barnbidrag i barnbidraget fond för deras stöd