B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-03

där jag köpa teckningsoptioner

Advertisement

Återigen Jag har en Låna fråga
Jag har ett konto med Comdirect. Kan jag köpa mer än Comdirect optioner?

Vilken utbyte webbplats rekommenderas därför när det gäller OS för Dax värderingar?

i förväg redan många tack

answers

Förmodligen ingen utlåning, utan låg ;-)

Du måste lämna in den på comdirect ett formulär för att ändra klassificeringen av kunskapsnivå, så du kan handla värdepapper riskgrupp F. Den så kallade must. "Professionella investerare" som har lämplig erfarenhet, och detta dokumenterats av din signatur och bekräftelse av ett dokument "förlustrisker i finansiella terminer".

Då kan du agera på Optionsscheinselektor eller genom direkt handel med comdirect detta.

Speciellt för Eurex är också handel konton comdirect: http://www.comdirect.de/cms/options-and-futures-trading-vorteile.html

Ja, via comdirect du kan också köpa OS. Stuttgart är väl så långt som vanliga Handeslplatz det och kan det möjligen erbjuda bättre villkor. Men Frankfurtbörsen är inte dåligt.

Hyr det? Lay!

Du behöver klassificeringen för riskklass med optioner att köpa produkterna.

Handeln kommer att vara noga Direct-Trade eller Frankfurt eller Stuttgart.

Related questions

Kan jag köpa teckningsoptioner på börsen och sälja sedan över disk eller vice versa och period; & quest;

Kan jag köpa teckningsoptioner på börsen och sedan sälja över disk eller vice versa.? Jag undrar att eftersom teckningsoptioner valutakurs få mestadels billigare än över disk (på grund av spridningen). Skulle vara trevligt att Op billigt att köpa på

På tal om Lehman GeschÃĪdigte: köpa teckningsoptioner och LPAR, eller derivat och rpar; utan rådgivning

drabbade investerare Lehman, Lehman farmor, de bedragna av Citibank, etc. för att läsa en hel del. Men hur är de som köpte på eget initiativ teckningsoptioner för säkring eller derivat. Deras investeringar föll värdelös med 15 september 2008. Inte gö

& LPAR, Hur & rpar; kan du skydda ägaren mot valutafluktuationer och strävan;

Jag hör ofta från industriföretag och flygbolag som de kan "hedge" mot valutafluktuationer. Kan du som privatperson samt? Till exempel, om du vet att du kommer utomlands i sex månader eller år i Europa? Du kan inte köpa teckningsoptioner. Sedan

häck med alternativ verkar

hej, Jag vill köpa teckningsoptioner för att säkra aktieköp. aktier om jag t.ex. en position av tyska banker har 38 € genomsnitt och skydda den vill ha vad jag måste köpa exakt hur fungerar det? låt oss ta till priset av aktie stiger till 38 € och ja

Varför jag bad om onlineinsättning på grund av investeringserfarenhet och investeringar kunskap & quest;

När jag klickade så av maxblue onlineinsättning Jag blev tillfrågad av en hel del investeringar erfarenhet och kunskap Depot. Varför vill vara så säker vill veta? som är en säkring av banken. beroende på din erfarenhet är du tilldelas en riskprofil o

Hur kan du sätta på aktiemarknaden på fallande priser & quest;

Vilka är alternativen om du vill lägga sina pengar på fallande priser? Mir säger bara termen blankning vad, men jag har nyligen läst i detta sammanhang, något av särskilda medel. Vem kan hjälpa mig? Tack. Istället för att fokusera på enskilda aktier,

Hur gör jag få en Fondsdepot från & quest; Främst fonder och exkl;

Vill mig en depå med flera fonder investera. Motsvarande cirka 100.000 Euro. Därför har redan börjat och investerat i de första 5%. Hur gör jag tillbaka om gånger insättning till över 50% ökning från de fonder mot förluster? I allmänhet fonden kör nä

Kan alternativ när som helst säljas & quest;

Om jag köper en option på min bank, jag kan sedan när som helst sälja? Om så är fallet, varför finns det då flocken på aktiemarknaden? Faktiskt, detta fortfarande spelar ingen roll, eller hur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, a

säkra som vanliga investerare mot fallande priser på aktiemarknaderna och strävan;

Jag gjorde lite för att göras smart, hur man skyddar sig mot fallande priser på aktiemarknaderna. Och jag har funnit att du antingen kan köpa fonder där sådana mekanismer är installerade. Alternativt kan du tydligen också säkra genom teckningsoptione

Kommer K plus S & comma; Commerzbank och E & period, ON går i konkurs & quest;

Om så är fallet, som var den första och varför? Ja, kommer att ske på måndag till 10:15. Varför? beror på att solen skina och alla säljer så att de är i tid i glassbar. Så nonsens får man inte klämma in en fråga form, men kan tanken, men lika avyttra