B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV nytta gemenskap makt harz4 bok II Einstehensgemeinschaft 2014-09-17

där för en strävan § &;

Advertisement

"Einstehensgemeinschaft" !!!

Det är enligt följande expired:
Jag flyttade i december 09 för min partner från Österrike till Tyskland, fick mig här i deras redovisade behov gemenskap och fick ännu fler arbetslöshetsersättning betalas från Österrike. nu är det så att du har den dragit tillbaka sin 150 euro från Hartz 4 stelle varje månad. Från mars 2010 får jag inget stöd från arbetsförmedlingen i Österrike mer och även här i Tyskland, har jag blivit uppsagd. nu är det jag med 15:04. kan börja arbeta och jag vill veta om det kan mitberechnen mig om distriktet. Om inte, varför jag ingick i beräkningen från dag ett? kanske som en hjälp för mig? byrå som jag kan vända en göra igen utmanar levande följeslagare betyder pengar som drogs hennes återbetalas blir, eller är det redan för sent?

Lg. Hako1111

answers

För en invändning mot beslutet i december det är för sent.

Men du kan göra en begäran om översyn på huvudkontoret "arbetsförmedlingen i Nürnberg."

saken med den ännu inte bildat "Einstehungsgemeinschaft" skulle behöva åberopa henne när de ville kredit för dig (alltså förmodligen i december).

Related questions

Vad tycker du om sjukförsäkring Continentale för Karriär Startpaket och strävan;

Continentale har en sjukförsäkring för ungdomar när de får betalt lägre avgifter i början och senare ändras utan en läkarundersökning i kontroll kollektiv. Vad tror du? Är det värt det eller du betala senare för initialt gynnsamma förhållanden? Faran

bättre fördela större byggprojekt på huset för två år och strävan;

Vi avser under året för att låta oss lägga till en vinterträdgård och hantverks timmar för ja kan tillämpas som ett hushåll tjänst, idén om återstående arbete, kommer vi att om det skulle vara bra, div. För att göras förrän nästa år till att ta optim

Om en elementär försäkring i översvämningsområden dyra & comma; om du hittar försäkringsbolag och strävan;

Påverkat juni översvämningar strävan ja förmodligen nu (gruvan är ett fall i cirkeln känt) till en elementär försäkring. Om stolparna så dyrt, eller begära att försäkringsgivaren en högre personlig bidrag? Inte alla vill försäkra sig mot naturkatastr

Hur kan jag använda icke-användning certifikat spara skatt och strävan som student;

Hur kan jag spara om skatter så att om jag har kapital som överstiger skatteavdraget? Kan någon berätta för mig? Tack! Du kan låta dig från ditt skattekontor att avge ett icke användningsintyg, om du inte har någon inkomst från ett jobb (eller låg in

Hur beskattas och strävan MetallRente;

I januari 2015 min MetallRente betalades. När man går in i deklarationen (WISO programmet) visar mig programmet till en skattekostnad på ca 30%. Jag har varit vid tidpunkten för utbetalningen redan gått i pension. Kan det verkligen vara möjligt. ?? O

strävan Med eller utan tysk moms &;

Tyska entreprenörer U gör en egen produktion av reklam (skytte, efterproduktion) för en österrikisk entreprenör K. Rotationen eller hela prestanda sker i Tyskland. Kunden är men det österrikiska entreprenören K. Enligt vilken punkt bestämmer nu plats

Vad är strävan med Cypern &;

Den ekonomiska betydelsen av Cypern för EU är fortfarande ganska låg, varför skulle EU Cypern sedan "ur lådor"? Jag tror att problemet är att Cypern inga grunder på (kontroversiella) erbjudande från IMF, och kommer att leda genom väggen, är det

Aktivt förvaltade fonder eller indexfonder-som lovar högre avkastning och strävan;

Jag är fortfarande mycket osäkra vill, på tillväxtmarknader investerar-vad du tycker är bättre i termer av avkastning? Aktiv hanteras och indexfonder? Denna fråga kan inte besvaras klart en. Det beror på vad dina förväntningar. I en etablerad marknad

Global bankavgift är möjligt och strävan;

G20-länderna tycks vara överens, de vill ha en global bankavgift. Således, för att de finansiella institutionerna själva upp skydda mot en eventuell kris. Planerna går längre än de av den tyska regeringen. Är en sådan strävan alls genomförbart? Om ve

Eftersom USA kommer ur krisen och strävan;

I USA är verkligen närvarande frukta en permanent Sagnation ekonomisk ordning. Samtidigt har Fed faktiskt aktivt bytt. Hur kan frigöra sig snabbast ur denna situation för USA? Den vet inte själv. Förmodligen är det graden av valutan "ner" rida k

Hur skatteklass förändring strävan att Bröllop &;

Hej, min partner och jag båda har skatteklass och vara gift på 5:12? I år har jag tjänat lite pengar och min vän mycket väl. Hur kan vi i efterhand pengar för året nu. När behöver vi ändra skatteklass eller vi får pengarna tillbaka om vi bara göra en