B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-01-09

Credit & period; & period; & period, kompletta uttalanden de senaste tre månaderna

Advertisement

Hej och även om jag har på en bank begärde en kredit ..davon lösa min gamla nu och resten får jag på mitt konto überwiesen..nun frage..die Bank vill fullständiga kontoutdrag för de senaste tre monate..dort är också att se jag till exempel på frakt hus abzahle..und min skuld inte wenig..von krediten betalas på grund jag ville betala den återstående skulden kopletten ... är något relevant bänken? .. eftersom jag inte har gett jag möchte..oder betala skulden resten vill bänken bara visa det är lönen betalas regelbundet på grund? ..
tack

answers

Om din ekonomiska situation är sådan att upplöses eller fristående gamla åtaganden det nya lånet, då finns det ingen anledning att dölja det. Men om det är orealistiskt och du därför - med rätta - rädsla hegst att banken håller den månatliga börda för hög även för delen av det nya lånet att förbli effektivt, så har du ett problem.

Bör nämligen senare har problem, banken, hela lånefrågor och efterfrågan på grund omedelbart. Därför: avslöjande är lämpligt.

Banken vill få en personlig bild av om du är kreditvärdiga och att få en överblick över dina betalningsåtaganden. Oavsett om du nachkommst önskan för inlämnande av kontoutdrag, naturligtvis, är ditt beslut. Men jag tror inte att det kommer att ge dig lånet, om du känner lust verweigerst.

Det är just anledningen till att bankerna vill se dessa uttalanden i avbetalning låneansökningar. Så att banken kan kontrollera om några andra lån betalas ut, underhåll betalas, etc. En begäran oftast avvisas om det fanns bakslag.

Från din formulering "av lånet kommer att betalas på grund Jag ville betala den återstående skulden kopletten ... är något relevant bänken? .. Eftersom jag inte har angett att jag vill betala den återstående skulden .." Jag är inte helt smart. Om den nya kredit för att ersätta skulden med frakt hus, det är okej. Den enda frågan är, vad dessa skulder. Har postorderföretag gett dig en delbetalning, eller togs genom en partner stranden av postorderföretag, en kredit? Om det är ett lån, skulle då läktarna i Schufa och du behöver för att ge honom med begäran. Då ser illa. Annars är det beror på hur de överföringar hänvisas till i kontoutdrag.

Man skulle vilja se innehållet och och om informationen är korrekt dina vanliga utgifter i självutvärdering till banken. Säga innan du säger ja hur högt dina utgifter är. Och det kontrolleras mot de kontoutdrag.

Eftersom du har krediten (dvs. på den bank där du leder ditt lönekonto) begärde uppenbarligen inte på din lokala bank, är det logiskt att den långivande banken du "lära känna" vill. För detta är de kontoutdrag som används för att kontrollera dina konton och din betalningshistorik.

Från krediten för att skicka hem banken kommer ändå veta om, eftersom det rapporteras till schufa och kan därför ses.

I grund och botten är du på grund av uttalanden häri inte kreditvärdiga för mig - grunden för ett lån är ärlighet och rättvisa. Dessa dygder Du kommer inte att sätta klart ljus.

Tja - du vill ett lån, men är inte beredda din ekonomiska situation helt avslöjas.

Faktiskt i fråga, är resultatet oundvikligt: ​​låneansökan kommer att avslås. För den som inte är redo att spela från början med öppna kort, är inte tillräckligt allvarlig - och naturligtvis du försöker dölja kredit hinder. Men bankanställda är inte dumma ....

Related questions

Varför har allmännyttiga bestånd knappt ökat under de senaste 12 månaderna, och strävan;

Verktyg är ännu mer sannolikt att vara konservativa och krissäkra lagren, eftersom de gör under kris vinster. De har också drabbats av krisen men. Under de senaste 12 månaderna, men knappast vunnit varför? Exempel: RWE / EON / Fortum / Iberdrola. Ver

Kan man under de senaste 3 månaderna utan sjukförsäkring i Tyskland studerar & quest;

God morgon! Jag flyger från och med 01 oktober studenten folkhälso försäkring, eftersom jag har sedan överskridit 14 termin. Men eftersom jag tar en socialförsäkrings heltid från 1 januari, 2017 var totalt bara tre månader för att överbrygga. Dessuto

Jag måste lämna in den på grundförsäkringen sökande bänk abstrakt de senaste 3 månaderna

Hej! måste jag ge mitt kontoutdrag för de senaste 3 månaderna när grundtrygghet ansökan varje år. Hur länge kan jag göra semester eller hur länge jag kan zubehalten umden rätt till grundtrygghet i auserhalb Tyskland. Grundtrygghet utomlands ???? Finn

Om man är efter personlig konkurs fortfarande kreditvärdiga & quest; Flickvän är så av & komma; men behöver nu Credit & period;

Vad menar du, är du fortfarande kreditvärdiga efter personlig konkurs? En vän till mig är nu genomfört, men behöver pengar nu, de kommer aldrig kan få ett lån? Inte inom de första tre åren efter slutförandet av PI; eftersom så länge det är posten i S

finans bil med Credit & period; vi Übenehmen oss & quest;

Hej, jag vill dela med min partner finansiera en bil. Vi har en gemensam inkomst på 2400 € netto. Jag är kär i en bil, som kommer att kosta € 12.450. 6000 € kan vi betala kontant, resten vi har för avsikt att finansiera genom kredit med en hastighet

Endast sjukvårdskostnader projektion lämna & komma; sedan Zusatzvers & period; Komplett & quest;

Jag behöver två keramiska inlägg. Dessutom har jag redan en behandling och kostnadsplan för den juridiska KV. Men jag behöver en tandvårdsförsäkringen som jag skulle avsluta det gärna. Kan jag använda sjukvårdskostnader projektion först lämna in och

Varför köra energivärden så deprimerad eller & period; inte under de senaste 2 åren och strävan;

Tillbakadragandet från kärnkraftsindustrin är inget mer nytt, eller hur? Energivärden fortfarande få också den högsta utdelning, eller är inte säker? Dessa är faktiskt tre faktorer när man hänvisar inte bara till de tyska specialeffekter med en kärnk

Vanliga Credit & period; Kan hans del förskottsbetalning & quest;

Jag har en bekant fick ett lån 3 år sedan för att finansiera en gemensam hobby. Jag skulle vilja föreslå återstående delen som retroaktiv lön omedelbart, är min kompis inte är i stånd att göra det. Är det möjligt? ... Enligt min mening endast om alla

New Consumer Credit & period; Vad kommer att förändras för mig & quest;

Jag har bara en kredit. Måste jag förväntar några ändringar? För befintliga övertrassering i bästa fall ändrar meddelandet. Men om du vill fylla i snart en konsumentkredit, kan du hittar här en översikt över de nya funktionerna: http://www.vzbv.de/me

Credit & period; & period; & period, småföretagare och exkl; & exkl; & exkl;

Hej! ställde denna fråga redan i flera forum och alltid få olika svar. Jag är ett litet företag (nyligen) och har inte så vie erfarenhet, därför diesee fråga. Jag har fått varan, jag tycker inte om (mängden hade redan inkl. Moms betalas.). Jag skulle