B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Commerzbank Kreditkort utomlands blockering Commerzbank & plus; kreditkort 2012-12-21

Commerzbank Business Card arbetar utomlands inte & quest;

Advertisement

Hej!

Jag är i besittning av en Commerzbank Business kreditkort och är för närvarande utomlands (Ibiza) och även komma hit för bara 5 dagar mitt kreditkort bara inte fungerar och kontanter, jag också inte längre har de sista dagarna allt betalas med kortet, kan det vara Commerzbank låser kortsäkerhet? Jag är bara inte genom hotline och anslutningen ständigt avbryts, vad kan jag göra?

answers

Hej!

Tack för ditt svar. Ingen begränsning har nåtts i alla fall. Jag kom igenom efter flera försök. Kortet har blockerats av säkerhetsskäl, eftersom det har varit, aldrig använda i DE och plötsligt i Spanien. Allt gick bra, men tänk att du är någonstans i Amerika på en hög sätt i någonstans och man måste tanka och kortet fungerar inte. Jag ska alltid ha kontanter med dig.

denna fråga kan svara dig bara Commerzbank. Eller du prova med Visa, Mastercard etc.

arbetar utomlands inte?

bättre skulle det förmodligen läsa: inte längre arbetar utomlands ....

har de sista dagarna allt betalas med kortet

då har hon arbetat.

Är det gränsen? Eller vad fungerar i fallet? Är det låst?

Jag skulle vilja kalla den bank eller kreditkortsföretag. Allt annat är spekulation.

Nästa håll ögonen öppna och prova andra servicenummer.

Related questions

Studieavgifter från den första att reglera innehåll - även när man arbetar utomlands möjligt & quest;

Så som jag har följt i media finns det nya regler för skatteavdrag för studieavgifter. Om detta är också i princip möjligt när man arbetar efter att ha studerat utomlands och det beskattas sin inkomst eller om du har för att säkerställa sin inkomst i

arbetar utomlands - betalda & quest skatter,

Jag arbetar cirka 22 veckor per år i Ryssland, dock max. 2 veckor i ett stycke. Dessutom, jag gillar att resa på semester till ett främmande land. Jag mer än ett halvt år är inte nu i Tyskland, måste jag verkligen fortfarande betala Steueren? Snabb o

Jag måste registrera ett andra hem och komma; när man arbetar utomlands och quest;

Måste vi undertecknar alltid ett andra hem, om en lägenhet kommer att vara på arbetsplatsen och stannade där 2-3 gånger i veckan. Ett andra hem skatten tas ut från denna region. Varför gör du det? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga.

Hur regleras av pensionsförsäkrings & comma; när man arbetar utomlands och quest;

Jag såg en platsannons där man skulle arbeta för 3 år vid ett utländskt företag i Frankrike. Jag kunde redan föreställa mig. Därefter, men jag skulle verkligen komma tillbaka till Tyskland, och också eftersom min pension. Kan vi sedan fortsätta att b

Vad händer om du arbetar utomlands och hans social trygghet där betalade & quest;

Jag ska be om en bekant av arbetet snart åka utomlands. Vad händer om du arbetar utomlands och där sina uppgifter betald tid du på en bosatt ... du måste då även den obligatoriska mängden exempel Byr. Versorgungskammer lön (eftersom detta regleras av

Sjukförsäkring om jag arbetar utomlands & quest; del 1

Hej, jag är nästan klar med mina studier och kommer att gå och arbeta utomlands (ca 2 år i Panama). Hittills har jag försäkrad med mina föräldrar, om jag börjar nu, men att arbeta, kommer detta inte längre att fungera. Mina frågor är nu: 1.) Måste ja

Är en reseförsäkring med kort arbetar utomlands & quest;

Är min reseförsäkring faktiskt lika med en reseförsäkring? Så när jag arbetar utomlands för en mycket kort period, då som min reseförsäkring? Eller behöver jag en extra försäkring för detta? Det är tillräckligt om det är mindre än 6 veckor, även din

Jag har nackdelar om jag bor utomlands och quest; & quest; & quest; & quest;

Hej, jag ska gifta mig nästa år utomlands men många frågor fortfarande öppna. Så kära människor Min fråga till dig, tänk om jag bor när jag gifte det i utlandet och en dag komma tillbaka till Tyskland, som nackdelar jag kunde ha ????? IIch tack på fö

Barnomsorg kostnader avdragsgilla utomlands när båda föräldrarna arbetar i Tyskland & quest;

Hej alla, Min man och jag är gränsarbetare, båda arbetar i Tyskland och bor i Nederländerna (deklarationen görs endast i Tyskland). Vi vill att vår barn placeras i en holländsk plantskola. Någon som vet om detta kostnaderna för barnomsorg kan dras i

Inget barn gynnas om fadern arbetar utomlands & quest;

Jag har ett problem och även om min make arbetar sedan augusti 2008 i Norge, vi är gifta och har inte heller separat från oss. Han kommer varje 4 månader i ungefär två veckor efter hem. Han arbetar där med en norsk arbetsgivare och betalar även sina