B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

börsen förlust Bank Citigroup kvartalsresultat marknad & plus; Förlust 2013-04-03

Citigroup: varför längre i Meanies och nu fantastiska siffror & quest;

Advertisement

varför led Citigroup längre än andra banker med förluster från krisen och nu lysande siffror redovisas? Är deras verksamhet så till skillnad från de andra banker eller har Citi kopieras helt enkelt konsekvent?

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

marknaden hade förväntat sig, om än inte riktigt lika stark. att jag får se mindre av en överraskning.

en något bitande bidrag på bänken: http: //www.ftd.de/finanzen/maerkte/marktberichte/: the kapital mycket är till-in -...

Related questions

Skatteskulder och komma; när man inte längre lever som en tysk i Tyskland & quest;

Min vän från skattekontoret att få ett par veckor, inbjudan att lämna in skattedeklarationer under de senaste 5 åren, annars kommer de att uppskattas. Skatte undersökning var redan aktiv. Problemet var att min vän bodde tillfälligt utomlands och har

Årlig skattsedel inte längre automatiskt skickas med Ansvariga sedan 2009 & quest;

är den årliga skattebeskedet som sänder vanligt bankerna börjar ett år, inte längre automatiskt att skickas? Det slår mig just nu, eftersom jag förbereda min skatt för 2009 som jag fick från min depåbank fortfarande inget certifikat för det året. Du

Det är bilen och komma; min far gav mig lämna 3 månader före sin död eftersom han inte längre ville gå och komma; för ärftlig & quest;

Min far lämnade sin bil 3 månader före sin död till mig. Det var också en gång erkänt för mig, så 3 månader före sin död. Han verkade också mig sin 30% SFK. Det är bilen nu för ärftlig? Har han verkligen gett dig bilen? Eller har du köpt det från din

Längre Kärn löptider - strömmen är nu billigare & quest;

Kärn löptider förlängdes. Ämnet är kontroversiellt. Påverkar detta på elpriserna i Tyskland? "Redan nu kontrollerar de fyra stora företagen cirka 75 procent av elproduktionen. Den snedvridning av konkurrensen och därmed konsumenterna ", säger Ha

Vad skulle hända och komma; när jag inte längre kunde du betygsätta min livförsäkring pay & quest;

Hej, Jag funderar bara en livförsäkring komplett och undrar nu, vad händer om jag inte kan betala avbetalningar, eftersom jag ska vara som arbetslösa. Jag har hört talas om fall där försäkringsbolaget har sedan sagt upp avtalet, som någonstans är för

Betalkort spår inte längre är möjligt och komma; vad gör & quest;

God dag, Jag har följande problem: Jag har varit att få min tågbiljett betalas ut en gång per år med en debet, det vill säga, har den tyska banken det avdragna beloppet till mig en gång om året från kontot. Nu är det så, men att det inte längre ger d

Riester pension: vad händer & komma; när jag inte längre tillhör de ersättningar som legitima cirklar & quest;

Vad händer med mitt Riesterrente när jag startar min egen? Vila tills jag arbetar möjligen upp till gång som anställd? Kan jag sätta in även under en längre tid nu? Du kan göra bidrag avtalet. Skulle du vara gift egenföretagare med ett socialförsäkri

Vem får barnbidrag om mamman inte längre bryr sig om mig, etc & period; & quest;

Mitt problem är att jag är 24 leva med min mamma i en gemenskap av behov och betala min egen hyra från studielån och barnpension jag får. Jag på en privat skola utbildning gör 140 euro månatliga kostnaderna, jag undrar vem nu får barnbidrag. Studielå

Jag ville fråga hur körningar med en hem inköp: det finns flera blivande säger mäklare och de var mycket längre och period; Är det ett trick & quest;

Det beror på. Kan du spela poker och är villiga att ta konsekvenserna? Jag har flera gånger köpt Häuder och så småningom vidare. Jag überlge mig vad jag är villig att betala. Man bör ha klart för sig vilka alternativ du har och vad man är klar. Om ja

Om ansvarsförsäkring från 2010 inte längre erkännas som särskilda kostnader i skatt & quest;

Är det verkligen sant, har hört att ansvarsförsäkring inte längre redovisas i 2010 med skatten som särskilda kostnader? Har någon mer information? Även vid den tidpunkt då avdragen är redan begränsad. Så en icke-oberoende arbetande skattebetalare vac