B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Graviditet moderskaps- Lag Föräldrapenning Beeg föräldrapenning & plus; Graviditet överföring företag 2017-09-07

Byt till ett övergångsföretag trots graviditet 6 & period; Månad & quest;

Advertisement

Hej!

min arbetsgivare har ansökt om konkurs. De tre månader konkurs pengar vi redan har fått. Nu erbjöds vi från 1:12:13 att byta till ett övergångsföretag, väggar om alla skulle få på din avbokning. Jag är 6 månader gravid och skulle gå på mammaledighet på 27.12.13. Normalt jag har anställningstrygghet, men arbetsgivaren kan få genom ett tillkännagivande av myndigheterna här eftersom obestånd eller operation. Min fråga är om det skulle vara meningsfullt för mig att flytta till övergångsföretaget? Jag har sedan skrivs betydligt under föräldrapenning (vi får 75% i TG). Och hur beräknas sedan den föräldrapenning, som jag har läst att de korttids utsläppsrätter inte kommer att tas för att beräkna föräldrapenning zoom. Varaktigheten i Tansfergesellschaft skulle gälla ab1.12.13 fyra månader i mitt fall. Om jag inte får i TG förändring och indragning med tre månaders uppsägningstid, men det finns en risk för att jag inte får pengar från min arbetsgivare eftersom det är insolvent. Jag är helt förbryllad.

Tack för din hjälp

answers

Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater.

Begär nu:
www.expermondo.de

Enligt § 113 InsO uppsägning är också möjligt om uppsägningen är genom kontrakt (anställningsavtal / kollektivavtal) uteslutas. Den speciella rättsligt skydd mot uppsägning (t.ex. råd, graviditet, föräldraledighet) förblir upprätthålls. Likvidatorn måste i dessa fall, först av alla nödvändiga myndighetstillstånd eller medgivanden av arbetstagarrepresentation i fråga innan han kan uttala uppsägning.

När du vet att du kommer att sluta, du komma i kontakt med det onda. Arbetslöshetsersättning ingår inte i Ausrechnung av föräldrapenning, men de senaste 12 månaderna före arbetslösheten.

Alltså: Och hålla tyst göra barnet väl ;-))

lycka till

om du inte går i TG, sedan bara betala kontoret dina bullar på Alg jag, om du har en fordran. Och det får du inte mer än i TG. Det kommer också att behöva om du skulle få ett lås på Alg I.

Likvidatorn kommer att meddela dig. Om det har att följa period av 3 månader eller om det inte går fortare, jag ifrågasätter. Jag noterar också i fråga om du någonsin skulle få från insolvent arbetsgivare innehåll.

Du bör klargöra detta med AG, insolvensförvaltaren eller representanter arbetsgivaren. Jag vet TG lösning. Vad händer härnäst?

Om man tittar noga kan man se TG som ren trick som tidigare anställda inte dyker upp i arbetslöshetsstatistiken. Av betalningarna det gör henne mindre skillnad, som ligger i mängden Alg I. Och oftast är en TG är bara en lösning för 12 månader, bland annat som Alg I.

Jag skulle förmodligen gå i TG.

Related questions

Separation från vänner och komma; Graviditet 3 & period; Månad & comma; fortfarande arbetar och komma; Jag skapade föräldraledighet ekonomiskt & quest;

Med mig var att separera från vän, är under graviditet i 3: e månad, en personlig drama för mig, men det var aldrig. Jag är fortfarande full, men hur kan jag skapa föräldra ekonomiskt? Jag ville stanna minst 2 år hemma, men bara på min egen, jag är r

gör min chef är ganska lätt att ändra utbetalning av löner med 1 & period; 15 & period, månad & quest;

Hej min chef informerat mig om att han vill byta från nu på min lön check från 1.des månad till 15: ei månaden han har helt enkelt rätt att inte komma överens eftersom jag måste betala mina driftskostnader för första, jag kännetecknat av svårigheter

Min son måste arbeta inspelning av PKV med mig att byta till SHI & comma; efter 5 & comma, 5 månader, avslutar & comma han; Han är 24 J & period; När han nu säker och med vem & quest;

Hej! om han gör ingenting, är han automatiskt en frivillig medlem av den senaste tidens allmänna sjukförsäkringen (§ 188 SGB V). Efter meddelande om försäkringsbolaget har han 14 dagar ggf.zu avsluta, och att byta till privata sjukförsäkringar. hälsn

Måste ta at-risk graviditet låsa perioder om förmåner och strävan arbetslöshet;

Måste se om du gå av på grund av en hög risk graviditet ledighet från jobbet låsa perioder på arbetslöshetsersättning acceptera? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de I en hög

Pensions bestämmelse färdig-nu byte av arbetsgivare fortsätter att betala-o & period; ny pension planering & quest;

4 år sedan, var en direkt försäkring om bolaget slutfört, månadsvis. Betyg 180 euro. Ska vi betala vid byte av arbetsgivare dessa fortsätta eller snarare leta efter alternativ till pensionen? Pensions inte lika direkt försäkring. Tjänstepensioner har

Big Bil Skador & comma; Glömde att byta kuggremmar och komma; ansvarig verkstad & comma; var där innan perioden 6 Om &; z period; Kd period, service & quest;

Min bil var cirka sex veckor innan kundtjänst kunde ha varit eftersom inte behöver berätta att kamremmen förfaller. För att inte görs, och nu har jag skador på motorn! Om verkstaden ansvarig för machen- inte hade behöver berätta att kamremmen ska gör

Arbetslöshetsersättning Graviditet och period; Hur länge & quest;

vad om fördelarna och graviditet arbetslöshet? Om du har en fordran, hur länge kommer att betalas? När det finns konflikter med moderskaps- eller föräldrapenning och hur är det relaterat till den uppnådda tiden för födseln? Snabbare och billigare råd

Skatteklass förändring med graviditet WG & period; Föräldrapenning eller förnuftigt & quest;

tidigare har en skatteklass förändring wg. Föräldrapenning betalas ut under graviditet. Här handlingsfrihet var begränsad. Att man måste åtminstone 6 månader före födseln bekvämt för skatteklass förändring, är klart för mig. Men vad som inte var tydl

Kan jag byta kvitton från tidningar och komma; Föredrag & comma; Läroböcker etc & period; hävda & quest;

Förra året skattekontoret inte acceptera dessa kvitton. När det gäller den kommande deklarationen, ville jag veta om det måste accepteras? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de

400 & comma, - € Minijob period på samma arbete typ &; Om min graviditet 400 & comma, - fortfarande & quest;

Hej! Så för mig är det följande: Jag är gravid och sedan 10:06. mammaledig. Jag är anställd i två bröder med min huvudsakliga jobb på en körning och Mini jobb (400, - €) å andra sidan. Nu har jag hittat i min lön som min arbetsgivare har betalat lön