B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Skatt skattedeklarationer studera avdrags Absetzbar pengar & plus; Självdeklaration skola avbrytande 2012-11-27

Bussbiljett till skolan avdragsgill & quest;

Advertisement

hello :)

Sedan oktober 2015 Jag är en student en yrkesskola (haklapp International College). En buss jag inte få ersättning trots 21km avstånd. Därför måste jag köpa en biljett för 90 € köpa en månad eller min mamma (första veckan biljetter för € 37) för att betala för den utbildning jag har även ut månadsvis - Jag förtjänar ingenting.

Jag har aldrig haft något att göra med skatter, i skolan jag heller aldrig lärt sig något i ämnet. Jag har just fått veta att du kan sälja biljetten skatt. Biljetterna Jag har aldrig lyft efter att de har löpt ut.

Min första fråga är, om jag eller min mamma kan lösa de upphävda biljetter från skatt? Eller gör det bara om jag skulle tjäna på att utbilda pengar?

Om så är fallet, hur mycket pengar skulle du få tillbaka?

Och eftersom jag inte har så mycket av biljetterna, finns det fortfarande en möjlighet att denna bevisning och ändå få pengarna?

Jag hoppas att någon kan förklara motivet mer exakt :)

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Tjänar du några pengar? Så inte Från utbildning och inte heller i en mini jobb, men bara ett jobb med en lön på mer än 450, - euro per månad (sk glidande zon).

Om inte, kan du utbildningskostnader, biljetter, litteratur, oavsett fixa ändå och därmed presentera förlusten av året under de följande åren.

Om det är din träning, då skattemyndigheten kommer att förneka detta, men det körs en åtgärd som detta förfarande inte bara bör tillämpas på underordnad men också för utbildningen.

Å ena sidan, svaret av wfwbinder ...

Å andra sidan meddelandet från mig att din mamma kan lösa bara kostnaden för din utbildning om du måste vara för det ligger bort - tyvärr.

Related questions

Dagvård i skolan avdragsgill som hushållens service & quest;

Jag är fullt sysselsatta, min fru är arbetslös. Vi har en dotter som går till en dag i skolan. Således kan vi se kostnaden är inte avdragsgilla kostnader arbetsrelaterade barnomsorg, eftersom min fru inte fungerar och därför en förutsättning, en anst

Fernschule avdragsgill & quest;

Kommunikationen är där. Och plötsligt till fjärr skolan inte längre vara avdragsgilla, men skattemyndigheten kunde följa de senaste åren sedan 2007 mitt argument. Kursen leder till college entré. När jag hade uppsättningen för första gången sa jag cl

Skolavgifter i privata skolor - avdragsgill & quest;

En bekant är sannolikt hans barn till en bra, men dyr privat skola för att skicka. Jag undrar om du kan göra de skolavgifter några skatteavdrag som verkligen skulle vara en ekonomisk lättnad från den hårda kostnader. Vem vet vad? Snabb och billig hjä

Är läroböcker som affärskostnader avdragsgill & quest;

Kan jag läroböcker och material behöver mina barn redo för skolan, avhopp som affärskostnader från skatt? Detta kan Läroböcker som du gör ditt arbete? förmodligen nciht, så de har också att göra med ncihts annonseringskostnader: Reklam kostnader är k

Är handledning avdragsgill & quest;

Är handledning avdragsgill? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Om ditt barn är dyslektiker eller undervisning på grund av ett drag behöver annars är att din egen njutning Nor

Bussbiljett från arbetsgivare skatt & quest;

Jag fick en bussbiljett utfärdats av min arbetsgivare, även om jag inte behöver. Måste jag betala skatt? Jag uppskattar att det kostar cirka 30 euro i månaden. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.e

Exteriör rendering avdragsgill & quest;

Hej! vi byggt ett nytt hus i 2007, 2009, då lämnar vi det utanför puts. Om hantverkaren konto avdragsgill, räknar övre fortfarande "Ny åtgärd", vars kostnader är inte avdragsgilla. Kan någon hjälpa mig någon? Tack på förhand Snabb och billig hjä

Rida för pendlare lägenhet - avdragsgill & quest;

Om det under veckan i en annan stad liv (andra hem), eftersom det har sin arbetsplats, och pendling på helgerna till de viktigaste lägenheten och flickvän, kan du sedan göra detta weekendresor av skatteskäl? Det är avdragsgill endast under vissa föru

Om månadskort för kollektivtrafiken avdragsgill & quest;

Kan alla ett månadskort för buss och tåg avsatte eller betyder det bara när man är egenföretagare? Jag har beslutat att sälja min bil, eftersom jag verkligen inte behöver det i staden och jag har en månatlig biljett förmodligen mycket billigare sätt.

Om barnet gynnar perioden och över 18 &; Ålder betalas & comma, om barnet är fortfarande i skolan och quest; & LPAR; ABI & rpar;

Om barnbidrag betalas mer än 18 år efter när barnet gör sin ABI och därför fortfarande i skolan? Kan faktiskt inte se sitt uppehälle ....? Tack på förhand. Eftersom utbildningen avslutas med en mognadsfas, kommer barnbidrag betalas endast fram till s

0
Views
0
Ccomments