B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-12-05

BuKna & sol; Efterföljande meddelande 2011

Advertisement

Hej Alla,

är i en svår situation, hade i januari 2011 en MiniJobber
(Ca EUR 396,00 Merit / månad) och ställ in motsvarande information Min
Tr. Faxas för registrering vid BuKnappschaft, som jag alltid har gjort med nya medarbetare. Att även från februari 2011 överraskade att vid lönespecifikationer som han skickar mig alltid, är lämpliga redovisningssystem för den anställde frånvarande, men då trodde att detta är bara förmodligen ännu inte gått in i tryck av misstag. Hur som helst, eftersom den anställde har fått sina pengar alltid mot kvitto och aldrig bett om ett uttalande, kom utredningen på Stb. Länge glömt. I augusti 2011, men jag har äntligen tänkt och jag har min tr. På frågan om det ... och hör och häpna, han har Janaur 2011 fått någon information från mig och därför förment Miatarbeiter också inte inloggad. Han skulle dessa men retroaktivt logga in på 01.01.2011. I så bekant och som därefter från 01.09.2011 också regelbundet kom lönebesked för den anställde, var saken avgöras för mig.

Tja, skulle jag ha tid att ta en närmare titt, för i dag jag upplevt under slutet av min skapelse EK-St-deklaration 2011 som jag kan betala mycket mer pengar till skattemyndigheten a), beräknat som b) TR. sade de anställda inte tillämpas retroaktivt för 01.01.2011, men 01.09.2011 och jag c) mig motsvarande bar kvitton att ta över betalningen av löner för månaderna Janaur till september 2011, eftersom det inte längre innehåller meddelandet systemet
2011 ren burk att rätta till det. Följaktligen kan jag inte göra anspråk på lönekvitton, skulle det vara då för skattekontoret kvasi
"Black pengar", vad jag skulle ha betalat. Allt detta och det faktum att de har gamacht min EK skatt under 2011 endast i sista minuten, gjorde de verkligen mycket ledsen och
skulle också köra riktigt dum, eftersom i december 2012 är det fortfarande skulle kunna korrigera allt, men nu var det för sent. Och skulle direkt kontakta Bukna
Jag vet inte, det skulle leda till att inom några dagar tull
kommer, eftersom du alltid förutsätter att alla rengöringsmedel
Fuskare.

Så vad händer nu? Jag kan inte göra de betalda lönerna för januari till september (EUR 3168) hävdat att eftersom jag har ingen möjlighet att betala skatt till BuKna vad jag skulle ha velat göra, i stället min inkomst har nu stigit till höjden av vad ger en fin efterskottsbetalning med den.

Har någon några råd / lösning? Från min revisor förväntar jag inget mer, som är mer av en SteuerERHÖHER.

hälsningar

Dennis

answers

Däremot har skattekonsult en ansvarsförsäkring, som väntas ta över skador vid fel (och det är innan väl, om informationen är korrekt och kan bevisas).

Jag skulle inte tveka alternativt överkylning fallet medan BuKna senare. Den lyckliga om varje meddelande och sedan MA redovisade från 9,2011, är hela också rimligt.

hitta en annan revisor och låta reglerna ovan. Snabbaste också för att man skulle kunna tilltala EK-kontroll

Related questions

House försäljning sol; prioritet meddelande

Hej! i köpekontraktet när man köper ett hus är ett stycke, jag förstår inte riktigt. Kanske någon kan som erlaütern en närmare ja. Säljaren och köparen bwilligt ansökt om registrering av ett prioriterat meddelande för köparen i den angivna köpes förh

Har det någon roll och komma; när varorna köper en kartong dokumentförstörare inte skrivs & quest;

Hej! Jag märkte bara att min skatterådgivare inte har skrivit kostnader för en kartong Shredder (betalning ..Handel GmbH) som utgifter, eftersom detta dokumentförstörare saknas också på avskrivningslistan. Själva betalningen jag hade gjort på mitt Pa

Perquisites som pensionärer SHI Rapport & quest;

Hej och god dag, Jag fick en fråga! Jag är 67 år gammal och pensionerad. Min fru, 62 år gammal, fungerar inte. Vår samlade inkomsten från min pension och en mini-jobb (450 €) jag har. Jag har inte registrerats sedan pension skattekontoret eftersom vå

begär 208 schwerb & comma, avvisande & comma, motsägelsefulla och kommatecken, 201150 examina & komma, datum från 5 t period, semester

passar mig extra semester att redan från och med dagen för ansökan partnerskap eller med ett skriftligt meddelande 2011? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de ytterligare ledi

Rabatt sparkonto & comma; avlägsnades från huvudstaden och solidaritet skatt banken

Min mor dog i januari 2013. Det finns fortfarande en rabatt sparkonto, togs bort från huvudstaden och solidaritet skatt banken. Ett certifikat icke-bedömning har löpt ut med döden av min mor, var det bort för hela ränte Einahmen trots Freistellungsan

Solaranlage- bär något mer av sig själv och strävan;

Är det verkligen sant att i ett sådant solcellssystem har inga egna kostnader utan hela i sig bär-eller är de uttalanden återförsäljare att njuta mer med försiktighet? Om säljaren du säker på att du inte har några kostnader för solcellsystem, slog se

Elster 2010 & sol; 2011 självdeklaration: när nätet & quest; Kan jag använda det gamla programmet och quest;

Jag har sökt förgäves nätet för Elster programmet 2010/2011 för deklarationen. När det är programmet på Internet? Kan jag använda då den gamla versionen om jag vill göra deklarationen innan? Det skulle FA avvaktan bra om det skulle finnas ett meddela

efterföljande sambeskattning för 2011, erhålla & quest;

Jag försöker att vara så kort och utgör fortfarande den största möjliga utsträckning: Har gjort med program för deklaration av 2011 samt skickas kontroll. Det påminner mig, har styrprogrammet anges att vid separat bedömning 500 € kommer att betalas m

Power & sol; gas betalningar i skattedeklarationer under 2011 att lösa & quest; & quest;

Hej gemenskap, Du kan gå in och reglera utestående respektive el- och gasföretag i deklarationen 2011 ?? Vad jag kan bara tänka mig mer, om du också kan dra de månatliga avdrag ?? Som alltid med GEZ? Som kabel användare som du betalar så automatiskt

3-månaders Euribor - varför magen och sol, ökade i mitten av 2011 och quest;

Jag har alltid trott, 3-månaders Euribor bygger på räntorna. Titta på loppet av de senaste 3 åren, överraskade mig sedan ökningen av kurvan fram till mitten av 2011. Räntorna är men förblev densamma i tid. Ändå uppkomsten av 3m Euribor. Varför är det