B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-03

brutto månadslön för

Advertisement

kan arbetsgivaren, som slogs i domstol övertid pengar (brutto) till min månatliga löne (brutto) förväntar mig att? jag arbetar bara 104std. och har därför knappast inkomst skatteavdrag, utom den sista månaden, som arbetsgivaren har beräknat ovan std pengar ... Jag hade präglat ca € 80 mindre av min faktiska lohn..durch den högre bruttobelopp.

answers

Om AG tvungen att betala dig övertid senare här han är även skyldiga att ha dessa pengar köras på lönelistan, eftersom det också har skatte- och socialförsäkringsintäkter.

Related questions

En retroaktiv lön & comma; bättre på en gång eller delas & quest;

Min flickvän (skatteklass I, inga barn) att backa betala totalt cirka 1000, - € Gross erhålls på grund lönen beräknades felaktigt. Föregående brutto månadslön € 2,600.00 ca. Gör det ekonomiskt en skillnad om hon får betalt på en gång eller det belopp

Pengar Föredrar 3-4 år månad spara upp & comma; Sparkonto & comma; Passbook & comma; Alternativa & quest;

Hej Jag skulle 600 sätta de närmaste 3-4 åren på månadsbasis åt sidan. Pengarna behöver inte vara omedelbart tillgänglig i händelse av nödsituation. Men jag skulle naturligtvis arbetslöshet kan stoppa eller minska sparkvoten utan stor nackdel. Detta

Hur övervägas i kontrollen och strävan social;

Återigen med kontrollen. Frågan låter VLL lite enkel, men jag är inte helt säker på att jag ber ändå en gång. Hur är socialförsäkrings konto för skatteändamål? Du betalar varje månad, men skatt och social trygghet och få betalt nettolönen. Om jag gör

Gör en levande Riesterrente sinne & quest;

Hej! Genom att sälja aktier har jag återigen några kontanter tillgängliga, som jag vill skapa eller återinvestera. Min bank rådgivare rådde mig igår ett bostadsområde Riester pension. Jag har nu gjort mig lite smart om det och som jag ser det, gör de

Unga yrkesverksamma och exkl; Som VL Skapa & comma; Om du vill få ut så mycket som möjligt främja & quest;

Vermögenswirksame bedrift för en unga yrkesverksamma med 22 år. Naturligtvis, bara medel! Främjande och utbyte är dubbelt så hög som med allt annat. Dessa kostnader är måttliga. InSb. om du låter rabattieren till AA. http://www.finanztip.de/recht/ban

De flesta räntorna för 30 & period, 000 euro - vad skulle du rekommendera & quest;

"Mest intresse för 30.000 euro" - läser bra, eller inte? Tyvärr är det inte om mig utan om arv av någon jag känner. Han undersökte av en rad där det kan investera beloppet som möjligt. Eftersom han kom relativt oväntat att så mycket GLED, det få

Sysselsättning - Gleitzone - Sundenbasis

Hej! Jag har ett anställningsavtal sedan 01:08. - 31.10.2012 (säsong). Nu har jag AG en förlängning till 31,12. erbjuds. Under ersättning kommer att gälla: Entreprenören får en bruttolön på € ... per timme. Betalning sker månadsvis i efterskott. Sönd

Finns det ett bord för avgångs & quest;

Kan jag läste någonstans hur mycket pengar förtjänar en när företaget erbjöd ett avgångs? vilket vanligtvis regleras av ett separat bolag avtal. som regel, beräknar vi avgångs så: Bruttolön X 0,5 = XXXX / X år i tjänst Det finns också möjligheten att

Vilken ersättning kan kräva anställda vid uppsägning & quest;

Min vän har nått en uppgörelse innan ett arbetsdomstol. Han har kämpat det med åtgärder mot uppsägning från arbetsgivaren. Nu anställningen avslutas av arbetsdomstolen mot betalning av ett visst belopp. Han har arbetat 14 år i företaget och förra mån

Datoravgångs nätet - känna en bra & comma; Flickvän vill slutat fungera och vill ersättning och period;

Behöver dator avgångs nätet. Har din goda? Eftersom min flickvän vill / avsluta sin långvariga arbete, troligen blir avgångs, men skulle vilja informera i god, hon var där i 30 år. lagstadgad. krävande hon har inte tillkännager det, behöver den en my