B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

lägenhet bostadsrätt provision hus att köpa mäklare Condo & plus; mäklare 2012-10-03

Broker har jag vidarebefordrade utan medgivande från ET & exkl adress;

Advertisement

Har svårt fall och skulle behöva ganska
Här en professionell rådgivning.

Jag är intresserad av en lägenhet, och har över Immobilienscout hittat en lägenhet som erbjuds via en mäklare.
Jag har flera dagar att försöka nå detta medel junior endast till ingen nytta.
MEDAN de senaste jag gjorde husägare identifiera och tänkte att jag kan gå rakt över honom om du inte når Broker ändå.

Den Broker har sedan återkallade efter 2 dagar och jag har ett möte med honom och han bad mig att besöka bill han skickar till mig via e-post för att fylla densamma och återvända till sin adress på det här meddelandet.

Detta har jag inte gjort, eftersom jag redan MEDAN som verkligen var ägare kontaktas ....
Utnämningen avbröts av SMS från mig och därför inte ske.

Broker har utan min undertecknat kontrollintyg min ofullständig adress (endast mitt namn och företaget där jag arbetar) till ägarna gått även om ingen utnämning inte har skett.

Nu ägaren av mäklare under tryck säger att det är att han gav mig lägenheten är inte tillåtet att tillämpa utan Broker kostnader direkt sälja ...
Ägaren inte vågar.

Vad kan jag göra, eller vad som är den juridiska sidan ??
Slutligen Broker får inte utan min tillåtelse att vidarebefordra min adress?

Kanske mig att ge någon en kortsiktig svar;)

answers

Det har men här tydligen bara ET ett problem om du mäklarens provision inte vill bära dessutom. Säg till ET att du är villig att betala honom den nödvändiga inköpspriset efter avdrag för mäklarens provision är redo eftersom du måste ändå betala mäklarens provision själv. Och alla är nöjda. ET tror inte men ändå, att det krävs inköpspriset leder också till en slutsats.

Jag tänkte att jag kan gå direkt genom honom

Det skulle ha (i alla fall inte hjälpt med sedvanliga mäklaravtal eftersom det mesta en exklusivitetsklausul ingår) dig. Vem tror du har förmodligen genererat posten i Immobilien Scout?

Vad kan jag göra, eller vad som är den juridiska sidan ?? Slutligen Broker får inte utan min tillåtelse att vidarebefordra min adress?

Är dessa tre frågor och en förklaring?

Äger du kan inte, som att avstå från lägenheten eller mäklaren att betala sin provision.

How do you say att att mäklaren inte kunde passera adresser?

Notera att biffiga ....... du själv skriver att du har upptäckt lägenheten har Immoscout ....... här angriper orsakssamband, det vill säga i klartext, om mäklaren inte hade införts, då du skulle denna lägenhet inte heller sett och om mäklaren har din e-postadress, där fick han detta? Och vidare, vad händer om mäklaren har avslutat en kvalificerad enda kontrakt med säljaren, säljaren kommer att ha något annat alternativ än att hänvisa till mäklaren ----- oavsett vad du har organiserat allt i egen regi. Varför vill du faktiskt spela mäklaren till säljaren ?? ---- Låter något opålitliga Ditt resultat ........ Bevis för möjligheten av en köpeavtal har tydligt tillhandahålls av mäklare och därmed tjänat provision !!

Om lägenheten var till salu genom en mäklare, tillåts den har ingått en mäklaravtal med ägaren.

I det fallet är kommissionen endast betalas när en försäljning kommer.

Om det framgångsrika slutsats enbart grundar sig på att lära parterna genom annonsering eller sträcker sig till dess fortsatta aktiviteter såsom Exposé, sightseeing, etc., på alla spelar ingen roll: §§ 652, 653 BGB.

G imager761

väl, i slutändan du stött på reklam för varumärket kopplingen till lägenheten. Därför är du på något sätt "vara" interessent. Observera i detta fall är förmodligen inte ett problem eftersom han UDN inte bara ditt namn, har hela adressen passerade.

När mäklaren att höra om ditt namn och adress? Det är något som pågår bara du har kontaktat honom. Innan du gör du några tankar som du bör kontrollera om lägenheten alls uteslutet. Courtage, då du antingen måste betala så när man köper, för utan online-annons Broker Du skulle aldrig lära sig vad från lägenheten.

En mäklare är i mitt kontrakt administratör av hans klient, säljaren!

Din fråga är att Frechheiten svårt att slå ... inkl. Alla stavfel.

Related questions

kan avbeställa min mamma utan mitt medgivande barnbidrag & quest; & exkl;

God morgon, Eftersom jag nu dras ut ur hemmet och naturligtvis, inte längre lever för att jag vill ha mina barn överföring av pengar till mitt bankkonto och behövde barnet stöd nummer & Tax Id när jag min mamma ringde när hon berättade att hon skulle

Kan 17-åriga hans 25-åriga flickvän att gifta & quest;

En ung man (17 år) anförtrodde mig med en underlig förslag. Är det möjligt, ber jag er? Han vill nämligen hjälpa sina föräldrar ur den ekonomiska gungfly. Hans flickvän (25 år) är mycket rik. Från hennes skulle han få en så stor mängd att det därmed

49 EUR uppvärmningskostnader platta och tid, kan den sociala tjänster, överföring utan mitt medgivande till tredje part och strävan;

Hej! Jag får hela EU pension och grundtrygghet! Kan sociala tjänster 49, överföra -Euro uppvärmningskostnader utan mitt medgivande till tredje part? I detta uppvärmningskostnader och el fast pris har beräknats bara min nuvarande leverantör är inte sa

Broker Exchange till CapTrader & quest;

Jag planerar en depå och jag upptäckte av en slump på en leverantör, som jag inte har hört ännu: CapTrader. Det verkar låg, vilket jag finner ingen känd namn som ligger bakom det. Kan du rekommendera leverantören ännu? Vilka risker kommer att vara en

Måste jag betala Broker även om jag gjort inköp med säljaren själv & quest;

Hej, jag köpte en Wohung. Vi har Wohung köpas för första gången av en mäklare, men som var mycket oförskämd. Lägenheten var dock topp, och med en liten check med grannarna vi hade fastställt den faktiska ägaren snabbt. Detta var super vänliga och vi

Engagemang avgift från Broker kräver - Är detta normalt & quest;

Hej, jag måste köpa mig efter mycket fram och tillbaka bestämde egendom och för uthyrning som en investering igen. Jag har nu tittat på tre lägenheter och tredje jag fann mycket bra. Emellertid har Broker sade i slutet som om jag är intresserad, jag

Selection Broker & sol; depot provider

Jag behöver en insättning, det är min första. Vad ska jag titta? Vad är viktigt i en depå? Ankomster marknads viktigt att utlandet? Consulting är inte viktigt för mig. Jag vill handla mycket självständigt. Din fråga innehåller en del viktig informati

Vilka banker och sol, Broker inte räkna för via Xetra efter partiell ordning men endast en order från & quest;

Enligt min mening, tror att de flesta mäklare varje partiell utförande i Xetra separat från, som sedan kan leda till högre avgifter. Har din mäklare / banker som inte gör det Xetra ordning som en order köras även om flera partiella avrättningar var n

Som CFD Broker kräver inga finansieringskostnader & quest;

Vilka CFD mäklare har att betala några finansiella kostnader? Hur Mole sade finansieringskostnader är för långa positioner på forever! Vad du fortfarande bör titta efter när du väljer en CFD mäklare, kan hittas här: http://www.forextimes.de/broker/cf

Erfarenhet av Lynx Broker

God dag! Här är någon över Lynx mäklare standard tyska oro och jag kan beskriva hans erfarenhet inom några ord kort? Jag är särskilt intresserad om handel på den medföljande klientprogramvara löper smidigt och att avvecklingen genomförs omgående. för