B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

funktionshinder trafiklagarna fortkörning biljetter parkering ingen parkering 2012-03-13

Böter & sol; Abschlepper-Kör för tredje

Advertisement

Hej Alla,

Följande situation i går kväll: I ett område med enkelriktade gator, flera tecken och smala gator jag parkerade i går fel. Vid svarvning, helt enkelt med tre personer, ordet "absolut Halteverbot från 1-15 (höger)" hoppas vi (tecknet fortfarande vände sig bort, så att den är synlig från den andra ingången från) och sätta oss bakom en pelare, som redan var där, det fanns inget hinder.

Självklart, kom dock en vifta att sätta tanken på höger sida, och på ett sätt som han lämnade tre meter till framförvarande fordon och placera vägen blockerades. Naturligtvis skulle jag, om jag hade sett skylten, frågade mig bara där ...

Slutet av berättelsen: När jag kom till min bil stod polisen där redan och hade kallat bärgningsbil. Detta kom sedan 5 minuter senare, och efter att ha fått personliga då jag kunde också gå. Så tack vare de fina herrarna € 25 i stället för 15 € böter för hindrande av trafik och det närmar sig drag (lyckligtvis bara cirka 40 €, beroende på föraren).

Jag vill få ut av det här och inte få övervinna - Jag har detta tecken lätt förbises och dåligt parkerade. Men växer med varje timme, ilska på joker, det jag är skyldig att till timme vid vilken jag vet vad bogsera verkligen kosta mig nu.

Därav min fråga: Finns det något jag kan göra? Kan en sådan man, egentligen bara skapa det, det tillfogar en ekonomisk förlust, tryck på räkningen på ögat? När allt kommer omkring, det gjorde jag inte ens blockerade vägen ...

Tack för ditt svar dig :)

answers

Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare.

Begär nu:
www.expermondo.de

Dei ilska är känslomässigt begripligt sätt, men du kan göra vad som helst. Vad gör en annan trafikant i stillastående trafik utan att hindra dig, inte rör dig och är inte en offentlig handling. Så att ingen kommer att följa - och uppenbarligen du störande trafikanter har inte ens begått ett brott.

Löner och inte moan så är mottot för denna berättelse.

Du har gjort misstaget att be dig till parkeringsförbudet och tror att skulden för att lasta på andra. Vem skulle du kunna hjälpa det? Barrel dig gånger på sig och vara glad att du kom ut som billigt ut av det.

vilket är irriterande, men det är värt det, här fundera på om dessa 65 euro kan du driva någon för ögat? Endast ägaren identifiera och sedan skriva, sedan en advokat, etc. Kostnaden för en sådan åtgärd är en multipel av 65 euro.

Och en annan sak: om jag skulle bli upprörd om Pranksters i en storstad, skulle jag ha en permanent hjärtproblem, högt blodtryck och skulle förmodligen ha en hel advokatbyrå med sådana avtal på sina tår.

Siffror bocka av. Felet ligger hos dig.

Related questions

Belönas tillsammans böter och poäng på deras licens & comma; när Österrike fortkörning & quest;

Har blixtrade i Österrike på motorvägen. Belönas nästa meddelande straff pekar också på sin licens, om du över 20 km / t var för snabb utanför i andra EU-länder? rausbekommen tillhörigheter på google något. du får med en begäran om att betala straffe

Vem kan rekommendera en fond & comma; investera i en sol gård & quest;

Intresserad av hållbara placeringstillgångar, särskilt ämnet Solar. Kan någon föreslå mig vad? Frågan om förnybar energi är mycket lovande framtid i alla fall. Dock är sol redan körs mycket stark både som projektdeltagande liksom företagens investeri

Förlorar en tekniskt okayes bilförsäkring skydd om TÜV har löpt & quest;

Om TÜV har löpt ut, är det klokt i deras eget intresse att fordonet inte längre användas eller bara för attraktionen till nästa TÜV test. Emellertid kan fordonet vara trafiksäkra även efter TÜV tätning. Slutligen kan i slutet av stans natten inte aut

Jag ser platt skatt & comma; Skatteåterbäring & comma; KAP - inte längre - Hur kommer jag till data och strävan;

Kära vänner här, jag ser det helt enkelt inte längre med platt skatt, skatteåterbäring, KAP och så vidare. Hur får jag data? Jag har en byggnad lån, sparkonton, livförsäkring, en liten Riester och några lager med utdelning, med olika banker. Och tyvä

Arbetare kör för fort - måste betala böter och strävan arbetsgivare;

En vän berättade för mig att de med bil av hennes chef på hans begäran snabbt till skattekontoret eftersom den lokala kontorist tog personligen vissa dokument och det var bara en kort tid i huset gick. På ett sätt, men ignoreras min vän en hastighets

Böter för bussförare och komma; om de köra på omkörning & quest;

Tack Hilde eld för din självklara svaret .. Go Staßenverkehr och fin Jag har en fråga som intresserar mig väldigt mycket. Eftersom på motorvägen eller motor Jag kommer alltid igen omkörd av bussar, även om runda omkörningar skyltställ, som en röd kan

Att köra hem från träningen svårt på grund av hagel och sol, storm och komma; Logikostnader från Chief retour & quest;

Vi hade nyligen en utbildning på Chiemsee på grund av kraftiga regn med hagel varning vi stannade han föredrar lokalt och tog oss till ett rum i stället för att köra hem. Hur är det med boendekostnaden? Borde inte chefen för lön? Vem vet detta mer? H

Måste innehavaren att köra fort föraren att betala böter och quest;

Kan min kollega för en åktur för fort sonen hållas ansvariga i bilen av kollegor? Jag vill bara veta om han har att betala böterna, trots att sonen drivs av bil. Polisen har bara skickat ett samråd till kollegor. Vad göra för att detta? Han kan inte

Med & sol, utan fritidsbostad pendlingskostnader mot skatte make & LPAR, flyg och kör till och sol, från flygplatsen och rpar; & quest;

Hej! Jag börjar ett nytt jobb i Hamburg och pendla för de kommande nio månaderna i helgen till familjen till München. Under de första 3 månaderna kommer jag att bo i HH på hotellet, så registrera någon andra hem. Hur kan jag göra pendlingskostnaderna

Kan ett företag skatt på tankkvitton drag & comma; när min hyresrätt och sol, Hyr en bil kör till kund och strävan;

Entreprenör U. kör en lånad eller hyrda fordonet till kunden och tankade denna kurs. Kan han dra piloten det eller inte? Gör det någon skillnad används om bilen eller utan vederlag? Civilrätt kan lämnas utanför i här. Han kör till kunden hyr eller lå

0
Views
0
Ccomments