B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-21

Bostadsbidragen är Bezüge Child & period, Kan hyran ställas in som en kostnad mot det & quest;

Advertisement

Vid beräkning av inkomstgränsen barn Bostadsbidrag räknas som referens. Som kostnader alla kostnader i samband ekonomiska ramen för dessa referenser kan Vedas dras. Kan jag då dra av hyran?

answers

Nej, varför också? Och framför allt hur du ville hyran fördelas proportionellt till ditt barn ???

Related questions

Renoverad lägenhet att hyra och period; Proposition om hyresgäster och komma; Reklam kostnader för ägare & quest;

Jag som hyresvärd har mina hyresgäster kostnaden för renoveringen betalas i tron ​​att de kan göra som inkomstrelaterade kostnader. Nu räkningen är namnet på min hyresgäst. Kan jag betala räkningen som ett företag bekostnad? Vad ska jag göra? Snabbar

är att abstrakta Wohnug är nyrenoverat och period; hur hyran betalning och komma; inte uthyrningsbar

huset är nu helt renoverat. Det är en 1-rumslägenhet. hyresvärden kräver även hyra för lägenheten även om ingen kan erbjuda just nu. också behåller borgen även om ingen är hyresskulder. vad kan vi göra? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompe

Fastighetsköp i Tunisien för 50.000 Euro & comma, vad gäller D skatt mig ev period, i hyran

Jag hade tillfälle i en lägenhet objekt i Tunisien för att investera, vad behöver jag beachten.Mit vad kontrollåtgärder, måste jag räkna i Tyskland, när jag själv använder det som ett fritidshus och eller om jag hyr det? Det finns ett avtal för undvi

Kreditkort för Child & period; Vilken typ & quest; Förbetalda & quest; Vid vilken ålder & quest;

är kreditkort för barn (13+) användbar eller lära sig så för "american". Beteende? :) Jag tänker på ett bankkort eller renodlat kontantkort. Vid vilken ålder ett barn får använda ett sådant kort alls eller från vilken ålder jag får ett sådant ko

Donation portfölj av Child & period; Konsumtionen av pengar bara i 10 år och period; Möjligheten & quest;

När fastighets konstruktioner är kända för mig, som du ger bort, men ändå behåller rättigheter som rätten att leva. Hur är det i pengar gåvor till barn? Om du vill ge en portfölj av ett barn att använda 10-årsperioden, dock bör givaren fortsätta växt

Jag arbetar taker & comma; Lstk 3 & comma; Child & period; Hur mycket kan jag få en återbetalning & quest;

Jag har ingen specialutgåva, endast månatliga biljetter till tåget till arbetet. 52 € per månad. Min brutto är 20.800 € varit i, 2013. Är det värt deklaration? Om du har en stadig inkomst, då du var ingen utanför Lohnstuer. För att kunna också får in

Mietvorauszlg & period; är avsedda för en period, en månad krävde & period; Löner & comma; Rg & period; etc & period; Ett M & period; senare av d & period, Verm & period; & period bez, är Serial & period; Lindring av sina utlåningsräntor till hyres

Ans. Kt. wn. e.lsb. Txt. erschnt. Lindring av sina utlåningsräntor till hyresgästen gutzuschr.? Var får du den kunskap som ägaren arbetar med övertrassering? Och även om hyresgästen inte skulle dra nytta av en besparing. Tyvärr, varför du ställa dina

Min vän och jag själv Hartz 4 med Child & period; Vad kommer att hända och komma; om vi drar åt samma håll och quest;

Hej! Jag är en ensamstående mor till min son och Hartz4 mottagare. Sedan en tid tillbaka har jag en vän. Han är själv (ensam utan anställda). Vi överväger att flytta ihop. Vad kommer att hända? Specifikt frågade vad är min dras av från mina förmåner

Donationer av Child & period; Gilla & quest;

Hej. Min son är frivilligt valt, är utbildning. Nu har han ett stort hjärta och skänker flitigt. Han får också donation certifikat. Kan rätt men inte avsatt för att han betalar ingen skatt. Nu frågar jag mig. Han bor i mitt hushåll så ... kan införli

Jag fick pension Post & comma; stod & comma; att barnen hänsyn perioder löper ut snart och komma; vad betyder det exakt & quest;

Har senaste inlägg från min pension få eftersom de perioder av barnomsorg för mina 4 barn räknades. Det sades också att barnen hänsyn perioder löper ut i början av nästa år. Vad exakt är barn övervägande gånger att någon här vet? Barn utgör gånger, d