B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

barn Studie student bostadsbidrag student och plus; studie 2012-09-24

Bostadsbidrag för studerande och LPAR; 25 & rpar; Barn stöd faller bort

Advertisement

Hej!
Jag hänvisar redan är ett år bostadsbidrag, men nu faller bort mitt barn stöd. Jag tjänar 380 euro och har en hyra på 275 euro, för mig är fortfarande lever pengar eller det är för lite? Jag bor mycket sparsamt och faktiskt komma att gå ihop.
Tack för svar

answers

http://www.wohngeldantrag.de/geld/bafog.htm

tittar du på gånger ovan, faktiskt har studenter med några få undantag inte har rätt till bostadsbidrag - du normalt skulle behöva ansöka om studielån!

Respekt som du får tillsammans med pengarna. (Jag menar absolut allvarlig)

http://www.wohngeld.org/wohngeldrechner.htm

där kan du kontrollera om det är värt en begäran. Lycka till.

Related questions

Separation - har en ensamstående förälder och LPAR, 1 & rpar barn; utan underhåll krav evtl & period; Rätten till bostäder & quest;

En vän till mig vill separera från sin man, som inte är far till hennes barn. Barnets far är inte längre lever. När hon får från sin man så inget underhåll för barnet (6) Jahe, måste de nu bestrider bara sin försörjning. Kan de få ett råd hus? Där ko

Nuvarande oljepriser i dollar LPAR &; WTI & rpar; per fat faller och faller och tid; Varför & quest;

Priset på olja har gett mer än 10 dollar. Vad är orsaken? Är kriser inte en anledning till varför oljepriset ska stiga? I olja och mycket bara spelat, VLT. har någon spelat, eller en stor vill ha en mindre behov ausstoppen. En kollega berättade ma at

Enhetskostnaden redovisning och LPAR, lagerförändringar rpar i detta fall, &;

Kära gemenskapen, uppgiften är i bilagan. Nu om lagerförändringar: Den färdiga produkten lagret rapporterar en tillgång 8000 enheter och en försäljning av 7.800 stycken av denna produkt för december. Beräkna och byta namn på värdena för de enskilda l

Barn stöd faller bort och komma; om så mycket välförtjänt & quest; Korrekt & quest;

Är det sant att på senare tid, kommer barnbidrag vara osynlig för mycket höga inkomster? Är det rätt eller endast i diskussionen? Skulle logiskt. Varför till exempel behöver ett Mr Ackermann underhållsbidrag? Ämnet är endast i diskussionen. Det är ga

mor och LPAR, harz4 & rpar; två barn J19 & komma; T20 & komma, har problem med sökandet & Social Office gör vad;

min flickvän är 20 i andra undervisning året av sin utbildning hennes bror har förra året en utbildning börjat mamman är berättigad harts 4 och nu har de förra veckan för att skriva en få dem Social Office som ska återbetala men vänligen 1700 euro fö

Second Home & LPAR, WG & rpar; medan barn support & quest;

Hej! efter veckor av fruktlösa krypa Internet-forum och sidor, jag prova det nu bara själva. Följande situation: Jag är för närvarande gör en dubbel utbildning (dvs. utbildning och studier) i en bank och har varje dag (inklusive lördag) 40km där och

bekomm Jag dubbelt barnbidrag säga I & LPAR, soldat rpar tid &, och min flickvän och LPAR, gravid och halv, arbetslösa och rpar;

Snälla hjälp min fråga. Jag tjänstgjorde två år och min flickvän bor schwanger.wir together.She men hade Im3. ber månaden av graviditeten jag gekündigt.was sin utbildning när det fortskrider med stöd barnet när barnet är som om vi var emot både barn

Kan föräldrar pengar från Child & LPAR, Azubi & rpar; efterfrågan för att leva i föräldrahemmet och quest;

Kan någon berätta för mig om föräldrar får mer barn stöd från ett barn som tjänar pengar som en praktikant, kan kräva ett bidrag till livsuppehållande / hyra kosta mig? Du får men barn pengar och därför betala staten men för att stödja barnet redan b

Barnbidrag strävan även med utlänningar &; och om barnet och LPAR; 21 & rpar; Endast Flame & comma; Vem är pengarna & quest;

Har ingen kontakt med mina föräldrar och inte får barnbidrag. Jag kommer från Afrika och har ne uppehålls certificate'm 21 och praktikant. Min far har nu registrerats som arbetslösa och få mitt barn stöd. Han själv har bara en Aufenthaltbescheinug. S

Jag betalade även ganska få mitt barn stöd och strävan;

Jag bor fortfarande med min far att få min skola hade. Detta har blöderweise ständigt penningbrist och kan ge mig några saker som jag inte köper verkligen behöver (fe. varm tröja, vinterskor). får jag be att jag får även mitt barn stöd på mitt konto