B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-09

Börsen i Greek & period; Obligationer: flod av nya tidningar och strävan, och exkl;

Advertisement

Jag har mer än ett år sedan köpte ett par grekiska obligationer -. Mer från "självkännedom" :)

Tja, utbyte (ej gick jag) igenom och hitta min insättning en mängd nya obligationer - finns det sannolikt att vara mer än 10 nya typer av obligationer. Kan det vara eller är detta en falsk post?

answers

Nej, det är okej. Oavsett om det var avsiktligt och att många får lite eller ingenting när de säljs av försäljningsavgifter? Ingen aning.

Hur som helst, det var en artikel i Handelsblatt, som ser kritiskt

http: //www.handelsblatt.com/finanzen/boerse-maerkte/anleihen/anleihentausch-was -...

Om du grekland och skriv obligationer i google och titta på nyheter för dig i bilden.

Obligatoriskt utbyte utfördes. Ha kul med nya obligationer.

Detta är inte en falsk ingångs.

Related questions

Kontraktet förlängas Försäkring & comma; Auto & period; Anpassa sig till nya förhållanden och strävan;

Min ansvar hushålls -u. Rättsskyddsförsäkring snart skulle avslutas. Jag skulle egentligen bara då fortsätta om jag inte automatiskt. att utvidga de nya villkoren vänder, eftersom dessa kontrakt kvar men mest kundvänliga. Så vad jag har att betala om

Kredit trots nya arbete och strävan, och exkl; & exkl; & exkl;

Hej! Jag har varit en student. Nu fick jag en mycket lukrativ jobberbjudande i en avlägsen stad. För att flytta jag behöver pengar (för deponering, flyter). I mitt jobb jag har en tillsvidareanställning. Detta är obegränsad. Jag gör det i början av 2

Flod av nya obligationer WestLB & period; Hela 13 stycken på Boerse-Stuttgart & period, de & period; Vad händer & quest sedan;

Tillfällighet, har jag observerat att WestLB alla 13 nya obligationsemissioner tillför marknaden med löptider 2-20 år. Jag tänkte, WestLB har även spelat och är i kris. Verkar som intresserar någon längre? EU-kommissionen sade ens en gång av en bryt

Varför köper ECB & sol; EU räddningspaket inte lätt Gr & period; Obligationer låg på marknadsvärdet och quest;

En statsbankrutt kan hela Europa i avgrunden. Därför bör inte ett stopp göras också för okonventionella medel. Skulle det inte vara den bästa lösningen, om ECB eller euro rädda fond för att köpa upp grekiska statsobligationer till marknadsvärde? För

Konkurs hotar & period; Spara värden i nya företag och period; Är det & quest;

En GF ser komma stora problem. Han förväntar sig av hur länge likviditeten är fortfarande kvar. Kostnadsbesparingar verkar inte så lätt att utföra. I denna situation, han överväger vad som kan hända i värsta fall ... konkurs. Därför har han idén att

För min sekundär aktivitet på datorn jag köpte nya tillbehör och period; Kan jag dra av skatt och strävan som;

Jag kommer snart att börja en hjälpverksamhet och måste för att arbeta hemma på datorn. För att jag behövde nya tillbehör såsom programvara, skrivare, etc. Kan jag dra av skatten? Naturligtvis, frågorna är i drift / orsakar professionellt. Så samla b

Vad gäller om företaget går utomlands i samband med uppsägningar eller & period; Jobb på den nya platsen & quest;

Företaget där min fru arbetar planerar att flytta utomlands, eftersom det fasta driftstället är beläget nära gränsen. Hur skulle det även om folk skulle sluta? Kan säga chefen sedan eller han har att erbjuda ett jobb på den nya platsen? I teorin skul

Haircut på GR: inverkan på icke-professionella investerare och komma; den grekiska och period; Obligationer håll & quest;

Jag hade köpt en diskussion med en vän, den grekiska. Obligationer. Han ser sig själv som en del av den privata sektorn :) Vad gör hela åtgärden är frisyr, avstå 50% av investeringarna, för honom? Är privata investerare, obligationer GRS hålla, påver

abwrackprämie: Finns det en tid handicap mellan abmeldung d period, gamla u & period, registrering d period, nya bilar och strävan;

Om du snabbt vill komma till dina pengar, bör du först kolla in den gamla bilen nd sedan associera nya, annars är det inte längre ett substitut för den gamla fordon Det vet jag inte. Du kan också registrera den nya bilen och den gamla loggen förrän s

Online Banking & period; Old TAN lista kastas & period; Hur aktiverar jag nya TAN lista & quest nu;

Tyvärr har jag kastat bort den gamla TAN lista innan jag hade aktiverat nya. Finns det något sätt att aktivera den nya TAN lista, utan att behöva gå till banken? Du kan möjliggjort genom din bank manager Tanliste. Om man har bra kontakt, det är telef