B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

finanskrisen aktier aktiemarknaden bankaktier blankning aktiemarknaden och plus; finanskrisen finansiell tillsyn 2015-02-22

Börse: Var blankning av bankaktier att fortsätta att vara förbjudet enligt Financial & quest;

Advertisement

Vem vet mer information? Har blankning av Bankatkien varit fortfarande förbjudet på börsen av centralbanken?

answers

Ja. var i pressen. igår eller idag. i all finansiell andel av den populära tyska dagstidningar.

uttalandet avser BaFin och D: några finansiella / försäkring är titeln "drabbade".

så får inte säljas titel som du "fysiskt" inte i sin depå var.

Related questions

BaFin lyfter förbud mot blankning på är && num, 039 och halv; s igen rastlös & quest;

BaFin har lyft förbudet mot blankning av 11 bank- och försäkringsbestånd efter 1,5 år. Man kan därför spelat igen. Behöver jag oroa sig, eftersom jag har några bankaktier? Kommer det igen rastlös med en upp och ner i de värderingar? Denna försäljning

Att flytta till Österrike - fortsätter min tyska ansvarsförsäkring att tillämpa & quest;

Jag Wrede dra ett år efter Österrike. Vad ska jag respekterar. Kom ihåg min försäkring? Är min tyska ansvarsförsäkring fortsätta? Jag skulle prata med försäkringsbolaget, hur det ser ut i ditt fall. För en viss övergångsperiod, ser jag inga större pr

fortsätta BAV eller inte och strävan; & quest; & quest;

Jag alternera 2014/01/12 mitt jobb. Den nya arbetsgivaren inte anta min befintliga direkt försäkring. Jag kan privat att fortsätta detta avtal nu, om jag vill. Bakgrundsinformation: Det finns en direkt försäkring, tidigare månadsbelopp: 146,00 € ingå

Ersättning för användningen fortsätta att betala till huset leverans & quest;

Dag. Föräldrar skilde sig. Far klädde, mamma bor i huset, användning av ersättning till hennes ex,. Mor sin del nu skrivas dotter ... Och mor inte längre bor i huset, men nu dottern. Måste mamman fortfarande att fortsätta att betala ersättning för an

Kan jag fortsätta ett stipendium ett Office Ansvar & quest;

Jag är ett stipendium och arbetar på min avhandling. Tills nyligen har jag haft en liten fläck som en examen assistent. I början av arbetet har jag avslutat en term skuld med servicenyckel försäkring. Det förklarades att aktiviteten som assistent som

Som du uppskattar Pioneer Investments Euro Bond Medium fortsätta a - fast långsiktig investering och quest;

Som du uppskattar Pioneer Investments Euro Bond Medium en fortsätta? Är detta en bra långsiktig investering. Jag har 2011 aktier köps av den nuvarande fördelningen jag fundera på om jag har rätt om flytten. Jag behöver inte pengarna nu. Detta är en m

Barnbidrag: ska mitt barn i utbildning & comma; gift fortsätter nu för att få barnbidrag & quest;

Kan mitt barn i utbildning, nu gift, fortsätter att få barnbidrag? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de För gifta vuxna barn, som befinner sig i den första utbildninge

Små regionala börser som i D för aktiehandel i USA & comma; Storbritannien eller Japan & quest;

i D vi har även små börser med låg handelsvolym (M, H, D, B, HH), på påståendet att endast cirka 3% av aktieomsättningen i bolaget (enligt Reuters). Finns det något i USA, Storbritannien eller Japan? Eller är det en tysk företeelse? I USA finns det o

Vollstreckungsbescheid & comma; RA kan fortsätta att ränta och kostnader efterfrågan & quest; & quest; & quest;

Hej! Jag fick en exekutionstitel. När jag fick det, betalade jag genast det viktigaste kravet. är advokat som är behörig att intressera och advokat kostnader fortsätter att kräva? Får han inte skickades till devalverat stämning? Om du inte var i stan

Jag får til efter skilsmässa om jag fortsätter som en vårdgivare att bo & quest;

Jag ville veta om jag får en skilsmässa och sedan stanna en annan gifta, men som heders rådgivare min make. (Han är 7 år i vax-punkt och du vet inte hur länge det kommer att pågå). Den själv få så pension för total arbetsoförmåga och invaliditetspens

0
Views
0
Ccomments