B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-04

Bör försäkringen Online Komplett & quest;

Advertisement

Det kan vara att jag är gammaldags i det avseendet, men jag litar på högen utan om en person som en visningsfönster. Vad tror du att det är så långt som möjligt att hitta ett bra sätt försäkring online och fullständig, eller bör man snarare tala personligen om detta?

answers

Jag tror ingen lekman, villkoren för försäkring vet och jämföra. Det är då så enkel försäkring såsom ansvar och hushållsartiklar som denna. Helst du solltes en försäkringsmäklare att fråga vem som har den fullständiga försäkringsmarknaden.

Detta är trots allt en fråga om vad säkring behöver du har. Jag har slutfört en Privathftpflichtversicherung Cosmos år sedan på Internet. Min försäkringsmäklare berättade sedan att presenteras tillsammans med de tjänster som Cosmos och några rivaler han kunde erbjuda mig ett alternativ. Jag var förvånad kraftfull är de enorma skillnaderna i en till synes enkel produkt och tenderar mot bakgrund av denna erfarenhet att vara bättre råd från en försäkringsmäklare om möjliga alternativ.

vissa försäkringsbolag, desto mindre komplicerat, singel, med ingen lång tids användning kan avsluta på nätet. Men jag tror, ​​för många produkter, särskilt de som du har lite erfarenhet, jag skulle förklaras av en försäkringsmäklare som kan ge en jämförelse.

Priserna skiljer sig inte (mer) verkligen.

Jag håller Niklaus och kapare och skulle vilja lägga till några punkter:

  • Inte alla leverantörer är online
  • Online produkter är inte - justerad - billigare
  • Online grader är rådgivande och ansvarsfriskrivning.
  • Dokumentation är viktig klass i försäkring med biografiska risker (BU, PKV)
  • Försäkringar är abstrakt och svårt för konsumenten att förstå
  • Agenter har delvis egna täcknings koncept och kan eventuellt också rabattieren

och sedan finns det försäkringsrådgivare som inte ger, ger nettopriser eller courtagefri priser, men betalas av kunderna. Du har en andra fördel, eftersom det rör sig om en default / tvist med VU de har rätt till utomrättsliga Rechtsbertretung.

Related questions

Sjukförsäkrings användbar när du reser utomlands och quest; Med vilken komplett & quest;

Är det vettigt att ta en reseförsäkring? Om så är fallet, resebyrån direkt eller med min egen sjukförsäkring? Varför behöver jag det alls? Jag har utomlands som inte täcks av försäkring om något händer? Jag frågar eftersom jag vill göra en lång resa

Delbetalning tilläggen försäkringen inte tillåtet & quest;

God kväll. Jag har läst att kunder som har identifierats med sitt försäkringsbolag att betala premien månadsvis eller kvartalsvis, har en god chans att få sina pengar tillbaka. Detta beror på att försäkringsbolaget för de begärda delbetalning tillägg

Försäkring för tandreglering komplett & quest;

God morgon. från en vän, jag rekommenderades att teckna en tilläggsförsäkring för tandreglering för min dotter. Inte för att deras tänder är så krokig, men eftersom du aldrig visste vad senare för kostnader zukämen a. Behöver vi en sådan försäkring?

I professionell USA-utomlands KV härifrån "och halv, EXPAT försäkring" och halv; Komplett & quest;

Har någon erfarenheter, om det är vettigt att skjuta sjukförsäkring härifrån med en utdragen hänsyn veruflich villkorlig vistelse i USA, är det troligen kallas "Expat försäkring"? Fördelar / nackdelar? Tyvärr berätta varken någon typ av vistelse

Där rättsliga plattformar för online-spel & quest;

På något sätt är det inte klart hur man skiljer lagliga och olagliga webbplatser, där någonstans tillförlitliga webbplatser där du kan monogama (mindre spel, inga MMPORGs)? Tja, varför fel forum om han vill tjäna pengar: D Så jag spelar mest på win2d

Vilken fördel göra online försäkring & quest;

Kan någon av er förklara vad nytta har online försäkring? Så till exempel motorfordonsförsäkringar. Och vad händer när man är beroende av samråd? Kan vi slå sedan till försäkringen, eller inte är i en online försäkring där? God dag, så jag måste säga

Endast sjukvårdskostnader projektion lämna & komma; sedan Zusatzvers & period; Komplett & quest;

Jag behöver två keramiska inlägg. Dessutom har jag redan en behandling och kostnadsplan för den juridiska KV. Men jag behöver en tandvårdsförsäkringen som jag skulle avsluta det gärna. Kan jag använda sjukvårdskostnader projektion först lämna in och

Vilken försäkring är den bästa försäkringen mot invaliditet & quest;

Eftersom jag företagshälsovård fysisk aktivitet artister, skulle jag vilja ta ut sjukförsäkring. Vem vet om det? Jag har hört att Axa, Allianz och Gothaer har mycket goda affärer. Jag skulle dock föredra att jämföra. Var kan jag hitta tester eller jä

Om du får en negativ Schufa post om du inte använder en online kredit & quest;

Jag undrar hur det är med online-lån, som alltid mer utbredd som t.ex. Smava, gereget vid återbetalning misslyckande. Om du får en negativ Schufa inträde om man inte fungerar, eller som sedan regleras plattform Intern kredit? Många banker tillhandahå

Vilka är fördelarna med Online Banking & quest;

Hej Alla, exakt hur fungerar det med Online Banking? Jag tvekar lite, även byta till Internetbank, eftersom jag inte riktigt litar på systemet. Kan mig som någon förklara hur exakt går till en online-bank och vilken leverantör det eftersom så är (end

0
Views
0
Ccomments