B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Lag Legal köpeavtal Internet rätt budet 2012-01-12

Bindande köpeavtal - bud avboknings - Konsekvenser & quest;

Advertisement

Hej, jag felinformerad och köpte på Sedo domän evay.de. Den skadade i nästan alla fall, varumärkesrättigheter och är därför svår att använda. Nu ville jag avbryta mitt bud av Sedo och vill från mig uppdraget och hotar mig med juridiska konsekvenser från tillverkaren? Har leverantören domänen har verkligen rätt att kräva pengar från mig? Vad händer om jag bara inte kan betala den, vad händer då? Vad hotar mig nu? Jag vet att jag borde ha bättre information om domäner stavfel gör nu, men bredvid punkten!

answers

Jag har hittat följande till:

Grundprincipen i anställningsvillkoren för Sedo som är bene bud är juridiskt bindande. Köparen håller med ökning av "direkt köp" naturligtvis också att förvärva domänen. Därför bör en köpare som vägrar att betala det belopp, en skriftlig begäran med ett lämpligt antal tiden för mottagandet (eg. 14 dagar). Det skulle inte vara nödvändigt att sända domänen. Detta kommer sannolikt att vara svårt ändå om köparen domänen inte längre vill ha. Efter betalning ska du ange en tid under vilken domän kan överföras. Om detta alternativ inte används, kan överföringskrav gälla trots betalning.

Det är lämpligt att kan uppnås i ett sådant fall en uppgörelse i godo, som skall sändas via en ersättning på xx% av inköpspriset utan domänen.

http://www.e-recht24.de/forum/15135-ruecktritt-verkauf-domain-ueber.html

Jag vet att jag borde ha bättre information om domäner stavfel gör nu, men bredvid punkten!

Eben. Följaktligen efter godkännande av budet med Sedo kom en effektiv Kaufvertrg slutsatsen, därför du är skyldig, oavsett faktiska fördelar antagande och inköpspriset för domänen köpt eller säljaren bedriver sin motsvarande rätt att kräva: beordrat en advokat / inkassobyrå, domstolsbeslut, Forderungstitulierung, framtvingande, ...

Vad händer om jag bara inte kan betala den, vad händer då?

GV samtal antzrgsgemäß lämna utsaga (konkurs), med vilken du schufa poster ekonomiskt Mausetod kommer: -O

G imager761

Beroende på vilka avgifter tas ut nu eftersom det kan vara bra att rådgöra med en advokat.

Related questions

Köpeavtal med en praktikant & quest;

Om ett köpeavtal har ingåtts av en praktikant giltigt om läraren var inte medveten om köparen visste inte att det var en praktikant Om avtalet är giltigt, eller kan ta ut en eller båda parter? Vilket argument som skulle fungera? Snabbare och billigar

Bindande köpeavtal med en mindre under förutsättning av samtycke från föräldrarna och strävan;

Vad är egentligen ett sätt att ett 17-års köpeavtal ingås under förutsättning att hans föräldrar med? Är en sådan försäljningsavtal bindande? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.d

Stad BKK i trubbel - vad gör det för kunder BKK för konsekvenser & quest;

Hej! Jag hade redan en gång ställde en fråga till BKK, och om du kan få sjukförsäkring med gott samvete där. Av en slump, har jag just läst att staden BKK att vara i ekonomiska problem och behöver hjälp. Vad gör staden BKK och BKK att göra med varand

Kan en attesterad köpeavtal ändå vara avgick & quest;

Kan du utan anledning inom en viss tid, men fortfarande en inte. notarie köpeavtalet för fastigheten att avgå? Eller det har att vara motiverad? Eller är det något mer? Snabbare och billigare rådet om avtalsrätt. Kompetent, av certifierade advokater.

summariskt avslutas checkkonto vid Commerzbank - det finns negativa konsekvenser & quest;

Hej Alla, Jag erbjuder er hjälp här. Mitt lönekonto av Commerzbank nyligen upp av banken omedelbart. Jag bad om orsaken. Svaren är: Jag kommische transaktioner. Den faktiska situationen är, jag har ett kreditkort från en annan bank, måste jag remitte

Hushåll inte förändrats när du flyttar: Konsekvenser & quest;

Vad händer om jag inte skriva har när du flyttar min hemförsäkring (exempel: möbler i alla fall, men ett rum mer eller mindre)? Har konsekvenserna i händelse av skada? Om sedan betalat mig någon försäkring? Hej Otter515 i fråga jag stannar kort något

Trafikolycka misstag lätt kroppsskada - vilka konsekvenser & quest;

När det gäller olyckor (fordonet kom eftersom is och sladdade in i mötande trafik) anklagade mig nu ha olyckan "slarv" orsakat. Här är jag (50 på en landsväg i stället 100) som drivs med vädret lämplig hastighet och har riktat med intensiv konce

Bank lämnar frivilliga ytterligare Einlagensicherungsfonds- vilka konsekvenser & quest;

Vilka konsekvenser för kunden är att vänta om en bank lämnar ytterligare frivilliga fond insättningsgaranti? Om du ändrar i detta fall banken? Först som inte har någon betydelse för bankens kunder. Det skulle ha det bara om banken går i konkurs och i

Treasury och HRE skandal och period; Bör det finnas konsekvenser & quest;

faktiskt 55.500 miljoner inte att synas på mer, så illa. Men HRE förstatligades ja. Och så är den tjänst som ekonomi. Bör det finnas konsekvenser på den högsta punkten? Nej, eftersom tillsynsmyndigheterna inte misslyckas här. Det handlade om en affär

Läkare för tenure - Vad hotar på fusk konsekvenser & quest;

God dag. Det finns följande problem. Min vän överlevde hennes juridiska och redan fått jobb på en skola. Men hon har funnit att hon har högt blodtryck. Det kan vara ett stort problem när väntan tid hos distriktsläkare på grund av besittningsrätt. Hon

0
Views
0
Ccomments