B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

lägenhet lön inkomst frilansare hyra och period frilansare och plus; innehåll 2012-04-11

Bin proffs: Har ett meddelande från Centre & comma; att sysselsättningen på lång sikt fortsätter och tid, det vill säga tillräckligt & quest;

Advertisement

Hej Alla,

Arbeta nu sedan maj frilansar för en studio här i Berlin. Säten på plats och förutom andra jobb har som anger. Nu vill jag att leta efter ett hem och har alla mina dokument tillsammans (Schufa, hyresskulder frihet Perso, bevis på inkomst). Eftersom jag vet att det är svårare som frilansare för att hitta en lägenhet som jag har förutom mina räkningar och min kontoutdrag ett meddelande från studion bekräftar framtida långsiktigt samarbete.

Finns det någon som har liknande erfarenheter som gjorts eller kan berätta om detta är tillräckligt för att hyresvärden?

answers

Jag skulle alltid hålla ett ljus. Men om detta ägare är tillräcklig, förmodligen bara han kan svara själv.

Jag är ägare och kan berätta, ägaren är alla lata, särskilt läsning lat! Om det är nödvändigt att läsa Schufa information med andra berörda parter, varför skulle då vill vada genom ett berg av filer med dig?

Åh, oroliga hyresvärdar är ännu. Mest av allt ta så hyresgäster tjänstemän (utom lärare!). Hur vet när du ensam om bekräftelser är verkligen solid och trovärdig?

Här här!

Jag har haft liknande erfarenheter. Men med olika resultat.

Din hyresvärd vet jag inte, eftersom jag kan nu ingenting att säga.

Related questions

Bekant var en resolution Hartz IV avvisade & comma; eftersom han har för mycket pengar och tid; Täckt skyddade tillgångar högre & quest;

En vän till mig var hans ansökan om Hartz IV avvisas eftersom han räddade förmodligen en hel del pengar. Jag trodde att de skyddade tillgångar har ökat? Är detta inte igenom? Eller vet inte Arge kommunikation? Skulle han lämna in en invändning? Den n

Bin Alleinerziehend och få pengar från arge & comma; och nu vill jag göra nästa år kväll verklig

Bin 22 år gammal bor med min dotter ensam och nu vill jag göra nästa år min kväll verklig unge far tar också hand om de små och nu jag vill veta jag komma vidare ut pengar från det onda eller jag behöver använda en lite annorlunda Om så vad ???? och

Första meddelande om skatt & comma; kan jag antar & comma; att styr förblir detsamma & quest;

få tillhörigheter för 1: a gången grundskatteutgifterna är mängden variabel, år efter år, eller är detta en gång fast, samma? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Bättre gå på

Bin anställd för övrigt oberoende & comma; men kommer nu att sluta mig stå där ALG till förfogande och quest; & quest;

Men när jag är anställd och nonchalant Slbstständig, går från 20.08.2009 avslutades eftersom mitt kontrakt går ut. Har jag rätt till ALG? Så Angesteller Jag är säker på att du har betalat avgifter arbetslöshets, eftersom du måste också ha rätt till a

Bin vaktmästare och arbetsgivaren betalar ingen Chainsaw & comma; Jag behöver & kommatecken; att skära med handen

Kan jag köpa avdragsgill som arbetsmaterial? @mandrake är rätt när det finns en aktivitet på skattekort, och sedan kan du sälja den, men om din chef inte betalar, behöver du längre ändå. han måste seg ja timmar. Då sägst du håller min hand, där är pr

Bin tjänsteman & comma; få stöd & plus; privat hälsa & period; I långtidsvård av två 100 & percnt; & Quest;

Hej, jag är officiellt, få stöd och är till 50% i privata sjukförsäkringar. Nu har vi kollegor tvisten som gör i omvårdnaden. En sade att både (stöd + PHI) betala 100% av fördelarna när det gäller vård som skulle vara viktigt för mig, så jag kan rädd

Hello & period; Bin 24 & comma, den 3 & perioden; Utbildning år och vill flytta och tid, vilka hjälpmedel står me & quest;

Hej. Är 24 år gammal, gillar att gå ut med min syster tillsammans i 3.Ausbildungsjahr och skulle. Vilka hjälpmedel har jag? Hoppas det kan någon hjälpa dig ... !!!! Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokater. Begär

Bin med investeringar snubblat på förståelse diversifiering & comma; viktigt för privata investerare och strävan;

Jag snubblat på en artikel om investeringar över ordet diversifiering av tillgångar, vad exakt menas? Är det viktigt för privata investerare? Diversifiering av tillgångar är viktigt för alla som har pengar att investera. Detta är som en stiftelse ell

Bin 63 år & comma; i Hartz IV & comma; Jobb med tanke & comma; Job Center vill skicka mig i pension och komma; har ditt råd & quest;

God dag, jag är 63 år gammal, tyvärr hänvisa Hartz IV. Arbetsförmedlingen vill mig nu skicka i pension, även om jag har ett jobb utsikter. Arbetsgivaren kan enbart ställa in i oktober. I pensionen skulle jag ha en pension avdrag på 8,4%. Har du några

Meddelande till bilförsäkring & comma; när son delade bil & quest;

Måste jag rapportera min bil försäkring när vår son (bara gjort licens) delade vår bil, så han är försäkrad? Om sedan ändra Post? Försäkringen omfattar alla som använder bilen, men det kan förekomma i händelse av skada på krav från försäkringen, om i