B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Hartz IV ARGE regeluppsättning ARGE & plus; Regeluppsättning kortfristiga skulder 2017-08-16

Bin i Argentina i Hartz IV & comma; har nuvarande skuld och komma; am strömförande & comma; E-Werk fastnat ström från & exkl; Vad man ska göra och strävan;

Advertisement

Jag är i Argentina i Hartz IV. Har nuvarande debts'm energi, har e-handel nöp mig strömmen (Blombe). Det går inte att betala 300 € där. Vad kan jag göra? Min agent säger att elkostnaderna var i regel som inomhus. Vem kan hjälpa?

answers

Du kan fråga dig sedan moantlich abbezahlst om det inte fungerar kan du be samma sak med kraftleverantören för amorteringar för ett lån på arbetsförmedlingen. Växla Annars leverantör eller få rättshjälp - kan inte ta itu med att man inte har rätt att driva mer för 300 euro i skuld förmodligen ...

Hej Normalt har 2 förslag för dig:
1. prata med e-handel, hur mycket skulder du har rätt där och försöka slutföra en överenskommelse hastighet, jag vet det så att kraftverket levererar strömmen igen, om du betalar skulden i omgångar och den nuvarande effektreduktioner.
2. Om det inte fungerar ut Job Center (från Argentina var arbetsförmedlingen) för att ge dig ett lån för den aktuella skulden, detta kan du sedan betala tillbaka i omgångar som kommer att dra avbetalning belopp som motsvarar dina tjänster. Naturligtvis är effekten i regeluppsättning ingår. Och ut arbetsförmedlingen att de betalar den nuvarande avdraget lika dina tjänster till e-handel, och då kan du inte längre där nya svårt.

Hej!
Jag tror att du kan ha ett lån, låt gå in i Argentina, du måste då de månatliga andelen Argentina tillbaka zahlen.Die bära då kostnaderna.
Fråga gånger efter när Arge.Wegen den Darlehn.Schönen hälsning.

Det är möjligt att ett lån beviljas i detta fall.
Om inte efterskott ådragit en social tjänstefel, då blir det svårt.
Var det här så? K.

En E-Werk klämmor inte leverera ström.
Detta gör kraftbolaget eller nätoperatören.
Innan det men såvitt mottas över en mycket lång period av många brev av kunden. Om kunden ignoreras detta och inte intresserad av någon kommunikation, har nätoperatören att anta att kunden inte betalar permanent.

Related questions

Far nu i Hartz 4 & comma, dotter klagar i domstol och exkl;

Hans dotter 18 år klagar eftersom hon är myndig mot henne några Vater.Der far är sedan 22.08.2010 i Hartz 4 geruscht.Wieviel underhåll han måste betala nu? Han har pengar Arbetslös ett anfall hineinbekommen.Der far är nu närvarande i Krankenhaus.Er k

Mor hänvisar Hartz IV & comma; Son går till jobbet och måste betala - som är lagligt och strävan;

Hey tillsammans Och även om jag har ett problem, söker svar men har inte kunnat hitta. Min vän bor 18 år fortfarande med sin mor, hans mor är en ensamstående förälder och är Hartz IV. Underhållsbidrag hon får någon mer eftersom det fungerar, och gör

Hej & comma; våra barnbarn bor 18 år nu med oss ​​och har kost fri och logis & period; föräldrar relatera Hartz 4 & comma; som tar emot ström från barnbarn amt & quest;

Först när det rapporteras som arbetssökande kan han ansöka om avledning av barnbidraget till hans konto. Han med dig fri rum och Logi har, finns det inget stöd från arbetsförmedlingen. Om han inte kan bevisa att leva i föräldrahemmet är oacceptabelt

Förmaning motta & exkl; Target 49 & comma, - euro för en tidningsprenumeration pay & exkl; Vad man ska göra och strävan; Inte tecknas och exkl;

Hej, idag fick jag en påminnelse en inkassobyrå som jag skulle ha avslutat en tidningsprenumeration, och nu ska jag betala. Vad ska jag göra nu? Jag har prenumererat på något. Verbruacherzentrale vända. Presenterade en skriftlig invändning eller efte

Får jag fråga Job Center & comma; från Hartz IV efterskott att betala nuvarande skuld & quest; Problem för P-konto och period;

Är det möjligt att Arbetsförmedlingen betalar min nuvarande skuld direkt från min Hartz IV efterskottsbetalning? Annars finns problem med min P-konto, fruktar att min annars ytterligare betalning (I förtjänar eftersom jag fick en ny högre Alg II yttr

Bin Bufdi och Verdine 175 Euro & period; Argentina drar mig 65 & comma, 50 av dem från och period; Är det lagligt & quest;

Bin Bufdi och Verdine 175 Euro. Argentina drar mig 65,50 av ab.Ist legit? Här har ett jobb center har nog förslösas intäkter Bufdi kredit inte som vanlig inkomst, hittills 175 euro var per månad gratis, med den nya lagen, ända upp till 200 euro (i ma

Bin FOS studerande & comma; leva med mor till Hartz IV & comma; i Holiday bil tillfälligt arbete & quest; För Job Center eller me & quest;

Bin FOS student och jag bor med min mamma, tyvärr, av Hartz IV. I nästa semester vill jag tillfälligt arbete och jag tjänar pengar för bilen, så jag rädda mig tillsammans. Kan jag? Men hur fungerar det, jag sedan arbeta bara för arbetsförmedlingen, t

Bin 63 & comma; komma åt Argentinos Hartz IV & comma; att avgå med huva och komma; vad som är mindre pengar och komma; Jag måste verkligen & quest;

Hej. Jag är 63 redan är i Argentina och få Hartz IV. Bra sagt min Bearbeiterin jag skulle avgå med avdrag (ca 6%), men det förmånsbelopp är mindre än Hartz pengar. Behöver jag verkligen gå i pension? Skulle hellre ha var att stanna tills jag har inga

Hartz IV strävan efter funktionshindrade &; Finns det ytterligare tjänster som jag får och period; Bin Disabilities percnt med 100; G & comma H & comma;

Hej alla, Jag weree från mars 2009 endast få respekt för Hartz IV, men jag hoppas att det är bredvid den regel som i min situation ytterligare tjänster som jag kan utnyttja ??? Jag sitter i en rullstol på grund av tvärsnitt och har det fullständiga p

Vän halkade i Hartz IV & comma; måste betala barn underhåll och komma; han får tjäna mer pengar från Argentina & quest;

En god vän till mig, snart kommer till Hartz IV. Han betalar underhållsbidrag, som då blir han mer pengar från det onda som han kan betala underhåll? Nej, kommer konsortiet inte längre betala honom ALGII eftersom han måste betala underhåll. Det kan n

0
Views
0
Ccomments