B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

skatter bil lösa loggbok köpa bil bil & plus; bilköp 2013-09-19

Bilköp transportkostnader och sol; reglera pickup och garantikontroll

Advertisement

Hej!

hoppas att någon kan hjälpa mig, inte har hört 2 olika uttalanden. Kort för info, jag är anställd på fältet. Kan min bil men avdragsgill eftersom omkring 80% yrkesmässigt bruk. Okej, nu är fallet: Jag köpte en ny bil, det kan jag skriva 6 år.

Fråga 1) garanti förlängningen kommer att kosta cirka 400 € ..diese jag kan skriva ut på en gång? eller?

Fråga 2) Jag måste plocka upp bilen i 600 km avstånd. Måste jag lämna 600km i privat eller professionell KM i loggboken? faktiskt de är ingenting av båda! Egenskap men nu åsikt hörd, eftersom jag använder fordonet huvudsakligen professionell, måste jag lösa Km för upphämtning från säljaren hem professionell KM ???

eller ska jag börja loggboken efter 600 km markera förändringen som en "överföringskostnader"?

Hoppas någon kan hjälpa mig.

Tack !!

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Den förlängda garantin är en av merkostnaden. Dessa läggs till inköpspriset på bilen nu. Samma förfarande gäller för transportkostnaderna och ytterligare interna. Av denna summa, då de årliga avskrivningarna beräknas.

Loggboken startas med noll kilometer.
Du kan visa de första 600 kilometer överföringen som sådan in i loggboken.

Jag antar att du tror att loggbok metod från.

Vid årets - om den exakta procentsatsen av privata och professionella resor, är det klart kan du redigera denna 600 km ja i enlighet med den privata aktie och aktien professionella associera.

Related questions

Riester net tariff & sol; reglera skattekonsultarvode

Hej Alla, Såvitt jag vet kan dras av från skattekonsultarvoden för en Riester netto taxa (avgift-ie utan förvärv och distributionskostnader som omfattas). Nu undrar jag bara exakt var dessa kostnader redovisas - i normal annonsering? Bakgrund på min

Bilförmån och sol; reglera kostnaderna

Jag har en fråga till den eviga temat tjänstebilar. Här är historien: Jag är anställd och har en tjänstebil, jag MTL. med 1% MLO. Versteuere. Jag kommer också att vara en mindre mängd dras från mitt nät (extrautrustning). Min fru är egenföretagare oc

Nya bilköp och transportkostnader

för nya inköp Varför sjunka till så höga transportkostnader? Jag har sett ett erbjudande där även 800 euro kommer att ansöka om överföring. Det verkar ganska mycket att vara. Värt jämförelse med andra leverantörer eller kostnader i samband med transp

Månadslön för bilköp pris: vilken typ av relation som en guide är friska & sol; användbar & quest;

kan ta -lohn gäller hans nettomånadslön / i ett bilköp. Antag att någon tjänar 2.000 euro netto. Vad högsta belopp som du ser som "frisk" eller användbart? upp till 3 gånger? upp till 10 gånger? upp till 20 gånger? Vad kan vara en riktlinje? Att

Är det regleras & comma; utesluter en arbetsgivare från en professionell BahnCard100 behöver inte förnya och sol, kan & quest;

Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Counter-fråga, där regleras att utarbetandet Teber måste ge en BahnCard 100? Det enda är att man har rätt till ersättning för kostnader för affärsr

Kan jag mil & sol; Traveling ersättning under yrkes studier av kontrollen för att reglera och quest;

Hej! Jag planerar att starta en deltid masterprogrammet startar nästa termin. För närvarande är jag en civilingenjör. Jag är en heltidsarbete. Den plats där studien sker är 130 km i en riktning. Så har relativt höga transportkostnader. Föreläsningarn

Kostnad för körkort klass B & LPAR; bil & rpar; reglera kostnaderna för utbildning och tid, skatt som affärskostnader och sol;

Hej, jag har en fråga om. Min vän, 2009, gjorde teorin avseende licens kategori B och för närvarande gör den praktiska delen. Hur har kostnaden för teorin ges som annonseringskostnader och ett dokument av deras företag tillsätts i var att intyga att

Hou & period; Tjänster & period; reglera par - som kan och sol, bör, & quest;

Hall oljor, som hyresgäster kan sälja en del av de allmännyttiga företagen. Hur är därför att när (unverheiratetetes) par bor där, i vars skattedeklaration, måste det vara ren? Obligatoriskt 50/50? För den som kommer att överföra hyran? Eller så kan

Flödande transportkostnader i tullvärdet och sol; Exportvärdet & sol; transporten värde

Hallå Som redan nämnts ovan, skulle jag vilja veta om kostnaden för transport / portokostnader för export till tredje land ingå i leveransen värde. exempel: Värdet 500, - Porto 100, - Båda tjänsterna anges separat i fakturan och i en total mängd av 6

Gå testation före arv för arvingar 2 & period; Regler & LPAR; syskonbarn & sol; Brorsoner rpar; & quest;

Om bara arvinge 2: a ordningen är närvarande, (syskonbarn), då skulle gå före testa förfogande för den avlidne, som är osäker, dessa syskonbarn kan "tomma" ut? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: