B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Bilförsäkring ansvar olycka skador försäkringsskydd ansvar och plus; ersättning 2017-07-06

Bilförsäkring för klubb

Advertisement

Idag skulle jag vilja ställa en fråga till bilförsäkring.
Jag var säker på en klubb en inställning. Föreningen har genomfört en försäkring bil i mitt namn. men jag har ett avtal om
undertecknat bilar försäkring och inte får så att jag och avtalet inte är känd. Föreningen nu gjort mig budskapet att det inte motiverar inställningen kommer från finansieringsmål skäl eftersom medlemmar har lämnat klubben och även sponsorer har återkallats. Jag har flera gånger skrivit försäkring via mail och fax, men det finns inget svar från försäkringsbolaget. I de meddelanden som jag har uttalandet jag av skulden med omedelbar verkan zurücktrette eftersom jag har inget avtal med försäkringsbolaget och föreningen är den enda innehavaren och Versicherunsnehmer. Vem är ansvarig om det finns några skador på bilen?

answers

Föreningen har genomfört en försäkring bil i mitt namn.

Det är helt enkelt omöjligt. Din bil måste ha varit redan tidigare försäkrad om det levereras tom, eller den tillhör klubben eller betala Prämine din försäkringsavtalet. Utan underskrift försäkringstagaren ingen avslutas på andra namn försäkring.

Föreningen har genomfört en försäkring bil i mitt namn.

Hur är detta möjligt? Även om du inte har avbrutit gamla själva avtalet, du kan inte ha varit re-försäkrade genom föreningen.

gjorde ett uttalande som jag zurücktrette från ansvar med omedelbar verkan

Nonsens - antingen bilen är försäkrad och försäkringen reglerar alla skador och tar dig, oförsäkrade, för deras Lesitungen i regress och han kommer att stängas med tvång.

Fallet har nu klargjorts:
Styrelsen i klubben ännu avslutat försäkring bil i mitt namn och som en mottagaradress från klubben.
Jag har i dag vid 07:20 fax av försäkrings få försäkringen nu ändrats.
Jag är chockad över att det främlingar försäkringsavtal så enkelt Signing burk.
De anställda i försäkrings hade inte svarat på min begäran och jag har därför vänt mig direkt till huvudkontoret. Jag är också mycket glad att jag kontrolleras en gång handlingarna från bilen.
Om det går så lätt måste man redan fråga vad finns det fortfarande allt är möjligt.

Jag vet inte - Jag förstår inte på grund av dina många meddelanden kommunicerade hur du "zurücktretten ansvar" av en burk som du uppenbarligen inte hade.

Det svarar inte försäkringen DIR behöver undra mindre, eftersom du inte du är entreprenörer!

Så länge fordonet inte är inloggad på andra sidan, är den premie som betalas, är du också försäkrad.

Related questions

Hur gör jag det bästa internationella bilförsäkring utbyte & quest;

Hej, jag har levt av yrkesmässiga skäl längre i Italien och kommer nu snart att återvända till Tyskland. Som en del av denna parad Jag tar min bil och en ny bilförsäkring nu (min Ital attacker. Inte för Tyskland) Har jag denna not något speciellt, el

Dotter gör körkort - ska jag, en ytterligare bilförsäkring nu & quest;

Min dotter blir hennes körkort, jag ska ta ut en extra bilförsäkring, så de är väl säkrade på sina resor? Du bör åtminstone kontrollera det nuvarande försäkring på den om den är försäkrad därigenom. När hon kör en personbil, men er eller hos familjen

Tänk om att starta en ideell projekt och tid; fastställa privat eller klubb det & quest;

Jag skulle vilja börja där jag bor en välgörande projekt i staden. Men eftersom jag inte kan finansiera allt själv, skulle jag bara be om donationer, som sedan ska flöda endast i detta projekt. Jag är den enda som arbetar med projektet. Vad jag nu in

Fallen klubb bidrag i skatten enligt vårdkostnader för barn & quest;

Så länge barnen i idrottsträning eller liknande stopp, de är där för att stödja och det finns också kostar. Om enerkannt? Som vårdkostnader kostnader för barnkammare, daghem, barnvakt eller au pair gäller. Fritid (= klubb) förblir egen kul och du mås

Bilförsäkring Spar & comma; med reparation i Master Verkstad & comma; 40 cent per dag och komma; bra erbjudande & quest;

Sparbanken lägger bud på bilförsäkring, även med reparationer i en master verkstad. Det skulle kosta endast 40 cent per dag, vilket skulle vara 12 euro per månad, det är en billig försäkring? Eller vad tycker du? Eftersom jag är beroende Sparkasse re

När jag använder bilförsäkring för service bilen själv bezahle- fördel i penning fördel & quest;

Anta att jag betala min bilförsäkring för tjänstebil selber- jag dra sedan i förhållande till den förmån som härrör från skatter? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de

Ex-maken betalar bilförsäkring men registrerade bilen om mig och period;

Hallå Vi är nu frånskild och min ex-make har behållit vår tidigare bil. Det var bilförsäkring alltid om mitt namn. Således han kör runt med min% th. Nu vill jag att registrera mig en ny bil och vill min bil men inte logga vågar än 2 eftersom jag då 8

Ändra bilförsäkring vid byte av fordon möjlig & quest;

Datum för en förändring av bilförsäkring är oftast den första november. Kan du ändra sin försäkring vid försäljning av sin gamla bil och en ny oro Försäkring substitution borde eller fordonsbyte: "När fordonet ändras eller när en ny registrering (dvs

Meddelandet bilförsäkring råder genom avregistrering och omregistrering & quest;

Hej. I samband med hotet om konkurs i en holländsk bilförsäkring har jag läst att konsumentorganisationen att ge råd, loggning sin bil och sedan omregistrera under ett annat namn. Jag är inte försäkrad med denna försäkring, men missnöjd med min. Och

Bilförsäkring avser gynnsam fri workshop jag måste acceptera att & quest;

Kan försäkrings Tats. Kräv att jag sätta min bil i nämnda av sin verkstad? Jag alltid gå till verkstaden och för garantier. Hitta det oroande att sätta min bil i en annan verkstad. Vad att göra? Nej, jag tror inte att: Läs gånger här med: http://www.

0
Views
0
Ccomments