B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-07-18

Bilförsäkring erbjuder VÄLJ & comma helförsäkring; dann15 & percnt; Kasko belopp spara och komma; men inget val av verkstad & comma; ok & quest;

Advertisement

Min bilförsäkring erbjöd mig Kasko SELECT, så jag kunde spara 15% av skrovets värde, men jag skulle inte ha något val av verkstad, men skulle lämna valet av HUK verkstaden. Vad tror du?
Jag är orolig på grund av den smarta garanti om jag har bilen reparerad z. B. av en oberoende reparatör eller tror att du, det finns inga problem? Tack för ditt råd.

answers

Jag skulle klargöra detta:

  • Huk verkstäderna kan ringa i din region
  • fråga om anseende dessa workshops
  • klargöra med Smart om ex eventuellt finns problem i att säkerställa

Om då allt är ok för dig, jag ser ingen anledning att inte acceptera erbjudandet.

Tillverkarens garanti kvar trots, och därför finns det inga nackdelar. Som en försiktighetsåtgärd, ber handlaren, inte en är verkstaden dåligt, men kan vara något.

Related questions

Kommer nya bil köp & comma; Sparkasse skulle erbjuda 4 & comma, 99 & percnt; billån och komma; Autohaus också & comma; men 3 J & period; & comma; & Comma; vad gör & quest;

Hej här, jag vill köpa mig en ny bil på kredit. Min Sparbank erbjuder billån på 4,99% per år eff. April är endast giltigt till 10.31.14 erbjudandet, skulle också vara bra, att jag då kunde förhandla med bilhandlare rabatt. Återförsäljaravtalet själv

Allmänna tjänstemän kassan erbjuder 1 & comma, 0 & percnt; Över natten räntor - det är inte mycket eller & quest;

Har ett erbjudande om allmän officerare kassan, ger de 1,0% över natten räntor, vilket är inte världen, eller vad gör proffsen? nej, det är för lite. eftersom det är obegripligt att människor lämnar sina pengar där Hello Willim, vilket inte är mycket

Spar erbjuder 20 & percnt; mer intresse och komma; Om du höger spets i VM är och komma; galen & comma; eller & quest;

Min Sparkasse erbjuder kunderna 20% mer intresse, om du är i VM en korrekt förutsägelse, mycket galet, eller vad du tänker? En PR-trick eller för dårar! Eftersom 20% är inte 20% per år mer, men det normala, ynka sparkonto ränta på - säga - 0,5% per å

Royal Bank Scotland erbjuder floater obligation med 2 & comma, 2 & percnt; Minsta kupong & comma; 5 & ​​percnt; Maximal kupong & comma; rekommenderade & quest;

Royal Bank Scotland erbjuder en floater obligation med 2,20% minsta kupong, 5,0% maximal kupong, hålla denna investering för rekommenderas? 5 procent fortfarande låter riktigt bra? Mir är bara inte helt klart när jag fick högre ränta. Jag skulle inte

Erbjuda krediter Citibank till 4 & comma, 58 & percnt; - 89 dagar till perioden 1 &; Rate - som låter bra och komma; eller & quest;

Har ett erbjudande w / kredit från Citibank brevlåda hade 4,58% och upp till 1: a delen 89 dagar, det låter bra, inte vad tycker du? Vi planerar en liten möbel förvärv. Hej! när notering är verkligen en infomercial. Dessa reklamfilmer oftast de lägst

GEFA Bank erbjuder 2 & comma, 5 & percnt; Intresset för sex månader garanteras - det som kommer efter och quest;

I mitt sökande efter en bra penningmarknaden konto, kom jag över GEFA Bank. Det finns för nya kunder garanterade 2,5% ränta för sex månader. Det låter underbart. Men hur är räntan efter det? Ett halvår är slutligen inte en särskilt lång period av inv

Vilken bank erbjuder möjligheten & comma; att välja kontonummer för kontoöppning & quest;

I min bank var tidigare kontonummer från en lista över gratis Choose- påstås gick inte längre, eftersom allt är i min dator. men jag vill få ett kundvänligt, enkelt kontonummer för en Nebengewerbe. Finns det banker som tilldelas kontonumret enligt ku

Billig bilförsäkring för Erstwagen & comma; Andra bil och RV & quest;

God dag kära forum besökare. Söker en billig bilförsäkring, där jag kan samtidigt försäkra vår Erstwagen, vår andra bil och eventuellt en RV. Är du sådana taxor är kända i vilka en sak är möjligt? Tack för din hjälp, troll Så jag vet från tidigare at

Hade 2 bilolyckor -altersbedingt egen debt'd vid bilförsäkring nu billigt räddare & comma; poss & quest;

Hello här. Jag hade nyss två bilolyckor, var ditt eget fel, kommer antagligen långsam åldersrelaterade scatterbrained. Jag har hört att det är bilförsäkring rabatt frälsare, anser jag fylla mig, så jag kommer inte ens rankas högre i försäkringen näst

Vilken bilförsäkring erbjuder en hel del för familjer & quest;

Vid vilken bil försäkring du hitta en hel del för familjer, som skulle omfatta mehere familjemedlemmar och två familjebilar som? En "familj rabatt" har i bilförsäkring mindre inflytande än andra faktorer. Därför bör varje ägare bil i familjen sö