B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-11-13

Bil som en andra bil föräldrarna försäkra - dåligt för egen fordringar bonus & quest;

Advertisement

Hej.

Poängen är att jag ska nog köpa min första bil. Den ursprungliga avsikten var att jag lät försäkra om mina föräldrar som en andra bil. Men jag rekommenderades att detta inte var alltid bra. Anledningen har något att göra med no-fordringar bonus, som kan då inte själv får krediteras. Jag vet eftersom inte så bra och skulle vara riktigt tacksamma för en förklaring.

Så jag hoppas bara en svarar mig - tack!

answers

Har min syster hennes bil som en andra bil för ett år försäkrade nu har försäkring som erbjuds oss detta zuversichern på min syster själv och lägg till 85% med över. Det tar bara i försäkringsbeloppet bemerkbar.Neueinsteiger är mycket högt rankad man bör tänka på om en andra bil försäkring på föräldrar eller relativa nedgång är inte gynnsam.

Det har förmodligen att göra med det faktum att du inte kommer att definieras genom åren i en allt lägre krav kategori och därmed senare einsteigst med en motsvarande hög SF klass där du bara måste också betala en mycket hög premie. Men det finns i nästan alla försäkringsbolag möjlighet senare att ta över (vanligtvis mycket lägre) SF-klass en förälder, så att denna nackdel är inte riktigt allvarligt är. Här bör du helt enkelt gånger fråga vid försäkring av dina föräldrar.

Related questions

ummelden bil på fru och spara försäkringskostnader - överförda fordringar bonus & quest;

Min farbror har en 20 år yngre hustru! Eftersom faktiskt nyligen förarens ålder går i försäkringen Jag ville veta om bilen kan omregistreras till den yngre fru och no-fordringar bonus kan överföras. Denna regel är inte ny. Ålder spelar en roll i att

vilken bil bevilja Herstellter för skrotning även extra bonus & quest;

vilka biltillverkare ger dessutom en extra bonus, jag var så berättade, skulle jag vara intresserad Chevrolet Matiz S finns 5000, - Euro vara extra bonus. Kostnaderna då påstås bara kanpp 5000, - Nästan alla Leen samma summa dau, eller något liknande

Hur får man en no-fordringar bonus i bilförsäkring & comma; om du har ingen bil & quest;

Jag kör verkligen eftersom jag har körkort någonsin bil men aldrig haft en. Var alltid eller användning av mina föräldrar genom min vän. då kan få en no-fordringar bonus i bilförsäkring, jag fortfarande, om jag köpa mig en bil? alla har en SF-off när

En bilhållare två, är det möjligt och komma; båda innehavarna att försäkra & comma; eftersom kraven bonus & quest;

Min brorson är nu 18 u. Har köpt tillsammans med sin flickvän, också 18 en bil. Eftersom de inte är säker på om de hålla ihop under en livstid, skulle de vilja att deras sjunkande två påståenden bonus Jag misstänker att detta inte kommer att fungera,

Kan barn resa med bil föräldrarna & quest; Är de försäkrade & quest;

Är barn automatiskt omfattas när de kör bilen som sina föräldrar eller de måste uttryckligen endast och även som främmande dessutom införlivas i avtalet godkänts? Hur påverkar detta erlägga? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompe

barn har skrapat min bil någon försäkring

Hallå Två barn har skrapat min bil, hände detta när parkering vid vårt hus, barnen 7 och 5 år var ensamma ner och föräldrarna var i lägenheten. Föräldrar har ingen försäkring, och de har inga pengar, betalar som nu skada? Lg gångjärn I grund och bott

Betalar privat ansvarsförsäkring i händelse av skada på utländsk bil utan försäkring & quest;

Om jag reser med en utländsk bil, som jag har något skydd av trafikförsäkring, sedan ut i händelse av olycka min privata ansvarsförsäkring skadan min olycka motståndare? Om utländsk bil inte täcks av ansvarsförsäkring, så att du gör dig skyldig till

Hur ofta bör du be priset på din egen bil försäkring på prov och komma; år & quest;

Överallt man läser DZT., Jämför bil Tarife- det kan spara en hel del pengar. Hur ofta gör du en sådan jämförelse? Varje cen- tar saker överdrivna, eller hur? varje år som representerar mig tätt. om du inte gör det igen, eftersom det är erganngen oss,

kan jag låna min bil och komma; betala min försäkring i händelse av skada och quest olycka;

Hur skall det gå när jag lägga min bil till och från låna min syster och det bygger en olycka. Kommer min försäkring då fortfarande skador på min bil? Försäkringen betalar skador på sin egen bil när det finns en heltäckande. Oavsett vilken av förarna

Ersätter en bil försäkring för totalförlust betalats eller prislista & quest;

Min nya bil har beställt en skade ingen transport big deal, men för mig är detta 3500 Euro särskild rabatt beviljas. Glad, eftersom det kostar mindre. Men jag har min samma ögonblick frågade också frågan om vad som skulle vara en total förlust, skull