B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring ansvar bil olycka skada ansvar och plus; skada 2013-06-02

Bil på parkeringen på en restaurang av fallen "och halv; träd i en kruka" och halv; skadad & comma; som är ansvarig & quest;

Advertisement

hello :-)

Jag lever för uthyrning i huset bakom en restaurang och hade parkerat min sommar bil utanför porten till ingången på parkeringen av en restaurang som jag har gjort insamling som för några år sedan och var så långt inga problem. Det råkar vara så att ett träd upprörd i en sådan blomma badkar från däcket och föll på motorhuven.

Var inte på morgonen när det hände hemma, i dag var också inte mycket blåsigt. Restaurangen tillhör min hyresvärdinna och leasade inn och bara bryr sig om rum. Vem är ansvarig för skadan? Innan jag prata med henne om det skulle jag vilja veta hur det ser ut eftersom vi har ett ansträngt förhållande på grund av uppsägning av lägenheten just nu.

Jag hoppas att jag inte kommer att stanna satte sig på den, tyvärr, har ingen försäkring :-( Hoppas jag fick det skriftlig kurs :-)

Tack på förhand!

answers

Den som äger träd badkar, är ansvarig för dess säkerhet mot tippning etc. Om skopan runt, skadar andras egendom, ägaren av kärlet skall vara ansvarig för skadan.

Din försäkring, så att du hade en grund, eh skulle uppstå endast i fall av bevisad kulingstyrka 8 och senare för skadan. Med en sådan "liten händelse" men förmodligen gripa till ägaren av trädet skopan.

I sådana fall bör man söka vettig konversation med ägaren och den skada dokumenterat åtminstone fotografiskt - om nödvändigt, ja ansvarsförsäkring, som reglerar skadan.

Jag lever för uthyrning i huset bakom en restaurang och hade parkerat min sommar bil utanför porten till ingången på parkeringen av en restaurang,

Därför betyder att du inte har rätt att parkera det eftersom det misstänks vara en privat egendom.

Det råkar vara så att ett träd upprörd i en sådan blomma badkar från däcket och föll på motorhuven.

Och vad orsakar denna skada orsakades?

Restaurangen tillhör min hyresvärdinna och leasade inn

Hyresvärden har inget att göra, eftersom inn är uthyrd.

Du bör kanske en gång med hyresgästerna i restaurangen att prata om. Han kanske rapporterar förlusten av hans ansvarsförsäkring.

Men det kan också misslyckas eftersom du inte har rätt att parkera på arrenderad mark.

Hälsning A.

En omfattande försäkring skulle ha hjälpt du bara storm och det var inte bekväm.

Om ägaren av skopan är din Anspruchsgener, kan man inte säga på rak arm. Kom nämligen på om skopan störtas av bristande säkerhet eller sabotage av tredje part minskade. I en restaurang kan du hålla alternativ förmodligen inte helt uteslutas. När om en berusad gäst har kastat ner hinken, har du ett problem, nämligen behovet av att dina ford motståndare identifiera endast en gång.

till uppkomsten av eller hyresgäst restaurangägare terrassen tillhör ansvarig för skador på sin egendom, i fallet med blomkrukor till tredje part.

Allt ser efter, när hjälp gavs det och är ett fall för polisen.

Related questions

Är min bil på parkeringen mitt jobb som företaget försäkrade & quest;

Vem betalar faktiskt om något händer med min bil på parkeringen av mitt jobb? Fäster för arbetsgivaren? Arbetsgivaren är inte skyldig. De flesta också extrahera en skylt som hänger där, vilket är en skuld nekas. Det följer alltid till "förorenaren be

Bil skadats av storm på främmande parkering-som är ansvarig & quest;

Min bil var en stor fallande gren under en storm framför en restaurang damaged- som är ansvarig, ägare av trädet? Eller betala min partiell täckning? Det lönar sig definitivt din Teilkasko. Om ägaren av trädet kan hållas ansvariga, rensar då försäkri

Bränsle mottagandet av utländsk bil som ett företag bekostnad & comma; Skydd mot FA & quest;

Hallå Jag är en egenföretagare musiker och har min bil lagt år till den nödvändiga rörelsekapital, eftersom återhämtningen är över 50%. Detta inkluderar bränslekvitton så ett företag bekostnad, och för att jag har en mycket praktisk fråga: Hur skatte

Upplagring har bil beschÃĪdigt & comma; som betalar skadorna & quest;

Vi lever i ett utvecklingsområde. Vår granne har kvar delar av Bauzaunes en tomt sidan. Denna webbplats ligger i anslutning till tre allmän parkering. Stängslet medlemmar var alltid mycket skakig och inte ordentligt förankrade. Om man har rört skydds

Bil leasing: Fler kilometer kostar 0 & comma, 15 & percnt; inköpspriset och komma; Minder kilometer ger endast 0 & comma, 15 & percnt; ok & quest;

Efter min bil hyresavtal, jag betalat för överskjutande körsträcka 0,15% av inköpspriset, men med mindre kilometer Jag får bara 0,1% betalas av inköpspriset. Jag läste först nu, när jag läser avtalet noga. Kan detta verkligen vara så? Varför minder k

Provkörning wg & period; Bil köper privat & comma; hur säker jag är en säljare från & comma; om olyckan inträffade & quest;

Annonsera grad min bil. Igår kom snabbt också någon som hade intresse u. Bad om en provkörning. Är inte ett problem. Men eftersom min bil har ingen heltäckande, jag undrar naturligtvis vad om vad som skulle ha hänt under provkörningen. Hur kan jag in

Bil köpas på plats i Österrike & comma; nu deficient & comma; där är behörig & quest;

Hab enorm ilska kom bara genom en Internetleverantör för att köpa min nya används i Österrike / Kärnten. Knappast hemma med bil, gör det myggor. Det är nu på grund av för reparation under 3500 euro! Jag köpte bilen genom en bilfirma där att ingen ers

Kan stämningsmän beslag av en bil ablehenen & comma; eftersom det står & comma; det var meningslöst & quest;

En vän vet att hennes ex har fortfarande en äldre bil. Detta de ville ta från fogdar på grund av underhållskrav för barn. Men avvisar fäst fogden, eftersom han säger att det inte ens för att täcka kostnaderna för verkställighet. Beslaget är därför oa

Kommer snart att vara första gången en andra bil har och komma; Hur gör jag med bilförsäkring & comma; har ditt råd & quest;

Snart ska jag köpa mig en andra bil innan jag pratar med försäkringen, vill jag råd från dig, hur ska jag göra med bilförsäkring? Har du ett bra tips, så billigt som möjligt? Tack. Man kan definitivt letar efter en andra bil i respektive portaler til

Trasiga bil och komma; ny finansiering och komma; eller reparation & comma; som är billigare & quest;

Hej, har min bil nu gett upp andan, tyvärr jag behöver det för arbete. Reparationen skulle kosta 2000 € ~ och jag är inte säker på om det är värt det. Eftersom det är min första bil, jag nu också inte sååå mycket erfarenhet med det och i allmänhet in