B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-10-26

Bil lån från banken till 6 & comma, 5 & percnt; ett bra erbjudande och quest;

Advertisement

Jag vill mglw mig. ner en annan bil och skulle finansiera en del av kredit. I min bank (Sparkasse) skulle erbjuda mig en hastighet av 6,5% - Period 3 år.

Är detta en bra affär?

Ytterligare information: är lärare och kommer (om allt går bra), i cirka 18 månader tenured.

answers

Utlåningsräntan är utan tvekan helt OK. När oberoende av räntan, vilket är varför du väljer väg genom en kredit?

Om du är på ett specialerbjudande av en tillverkare, kan du hyra en bil för mindre intresse. Om jag någonsin gå ut ur det, att du är förnuftiga nog att fria kapital inte verfrühstücken som sparar i slutändan inte bara pengar, utan ökar också din flexibilitet.

Om du är smart och har din ekonomi under kontroll, tror du efter 3 år förmodligen bättre.

Hur mycket du vill ligga ner till? Begagnat eller nytt? New Du får upp 0% finansiering. Gjorde vad jag skulle rekommendera att sluta 5 års garanti
Tips: Om det finns en gård med nödvändighet avancera liknande ADAC, DEKRA kontrolleras. Smaka på vad men värt det
Används och finansiering skulle vara alltför osäker

Nej, det är inte ett bra erbjudande!

Så eftersom du inte kan klaga för en konsumentkrediter ...

Related questions

Har förskott lån från banken med 3 & comma, 9 & percnt; & comma; Avgift på dess nuvarande Bauzins användbara & quest; Möjligheten & quest;

God kväll allseitz. Jag har ett förskott lån på en byggnad samhälle, ca 70.000 €, jag bespare bredvid den färdiga byggnaden lån, för närvarande cirka 20.000 € sparas upp i cirka fyra år att bygga besparingar skulle vara mogen och återbetalning av för

Ikano Bank erbjuder kreditkort med 2 & comma, 22 & percnt; Kreditränta - bra erbjudande & quest;

Är 2,22% kredit ränta på ett kreditkort konto ett bra erbjudande? Räntesatser för insättningar till 100.000 euro. Jag är nyfiken på vad du tycker. Tack! Jag lämnade den ensam, efter att jag läst en ganska negativ syn här: http://www.geld-magazin.de/f

Kan en klumpsumma säga och komma; om att ta ut en bil lån på banken eller på bilfirma & quest; & quest;

Kan du säga om du ska ta ett lån för att finansiera en bil, bättre resultat (eftersom den effektiva räntan) på banken eller på bilfirma klumpsumma? Det finns inget generellt svar! I ett specifikt fall är abghängig därav a: som din egen kreditvärdighe

Credit 3 & comma, 9 & percnt; p & period; a & period; ett bra erbjudande och quest;

Om ett lån med 3,9% per år för närvarande ett bra erbjudande? Jag omgående efter ett annat lån för att ersätta en äldre kredit. Hej, om det verkligen finns ett redan bevisade affär med de faktiska räntor, finns det en hel del. Tyvärr är det i avbetal

Avbetalning lån alternativ bank med 8 & comma, 9 & percnt; Intresse acceptera & quest;

Min bank (Commerzbank) erbjöd mig en avbetalning lån på låg höjd runt min övertrassering balans där jag fastnat för en tid. Däremot har de gett mig i min mening mycket dåliga villkor som erbjuds med 8,9% eff. April Ska jag acceptera detta erbjudande

Möjliga kreditvärdighet Santander Consumer Bank 2 & period, 000 euro för 6 & comma, 98 & percnt; Intresse - detta är ett bra erbjudande och quest;

Mitt lönekonto på Sparkasse är belagd (ha Usel över grupperingen), bör det snarast kompensera nu har jag ett erbjudande om Santander Bank är sanna: 2000 Euro till 6,98% ränta (som är den effektiva räntan) - detta är en bra erbjudande? Om det är inte

Kan övertrassering lån med tyska banken för 4 & comma, 99 & percnt; Särskilt intresse skal & comma; gäller - 31 & period; 08 & period; 13 & comma; & göra quest;

Hej, jag skulle kunna ersätta min övertrassering på banken med ett lån från Deutsche Bank till 4,99% särskilt intresse, är erbjudandet endast gäller fram till 2013/08/31 avsluta sedan finansierings veckor, ska jag göra det? Sedan min MRP skulle återi

Innan du köper en bil lån från banken ta & quest;

Hej! Fadern till min vän vill köpa en ny bil, men offensichtlihc inte har tillräckligt med likvida reserver för att betala kontant. Ursprungligen hade han därför tänkt på ett lån från tillverkaren. Men nu har han hört någonstans att det var bättre at

Hur ofta får du ett kontoutdrag till din bil lån från banken och strävan;

Jag får det bara en gång om året är det vanligt? När du är klar varje månad för att betala avgifterna för utskrift, är det du då också skickas månadsvis. Nödvändig men det är verkligen inte en gång om året är mer än tillräckligt. Vem behöver någonsin

Bil leasing: Fler kilometer kostar 0 & comma, 15 & percnt; inköpspriset och komma; Minder kilometer ger endast 0 & comma, 15 & percnt; ok & quest;

Efter min bil hyresavtal, jag betalat för överskjutande körsträcka 0,15% av inköpspriset, men med mindre kilometer Jag får bara 0,1% betalas av inköpspriset. Jag läste först nu, när jag läser avtalet noga. Kan detta verkligen vara så? Varför minder k

0
Views
0
Ccomments