B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bil billån Rabatt köpa bil auto finansiering bilförsäljning plus; Rabatt köpa nya 2014-09-03

Bil köpa nya & quest;

Advertisement

Jag skulle vilja köpa en ny liten bil till mig. På märket jag inte har satt mig själv, men framtiden bör bilen inte förbruka mer än 6 liter bränsle i genomsnitt. Finns det särskilt förmånliga erbjudanden och särskilt vad förhandlingstaktik leder till de bästa resultaten? För tips om förhandlingsstrategi och / eller finansiering skulle jag vara tacksam.

answers

Hur mycket pengar vill du spendera? Bäst av ett annat märke, söker en erbjudande om förlikning.

Om du utseende som en kontant betalare, t.ex. aufnimmst ett lån på en bank, kan du vanligtvis förhandlas väl. Å andra sidan, fordons banker erbjuder ofta goda förutsättningar för finansiering. Här måste man jämföra.

Related questions

Rensa Måste jag inköpt programvara med studentrabatt och köpa nya & quest;

Jag har en elev förnedrar ett operativsystem och Officepaketet köpt. Nu är jag inte längre en student. Jag var tvungen att ta bort allt nu och köp till ordinarie pris? Det beror på vad som finns i tillståndsvillkoren. På Microsoft finns det oftast He

Är det värt nu bil köpa aktier & quest;

Just nu är bilindustrin verkligen vid nadir. Men det kommer att vara på medellång eller lång sikt bättre vara tillbaka rätt? Jag är inte så väl bevandrad i aktier men det är inte värt nu att köpa billiga bilar aktier för att dra nytta av den kommande

Som uppskattar din plats på bilmarknaden & comma; hur mycket rabatt du kan på bilen köpa nya ut handling & quest;

Vad tycker du som situationen på bilmarknaden är? Hur många procent rabatt kan ut handling när bilen köpa nya? När vi letar efter en ny bil, har du mindre och mindre rabatt, om du väljer en modell som alla vill ha och som skall levereras i modefärger

Bilförsäkring av säljaren ta begagnad bil köpa & quest;

God morgon, Jag fick en hel del på en begagnad bil köp. Det enda hindret är fortfarande dyra försäkring för tillfället. Säljaren är en pensionär som vill gå ännu ingen bil. I efterhand fick jag idén, om du bara inte kan ta billig bilförsäkring från d

Bil köper skatte Settle & comma; Om du är deltidsegenföretagare & quest;

God dag. Är det möjligt att sälja en bil köp från kontroll när du är deltidsegenföretagare? Det handlar om en verksamhet där du inte ens behöver bilen nödvändigtvis för affärsresor eller leveranser. Och nästa yrkesverksamhet faller också under småför

Hur mycket rabatt är lämpligt wen man bestämmer sig för att köpa Demonstration & quest;

Hur mycket rabatt ska vara förhandlings när man köper nya bilar i stället presentatör? som är helt specifik och förhandling sak. Jag vet rabatter på upp till 30% i Tyskland. Varumärken i demonstrationsfordon. ett allmänt uttalande existerar inte här.

Med vilket straff jag måste räkna och komma; om jag kan inte betala beställt nya & quest;

Vilket straff jag måste ta hänsyn till om jag inte plocka upp en ny bil köps eftersom oförutsedda ekonomisk nödsituation uppstår, och jag kan inte betala bilen? Jag får en indikation varför? För bil är inte ett brott. Ingen display. Endast avtalsvill

Beskattning skyldighet för befintliga aktier och komma; om de sålde nu och komma; sedan köpte nya & quest;

Vi har över 10 års aktier som, trots kraftigt minskat i värde, men ökade oväntat igen nyligen. De kan fortsätta att stiga. men du kan också falla i värde. Kan vi sälja dessa aktier, för att sedan köpa igen med en förnyad uppgång. då gemener vi tiden

Uppkomsten av ett depositionskonto för investerar Kostnader och komma; som om du har att köpa färskt & quest;

Uppkomsten av ett depositionskonto för investerar kostnader än om du skulle köpa befintliga värdepapper i den nya depå nya eller först förväntas endast med de normala insättningsavgifter? Så jag undrar om en i en depå befintliga värdepapper beräknas

Bil köpa & comma; säkra CK i finansiering &; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl; & exkl;

Hej Alla, Jag vill ha en ny bil köpa, det kan dock inte, eftersom jag inte får mera poäng (konkurs genom själv)! Nu skulle jag min Cheff en bil finans, säger jag skulle välja min bil och han skulle ta åt sig äran för det! Nu skulle jag betala de måna

0
Views
0
Ccomments