B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-27

Bidrag till obeskattade mängd pensionsförmåner

Advertisement

De sjukförsäkringsavgifter som krävs av mig som en del av en / 120tel kontroll på hela beloppet, fick min arbetsgivare. Jag fick till beskattning betalat en mycket lägre belopp.

Jag tror att bidragen på grundval av beskattade betalats skall beräknas. Stämmer det?

answers

Nej, eftersom bruttolönen, som fungerar som Bemessungsgundlage och inte den nettolön.

Related questions

Anställdas bidrag är lika med sjukförsäkringen eller som i bästa fall & quest;

Är de bidrag som skall betalas av en anställd till sjukförsäkringsbolaget, alltid densamma eller olika från sjukförsäkring till sjukförsäkring? I det senare fallet: Kan du berätta eftersom billig sjukförsäkring, som jag kunde gå? Stolparna är för lag

Skatteförmåner för funktionshindrade rättvis ombyggnad & quest;

Kan jag dra av kostnaden för funktionshindrade bara remodeling en lägenhet eller hus från kontrollen och i så fall hur? Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expermondo.de Kostnaderna kan dra

Vilken typ av försäkring gör den onde, och på vilken nivå

Vilken typ av försäkring gör den onde, och i vilken mängd. Gude, jag har hört att en del ansvar får betalt av byrån. Detta är bara PH eller trauma UDN hemförsäkring? Om så är fallet, i vilken bidrag byrån betalar kostnaderna? Inget av ovanstående. ba

Upp till vilken mängd mitt bidrag är säkrad med en bank & quest;

Mir är inte med insättningsgaranti klart säkring belopp är densamma för alla banker och som är i slutändan en av de belopp om det finns en bankkollaps. Kan någon nämna en källa med god förklaring till mig? Detta är inte den tyska och EU insättningsga

Föräldrapenning bidrag ALGII

Mitt barn är gebort på Novermber 2012 design. Kalenderåret 2011, före födelsen av mitt barn jag hade obeskattade inkomster (det är Honoravertrag) uppgår till 2500 euro. före födelsen av mitt barn under de senaste tolv månaderna Novmber 2011 till okto

Ett bidrag & sol; Annars & period; Täcker skatt & quest;

Hej! på grund av många kostnader i Außendienszt Jag har en mycket stor mängd i intervallet tid bidrag / Div. Ersättning. Jag hänvisar en gång om året en bonus är mitversteuert reguläör i månaden och i övrigt bara kostnadsersättningar och ersättning f

Ska jag ändra min sjukförsäkring & comma; eftersom DAK med ytterligare bidrag w & sol; Svininfluensavaccin hotar & quest;

Vad skulle du göra? Ska jag ändra min sjukförsäkring eftersom min DAK w / kostnaden för svininfluensavaccinet hotar ett extra bidrag? Hej SchnellNeFrage, inte vara orolig. Detta är politisk skrävlande och inget mer. Först måste du ange att det inte b

Ytterligare bidrag till återförsäkrade

Hej, har en mängd av en pensionsskuld försäkring (betalas av arbetsgivaren) erhålles. Det extra bidrag KK + PV beror meningsfullt för mig på något sätt en stillbild. Men är det korrekt att mitt fulla 15,5% kommer att dras? Varför inte hälften, var al

Undersöka ytterligare bidrag sjukförsäkring - då kan det ömmande fall anspråk & quest;

Om försäkringsbolaget mot en extra bidrag måste följa svårigheter bestämmelse är vad som testas av den försäkrade? När du faller under? Vid beräkning av ytterligare bidrag den totala inkomsten beräknas och debiteras dem procent ytterligare bidrag. I

Rättslig kontroll och komma; investerat som Riester pensioner bidrag kan & quest;

God dag alla tillsammans. Jag hörde två uttalanden: 1. Det får inte placeras 100% av bidragen i aktiefonder (penningmarknads) lag så att de ger sitt garanterad ränta 2. Uttalande: DWS Riester premium invetiert Upp till 100% av bidragen i aktiefonder.

0
Views
0
Ccomments