B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2017-08-11

bidrag barn för par & sol; Patchwork Family

Advertisement

Hej, jag stiger i Child Tax Credit inte rätt. Så, min fru och jag arbetar aktivt, jag har kontroll klass 3, de 5. Hon har en dotter (20 år, inte längre bor hemma, utan barnbidrag) första förhållande, jag har också en dotter från Erstbeziehung (19år), lever för att hem med barnbidrag. Tillsammans finns det en son (5 år). Jag har 2 bidrag på "skattekort", min fru 0. Vi sambeskattas.
Spelar det någon roll vem anger antalet utsläppsrätter? och är Anzhal korrekt?
Danke schon mal .....

answers

Related questions

Var bäst rådas arvsfrågor Patchwork Family & quest;

Patchwork Family alltid mer verklighet. Där kan du vända dig till träna optimala lösningar för arvsrätt, notarier är ganska dyra. Speciellt knepigt om du inte är gift, eller hur? Gibts bra rådgivningscentrum i denna fråga? Snabbare och billigare råde

Patchwork Family & comma; som det är med viljan eller & period; den heirship av barn i döden & quest;

eftersom detta är faktiskt antas arvingar med i ett lapptäcke familj, ett par gifter sig, var och en ger ett barn i äktenskapet u. då fortfarande ett barn tillsammans. Vad måste en kommer att se ut som alla är lika? Så jag skulle vilja spara den efte

beräknat på Patchwork Family & quest barn underhåll;

Min man har underhållsskyldighet gentemot sin dotter (15) från den 1 äktenskap. Hon bodde långt ifrån oss, nyligen i modern. Han har min dotter som antogs från mitt första äktenskap (9). Jag jobbar deltid (glidzonen). Nu underhållet för hans "första&

Hur barn bäst försäkrad & comma; om Family Insurance är inte möjligt och strävan;

Familjen försäkring för min systerdotter avvisades på grund av Papa Little förtjänar mer än min syster och han privat försäkrade. Om du då också försäkra barn med fadern eller snarare lämna i det allmänna sjukförsäkringssystemet? I PKV finns ingen ko

hur gör detta med familjen försäkring med sjukförsäkring på Patchwork Family

antagit ett par har ytterligare 2 barn och hustru har ett extra barn från sitt första äktenskap. Paret gifte sig, slutade kvinna som arbetar på. Mannen försäkrade kvinnan, deras två barn, och hur det ser ut med dottern till den första äktenskap kvinn

Ta emot bidrag barn när de går bort med idrottsförening 1 vecka & quest; Om jag får Harz IV & quest;

Mitt barn kan försvinna en vecka till idrottsförening, eftersom jag kan få ett bidrag för arbetsförmedlingen? för en sport fritidsaktiviteter av jobbet inte för att det är en typ av semester. Det är dock möjligt att be om hjälp på ungdomskontoret! Hi

För ytterligare bidrag till en automatisk Soli Denna direkta promenad på skattekontoret - någon vet mer & quest;

Jag läste att en automatisk Soli från DC att gå på skattemyndigheterna för hög extra bidrag, det någon här har mer? Måste vi då göra en retur? Jag gör det så långt. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Be

ALG II om bidrag för reparationskostnader och sol, TÜV yrkeskrav för bil & quest;

Vi är en familj 3köpfige och få ALG II som en komplettering. Eftersom vi lever på landsbygden, där det finns kollektivtrafik mycket gles, jag beroende av ett fordon för att kunna konkurrera vid lämpliga tidpunkter mitt arbete i en 10 km avlägsen by k

Vem ärver hus och hem skuld till barn Wi par & comma; Mödrar fortfarande vid liv

Jag är registrerad som ägare till vårt hus i fastighetsregistret. Det finns för tillfället inte har löpande kreditavtal för huset. Detta har tecknats med min make. Vi lever i ett samhälle av överskott. Huset byggdes under vårt äktenskap. Vi har genom

Patchwork Family & plus; Succession

Min fråga: Jag har 2 barn, köpte ett hus före äktenskapet, 80.000 redan betalat 150.000 lån, 2 livförsäkring på uppdrag av barnen, egen livförsäkring i mitt namn, 2 motböcker för barn utan litet kapital (totalt cirka 50.000 Euro. fritt maken betalar