B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-06-05

Betalning med PayPal också möjligt och komma; när inte tillräckligt med pengar på PayPal-konto är & quest;

Advertisement

Jag vill betala en via PayPal, men har faktiskt inte tillräcklig kredit till mitt PayPal-konto. Är det då egentligen? Eftersom så snart få en remiss från mitt bankkonto till mitt PayPal-konto men inte tillräckligt, eller hur?

answers

Om du läser vidare! verifierat PayPal-konto, kan du betala allt PayPal betaltjänst. Beloppet kommer att vara 2-3 dagar senare dras från ditt referenskonto.

Jag tror inte du behöver kredit. Eftersom med Paypal säger: "Paypal drar [betalning] belopp automatiskt från din deponerade bankkonto eller kreditkort Enkelt och flexibelt via autogiro .."

Kanske du bara läsa en gång till hur Paypal faktiskt fungerar ...!

Kollega @Lohberg har redan träffat ganska väl.

Related questions

När paypal bokade in pengar på mitt konto från & quest;

Om jag har något att betala med paypal, när exakt kommer att dras från mitt konto? Och eftersom det är tvärtom? När jag får en betalning till mitt Paypal-konto, som sedan överförs automatiskt till mitt lönekonto eller måste jag sedan överföra sig til

Hur mycket pengar kan vara ett maximum på PayPal-konto licens & quest;

Hur mycket pengar du kan ladda högst på PayPal-konto? Finns det en gräns? Eller jag kunde teoretiskt ladda hela min förmögenhet till PayPal-konto? Jag hade en gång fem-figur summor på det. Fram till "bara" en betalning konfiskerade. Så inte skat

Koster PayPal-konto vad & quest;

Hej igen. Jag vet också fortfarande som om ett PayPal-konto kostar vad? Några dolda kostnader, som jag måste betala, och som inte syns vid första anblicken? Tack PayPal är gratis för dig som köpare. Bara om vi konvertera eller när du får en betalning

Kan överföringar från PayPal-konto görs & quest;

Eftersom jag har sålt några objekt på eBay med PayPal, jag har lite pengar på mitt PayPal-konto. Nu när jag vill använda pengarna för att utföra en överföring, så jag kan pengar så betalas in på mitt konto och sedan utföra överföringen. Övergången ti

När kan ett Paypal-konto gripas & quest;

Du måste få en exekutionstitel. Detta kan göras i Tyskland. Men man måste då få ett erkännande av denna titel i Luxemburg, leder med andra ord en andra process. Det kommer att ta minst månader, ibland år, och tar en massa pengar. Oavsett om man ser n

Betalning kan ske via Paypal på kreditkort & quest;

Om så är fallet, sker lastning då endast med kontoutdrag? då om detta inte är dåligt för betalningsmottagaren? Paypal omedelbart betalas till betalningsmottagaren. Efter betalning av PayPal debiteras ditt kreditkort. Kreditkortsföretag belastas med d

bilförsäljningen via Internet och komma; Köparen begär betalning via paypal-common & quest;

En spekulant för min bil bad mig att öppna ett PayPal-konto, han gav mig länken som ska skickas, så det är snabbare. Är detta vanligt att betala via paypal eller bilar här försiktighet? När du köper en bil fortfarande kontanter betalningssätt för val

Att köpa på ebay USA- betalning om min tyska Paypal-konto möjligt och komma; för omvandling och quest; & exkl;

Om jag köper på ebay USA något jag kan då hantera om min tyska PayPal-konto, då frekvensomvandling händer lätt? För mig fungerade för inköp i England. För inköp från utlandet hade jag speciellt gett mig ett Paypal-konto. Speciellt cd-skivor erbjuds d

Kredit genom Paypal - kvar på Paypal-konto kredit & comma; tills nästa shopping och quest;

Om du får en kredit på Paypal-konto förblir saldot på det eftersom tills jag betala igen genom Paypal? En kredit till mitt bankkonto har inte gjort! Du måste kreditera själva överföringen på ditt lönekonto PayPal-konto. Klicka bara på skicka pengar P

Varför har du med PayPal ange kreditkort & quest;

Så jag är bara lite förvirrad. Nu ville jag att betala i en nätbutik med PayPal och har klickat på knappen entsrpechenden. Då jag har omdirigerats till webbplatsen för PayPal och är nu att ge mitt kreditkort med PayPal och tillhörande data? Vad är de