B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-23

Betalkort spår inte längre är möjligt och komma; vad gör & quest;

Advertisement

God dag,
Jag har följande problem: Jag har varit att få min tågbiljett betalas ut en gång per år med en debet, det vill säga, har den tyska banken det avdragna beloppet till mig en gång om året från kontot. Nu är det så, men att det inte längre ger detta konto och även om jag har nu mitt nya spår karta, men fortfarande ingenting hört från webben. Vet någon vad du kan göra som bäst eller som att vända sig till?

answers

Hej!

Du kan registrera dig nu från webben och dela med dig att kontot inte längre existerar. Annars finns det en återbetalning och kostnadsavgift.

Kontakt gibts på www.bahn.de.

Related questions

Hur snabbt får man ersättning & comma; om betalkort fungerar inte längre och quest;

Mitt betalkort fungerar inte längre, jag har funnit att i kväll, på ATM. Hur snabbt får man ersättning? De som redan var maj. Jag vill försvinna inom några dagar. Tack för informationen, kommer naturligtvis, samma morgon, den bankkontakt. Detta komme

Biljetter på EMV-chip betalkort Spara & period;

Jag har hört att det ska vara möjligt att lagra biljett till bussen av EMV smarta kontantkort när du har detta betalas med bankkort? Är detta sant och om möjligt? Här har jag funnit information. Uppenbarligen finns det i en del nät också rabatt om du

Betalkort omöjliga - förbjudna idag och komma; kan fortfarande komma intäkter & quest;

Har mitt betalkort låst eftersom jag inte kan hitta i dag. Kan fortfarande få försäljning, jag har att förvänta sig att någon handlat på min bekostnad? Hej Gulia, ja och därför här har Google inte helt oviktig information om din fråga: http: //www.sw

Är det värt att spara kontrakt för obeslutsamma sparare och komma; flexibilitet vill & quest;

Men kan man spara pengar vet ännu inte exakt vad och när de vill ha något med det också rekommendera att bygga besparingar? De som letar efter flexibilitet bör avtal spar, Riester och livförsäkringsavtal undvikas, eftersom de har ett tydligt syfte Bi

Riester pension: vad händer & komma; när jag inte längre tillhör de ersättningar som legitima cirklar & quest;

Vad händer med mitt Riesterrente när jag startar min egen? Vila tills jag arbetar möjligen upp till gång som anställd? Kan jag sätta in även under en längre tid nu? Du kan göra bidrag avtalet. Skulle du vara gift egenföretagare med ett socialförsäkri

Hur mycket pengar ska du spara upp till att köpa en bil på kredit & quest;

En vän till mig vill att äntligen köpa sin egen bil och det bör vara en mini nyare årsmodell. Emellertid har det 20.000 Euro inte för en regnig dag, men förtjänar att 2500 € netto per månad. Jag kunde övertyga dem om att det inte längre är lämpligt a

Flytta på kostnadsskäl längre från arbete och tid; Skatte aspekt & quest;

Det handlar om en procession med en annan skylt. Anledningen är: avsevärt spara kostnader. Med flytten kommer till landet och ca 30 km längre bort från Arbeistsplatz. Hur är det då för skatteändamål? Kan jag dra av kostnaden även i ett sådant fall? J

ADAC dröm Spara: kan inte betala och kommasparbelopp; Vad nu och quest;

Min syster har investerat sina pengar i ADAC dröm Spara. Nu är hon och hennes man har en finansiell squeeze eftersom de oväntat har reglera skulder. Nu kan de inte betala avgifterna. Kan någon berätta för mig hur hon nu bäst kan uppföra mig? Tack. En

Har innan & comma; att spara till mina barnbarn Pengar & period; Vad är bra & quest;

Mina barnbarn kommer att få från mig jämna pengar så att de kan få ett körkort. Hur gör jag bäst månatliga pengar så slutet kommer runt en hel del här? Barnbarn är 3 + 5 och jag kommer att investera 50 euro per månad per barnbarn. En av de bästa sätt

Skatteskulder och komma; när man inte längre lever som en tysk i Tyskland & quest;

Min vän från skattekontoret att få ett par veckor, inbjudan att lämna in skattedeklarationer under de senaste 5 åren, annars kommer de att uppskattas. Skatte undersökning var redan aktiv. Problemet var att min vän bodde tillfälligt utomlands och har

0
Views
0
Ccomments