B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2015-02-24

betalas Pitch & plus; snödrivorna

Advertisement

Eftersom vintern snart är precis runt hörnet, jag vill klargöra en försiktighetsåtgärd. Hittills framför vår hyreshus 4 gratis parkeringsplatser, som är avgiftsbelagda för ett par månader. Vi har också en concierge-service, som är vikt över elräkning till hyresgästerna och är ansvarig för vinterväghållning, dvs. snöröjning av geamten Court, så att alla kan använda sina garage lätt.

Från tidigare erfarenhet vet jag att vaktmästaren som 1-2 meter hög deponera det uppsamlade snön av domstolen på en av tomterna, om det är bara en bil. Hittills har vi så accepterat det, eftersom återhämtningen var verkligen fri.

Som fallet är nu tittar på betald parkeringsplatser? Kan ni insisterar på snöröjning, eller hållas inne i tvivel Pitch hyra för avsaknad av parkeringsplats med förvarning till hyresvärden?

answers

Jag skulle göra det precis som du beskrev. Informera din hyresvärd i tid och detta bör sedan kontakta vaktmästare i samband. Så det kanske inte vid första leder till en tvist. Klargöra före vintern.

Related questions

Kunderna bör snabbt betala räkningar och tid; Hur motiverande & quest;

Jag kommer förmodligen äventyret med min första anställd fick (am frilansare). Nu har jag lite panik att tjänster jag / vi säljer inte betalas tillräckligt snabbt. Hur kan jag få mina kunder att snabbt och i synnerhet att betala i tid? Hur kan jag gö

Heritage gemenskapen - betala - rättvisa

Hej, 2 bröder ärver vardera en Wohnaus med olika totala värdet av sina föräldrar. Haus1 har 5 enheter, Haus2 har 4 enheter och ett bageri, som ger mer hyresintäkter och därmed en del kommer att utvärderas senare. Nu om det kommer att arv, måste arvet

Måste jag betala och komma; om mig fri användning av parkeringsplatsen för hyresgästen utlovade & quest;

Kan jag problem med ägaren eller hyresvärden får när jag parkera gratis på en plats, eftersom det har gjort mig hyresgästen? Måste jag fortfarande betala en statlig avgift? Snabbare och billigare att rådet arrende. Kompetent, av certifierade advokate

Behöver jag för avgifter som tränare betala skatter och strävan;

Jag får som tränare i en fotbollsklubb 150, - € per månad som kompensation. Behöver jag nu skattenummer? Jag tror att beskattningsunderlaget kommer inte att utföra ytterligare avdragsgill uppgår till mer kontroll. Nej, en vän till mig har en sådan vi

Hartz 4 är till & komma, vara hyresintäkter räknas som inkomst och komma; om det skulder betalas & quest;

Om du måste ansöka om Hartz 4, skall hyresintäkter från uthyrning räknas som inkomst? Dessa är helt för att minska skulden, eftersom objektet ännu inte har lönat sig. Gott Nytt År ;-) Det är samma gamla visa. Du hänvisar HartzIV - och du hoppas att d

Betala en reseförsäkring även & comma; om du avbryter resan måste, & quest;

När exakt kommer att betala en avbeställningsskydd? Har försäkringen endast fram till början av resan? I min krets nämligen någon var tvungen att avbryta sin resa eftersom hans mamma var på sjukhus. Skulle det också något som kan rapporteras till res

Underhåll betalas till ex-flickvän

Har en fråga till dig, hoppas här kan någon hjälpa mig på! Min morbror var tills nyligen med sin flickvän (inte gift). Har tillsammans en 3-åriga dotter. Den ex-flickvän hänvisar pengar från Argentina och min farbror har ett heltidsjobb. Han är nu, e

Vilken driftskostnader hyresvärden måste betala för en hyrd lägenhet & quest;

I en tidskrift har nyligen sagt att man alltid bör kontrollera driftskostnader, som faktureras till ett av husen (på Flat). Anledningen är att han lägger sig ibland många saker som han skulle behöva faktiskt betalar. Tyvärr var detta inte anges i mer

Jag måste betala för Transfer & comma; om du inte kan göra Internetbank grund av brist på karta & quest;

Mitt kort har fastnat i en bankomat i en annan bank, eller rekryterats. Min bank säger att de inte kan se någon anledning till det och skjuter den utländska banken skulden på. Samtidigt har jag tillbaka mitt kort och jag har sett på mitt kontoutdrag

betala kostnaderna för sparade renoveringar när du flyttar ut husägaren & quest; Dom varierar som grundläggande & quest;

Ägaren vill lägenheten helt renovera att utvinna. Det är därför hyresgästen måste renovera nciht. Vad han skulle ha betalat proportionellt för erstparte renovering av oss 500 euro nu. Han sade att det fanns en dom, då han kunde be oss. 1. Presenterad