B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring olycka ansvarsförsäkring privat ansvarsförsäkring ansvarsförsäkring och plus; olycka ansvar motor 2012-01-24

Betalar privat ansvarsförsäkring i händelse av skada på utländsk bil utan försäkring & quest;

Advertisement

Om jag reser med en utländsk bil, som jag har något skydd av trafikförsäkring, sedan ut i händelse av olycka min privata ansvarsförsäkring skadan min olycka motståndare?

answers

Om utländsk bil inte täcks av ansvarsförsäkring, så att du gör dig skyldig till åtal om du kör det, eftersom vi har i D föreskriver obligatorisk försäkring.

Oavsett aldrig betalar en personligt ansvar för skador, som uppstått i samband med användning av ett motorfordon (bensin klausul).

Nej, självklart inte! DU är ansvarig personligen och obegränsat.

Related questions

Kom privat ansvarsförsäkring för händelse av en brand i lägenhet att hyra på & quest;

Jag läste i min hyra som hyresgästen skyldig att teckna en ansvarsförsäkring i händelse av brand. Ska jag ta ut sina egna försäkringar för det eller är fallet i min ansvarsförsäkring? Jag förstår denna klausul är inte helt lyckat. Din hyresvärd komme

Måste föräldrarna betalar i alla fall för den skada & comma; till sina barn orsakar & quest;

Barnet av ett arbete kollega har herumgezündelt i sitt rum, medan g inkopplad platt brand. Tack och lov ingen något händer, det Scahden dock stora. Nu gäller vem som betalar skadorna. Räknar också principen "Föräldrar ansvarar för sina barn"? el

Kommer mitt ansvarsförsäkring om mitt barn av misstag skadade bil från grannar & quest;

Min son har nyligen störtade sin cykel och har av misstag berört bil vår granne, så att detta nu har en 10 cm lång repa. Pays här min ansvarsförsäkring eller måste jag betala ur egen ficka? Din PHV bör din son, skulle han vara under 7, uttrycket "sky

Vem är ansvarig i händelse av olycka med utländsk bil & quest;

Min dotter har orsakat bilen av sin vän i en olycka? För kostnaden för den rivaliserande bil kommer att betala bilförsäkring. Måste betala min dotter skador på bilen för din vän eller ens betala personligt ansvar? firstonce är inte föraren säker men

Om man har i händelse av dödsfall, en särskild uppsägningsrätt i Försäkring & quest;

Jag har en hund ansvarsförsäkring för vår hund. Vad händer när hunden dör. Om du har äntligen en särskild rätt eller fortfarande måste hålla sig till de tre månaders varsel? Om risken inte gäller, kan försäkringen avslutas. Men det är att göra en ome

Kan min fru i privata sjukförsäkringar kvar & comma; om det kommer att fungera igen försäkring & quest;

Jag är tjänsteman och har fri sjukvård. Fram till nu, min fru var att hon arbetade mot ersättning, privat försäkrade till 70% av min hjälp och 30%. Nu är en obligatorisk försäkring deltidsarbete. Men min fru vill förbli privat försäkrade definitivt.

Fråga till försäkringsexperter och period; Privat ansvarsförsäkring inte betalar

Hej förändras när du försöker hjulen på min bil, kom jag med förlängningsstång av uttaget till grannens bil och hade orsakat en liten bula. Jag ville reglera denna skada om min privata ansvarsförsäkring. Ett samtal till mitt försäkringsbolag visade a

2 privat ansvarsförsäkring och period; Som betalar & quest;

Jag har funnit att jag har två privata ansvarsförsäkring. Detta är en chans som inte var planerat. Nu har jag ett påstående. Som täcker skadan? även tak honom från båda och jag kunde samla 2 gånger? Hur man ska gå i ett sådant fall? DU samla in penga

vad jag har att lämna & quest i händelse av skada i ansvarsförsäkring;

Jag har ett musiksystem görs av misstag bryts vid en födelsedag. Anläggningen hade lånat värdarna. Han har redan en faktura. Vad jag måste lämna allt till försäkringsbolaget? LG. Anna Har du en av de nya privata ansvarsförsäkring, kan det mycket väl

Betalar försäkring i händelse av brand med riktiga ljus på granen & quest;

Vi gillar att dekorera vår julgran med riktiga ljus eftersom det helt enkelt ser mycket trevligare än den elektriska. Vad händer i händelse av brand? Betalar försäkringen då? bränna julen i Tysklands hushåll, många ljus och julgranen är ofta utrustad

0
Views
0
Ccomments