B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-02-04

Betalar arbetsförmedlingen licensen & comma; om visningar Utbildningen består & quest;

Advertisement

Hej!

Jag vänder mig till dig och höra dina åsikter för mig en gång.
Nu till min fråga:
Jag är utbildad snickare och göra ett omskolningsprogram för att bli aktiva igen, efter en lång tids sjukdom, kan delta i arbetslivet. Min uppfattning skulle vara en utbildning vid universitetet i Tübingen för Archäotechnikerin. Alla kvalifikationer är där, men de sa att jag, för att ta träningen kan, körkort behov. Skulle byrån i detta fall debiteras?

answers

1. arbetsförmedlingen inte längre existerar. Det skulle vara frågan arbetsförmedlingen i förhållande till ALG I eller ALG II, så Job Center.

2. Job Center är du inte betalar licensen. Vad skulle vara möjligt att ge dig ett lån för att få ett körkort.

3. Oklart mig är fortfarande DU gör ett omskolningsprogram och sedan vill göra en mer utbildning. Vad du kan omskola dig själv om du vill få en utbildning ändå?

Sista frågan, varför du ställer frågan två gånger, ökar nciht risken för ett bra svar.

Related questions

Betalar arbetsförmedlingen Bewerbungsfotos & comma; Om du söker arbete och strävan;

En vän till mig har examen men är fortfarande först fram till slutet av terminen studerande, så att de inte själv försäkra måste. Dessutom skulle de få något Hartz. 4 Vad kostar kan erhålla återbetalning ändå från arbetsförmedlingen? Resekostnader fö

Betalar ansvarsförsäkring också & comma; om alkohol är inblandad & quest;

En vän har druckit spillts på min lägenhet öl, tyvärr, på min laptop. Betalar skulden i detta fall? Som i den privata skulden endast uppsåt åtgärder utesluts i princip det finns täckning för din vän! Det är tveksamt om denna händelse klassificeras so

Förklarar Schufa på begäran & comma; hur kreditupplysningsföretag scoring består & quest;

Förklarar Schufa på efterfrågan, såsom kan ses, den beräknade credit bureau scoring värde? Den Schufa nämner bara några faktorer såsom dålig bostadsområde, ofta rör sig, eller naturligtvis negativa poster som påverkar poängvärdet. Resten är en affärs

Hur kan jag räkna Rentenendwert & quest; Arbetsförmedlingen betalar avgifter till pensions & comma; som fortsätter att öka & quest;

Kan jag räkna min Rentenendwert? Arbetsförmedlingen betalar mig pensionsavgifter - som kommer att ta min pension? Jag får ca 300 € arbetslöshetsersättning av byrån fortfarande för omkring en halv år. Arbetsförmedlingen betalar bidrag till 80% av vins

Betalar arbetsförmedlingen något i min Riesterrente med & quest;

Om jag är arbetslös, jag kan Riesterrente synes inte längre råd med arbetsförmedlingen betalar något? Den Riesterrente kompletterande privat pension som måste betalas av dig, betalar arbetsförmedlingen denna pension absolut inte med. MEN arbetsförmed

Resekostnader för presentationen utomlands - betalar arbetsförmedlingen och quest;

När jag reser för presentation till ett jobb utomlands, betalar arbetsförmedlingen dessa kostnader? Jag tror att de inte kommer att betala eftersom hon har du faktiskt redan förmedlar ett jobb hemma och du inte vill ta honom ... Kanske får du här inf

Arbetsförmedlingen - betala kostnaderna för intervjuer och därefter & quest;

Om min information är korrekt, betalar arbetsförmedlingen resekostnaderna när du reser till en anställningsintervju. En vän till mig redovisas som söker arbete, men har nu gått på tomgång, för att göra en ansökan om och samtalet var förra veckan. Kan

Man har 20 kontorstid Jobb & comma; Kvinna avser Hartz 4 & period; Betalar arbetsförmedlingen Health & quest;

Min man arbetar 20 timmar i veckan som student och jag hänvisar januari Hartz4 tjänster. I meddelandet är att jag är försäkrad genom arbetsförmedlingen, min make i januari, men betalar 170 € försäkring för oss. Är det rätt så nu eller betala min make

Kan hyra ut till överföringen av hyran med arbetsförmedlingen avstå & comma; Om hyresgästen betalar & quest;

Tidigare har jag haft erfarenhet av Mietschuldnern och Mietnomaden. Förutom de ekonomiska konsekvenserna av sådana upplevelser kursändring, inställningen för hyra. men jag har en hyresgäst som har bott många år i min lägenhet och hyres, serviceavgift

Anställningsintervju i England & comma; Över natten nödvändigt & comma; betalar arbetsförmedlingen och quest;

Jag fortfarande glömmer att fråga vid intervjun i England och en natt är nödvändigt, lönar det sig också arbetsförmedlingen? Som beei den andra frågan skrivet om alls förmodligen bara om du därifrån vermittel du till denna plats. Det är verkligen en