B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-09-05

Betala Animal Ansvar & comma; Skador på utländsk bil & quest;

Advertisement

Min systerdotter rida på häst igår och detta skonas, sprang mot en parkerad bil, detta har nu en ordentlig Delle -i min systerdotter tid ingenting händer. Hur mår du nu fortsätta? Vem betalar för de skador som de har ett djur ansvar och en normal ansvarsförsäkring varhelst man vänder sig först? Eftersom ingen särskild rättslig skydd finns bara privata RS, frågan, vad försäkring skulle betala eventuellt efter tvist?

answers

Det finns allt för en lämplig plats även för hästar höger:

http: //www.pferderecht-osnabrueck.de/index.php/pferderecht/phaftung gclid = CIjI65 ...?

Skadan är m. E. bärs av sällskapsdjur ägare ansvar.

Hur är hästen?

Detta antas av sällskapsdjur ägare ansvarsförsäkring och då finns det ingen tvist.

Om Zosse sparkas, kommer djurhållare ansvar på den. Om systerdotter har kommit, kommer ingen det på (uppsåt). Eftersom isr förmodligen klart vem man vänder.

Och vad betyder det om ni vill "rättegång"? Försäkring stöder FN i försvaret av oberättigade anspråk. Men om du vid en sådan solig klart fall tills månader överläggning behöver innan ett ansökningsformulär, kommer ingen på (plikt).

Be mig nu men vänligen inte om det skulle vara trafikolycka fly när Zosse och ryttare skulle göra trots Delle oredovisade bort.

Jag förstår inte vad du vill göra med en rättslig-polis? Vad vill du att kämpa och varför?

Uppskattning och 2 bilder tillsammans med ovanstående beskrivning av sällskapsdjur ägare ansvarsförsäkring och slutade ....

Privat ansvar och juridiska lämnas ut!

Related questions

Cykel tiltar från Radlständer & comma; betalar ersättning för skador på utländsk bil & quest;

Min dotter tippas i poolen igår hjulet från cykelställ och bättre tillgång till bil lätt skadade. Hon lämnade sitt namn vid utloppet av badet och nu har jag rädslan att vi måste betala skadorna. Å andra sidan cykelställ fungerar bra inte riktigt, eft

Vem är ansvarig i händelse av olycka med utländsk bil & quest;

Min dotter har orsakat bilen av sin vän i en olycka? För kostnaden för den rivaliserande bil kommer att betala bilförsäkring. Måste betala min dotter skador på bilen för din vän eller ens betala personligt ansvar? firstonce är inte föraren säker men

Personligt ansvar i rockfall på utländsk bil

Hej alla, körde nyligen med bil från min vän och när du kör sten fälls på vindrutan. Den har bildats över rockfall en spricka. Nu skulle jag vilja veta om jag kan rapportera min personliga ansvar att skada, eftersom skadan verkligen uppkommit under e

Kan jag använda ADAC-Service & comma; om jag go'm med en utländsk bil & quest;

När jag reser med bil till min mor, kan jag då också ringa ADAC om jag orsakade en olycka med den här bilen? ADAC har flera medlemskap och modellerna har förändrats under de senaste åren nu och då. Det fanns liksom personlig fordonsrelaterade produkt

Vergünstigte ansvars priserna på förra årets bil & quest;

En kollega ville göra mitt köp från en förra årets bil, bland annat genom att hävda läckra att det då skulle verünstigte ansvars priser. Stämmer det, och varför skulle det vara det? Jag vet bara avgiftsrabatter för fordon i Erstbesitz. Jag vet inte a

Meddelande till bilförsäkring & comma; när son delade bil & quest;

Måste jag rapportera min bil försäkring när vår son (bara gjort licens) delade vår bil, så han är försäkrad? Om sedan ändra Post? Försäkringen omfattar alla som använder bilen, men det kan förekomma i händelse av skada på krav från försäkringen, om i

För vem är det värt & comma; att hyra en bil & quest;

Vilka villkor ska vara uppfyllda så att jämfört med en kontant köp värt ett leasingavtal bil? Har aldrig engagerad i leasing, så min enkla fråga. Klyscha, skulle jag säga att det är värt för dem som kör mindre. Kan det vara? 1. Leasing är ingenting m

Farfar lever sitt fordon brev till barnbarn & comma; har hennes steg farbror & comma; står i testamentet & comma; rätt till denna bil & quest;

Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Vad sa han Opa vid leverans av fordonets registreringsbevis? Sa han: "Här går jag inte, så jag ger dig min bil" eller han sa: "i händelse

Måste också betala separation Underhåll & comma; om båda parter arbetar & quest;

Måste också separations underhåll betalas ut om båda parter arbetar, en (hustru) men mindre värda? Det beror på det enskilda fallet. Den vänliga advokat kommer att svara dig redan. Lagen talar om adekvat underhåll, eftersom det kommer säkert att komm

Vem behöver betala gåvoskatt - Schenker & comma; Gåvotagaren eller någon annan & quest;

Tack för ditt svar TopJob. Jag vill också veta vem som är skyldig att betala en gåva som. Jag vill utesluta att den äldre damen fortfarande måste betala gåvoskatt. Om du betalar på en högre nivå? Snabbare och billigare rådet om arv. Kompetent, av cer

0
Views
0
Ccomments