B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-07-16

Beslag i konkurs & sol; rest skuld

Advertisement

Hej!

I november 2005 mina insolvensförfarande. En borgenär har en fordran för obetalda balans av sociala avgifter som egen (grundare) 4,11 till 5,10, vilket inte rapporterades därifrån i konkurstabellen (för sent).

Kan under insolvensförfarandet av borgenären sökte en kvarstad?

Om detta krav är också de återstående skulder (i 11/2011?) Upptäckt? då finns inte längre denna efterfrågan?

Tack för hjälpen på förhand!
SG KA

answers

gtbasket @

Tack för svaret. Tyvärr hjälper mig sidan inte, eftersom insolvens borgenärer behandlas. För mig har efterfrågan inte varit inloggad, så att den önskade platsen är inte en konkurs borgenär.

Har någon en lösning ???

länk:

http: //www.insolvenzrecht-ratgeber.de/insolvenzrecht/verbraucherinsolvenz/index _...

Related questions

Rest skulder efter personlig konkurs

En vän har gjort sin konkurs för två år, men en av de (tidigare) borgenär vägrar undertecknandet "uppgörelse meddelande". Han spelar bara döda skalbaggar och svarar på en skrivelse av skuldrådgivning alls - förmodligen eftersom det är surt på gr

Rutiner för skatteflykt och sol, Tull och sol, för skuld tidigare konkurs

Hej, jag har indirekt upplevt motsatsen mig ett förfarande för skatteflykt / Jämnt av tull / körningar. Jag är fortfarande egenföretagare / äger mitt eget företag, genom naiv och inte veta saker ... Jag är där jag är nu. Jag inser inte skydda okunnig

Konkurs och nya skulder och komma; Vad bör jag tänka & quest;

Hej, har jag nu ställt en hel del frågor om konkurs, två Jag har fortfarande. Och då kommer jag hjälpte här så bra, jag frågar bara, jag hoppas du ser att efter mig. Så, jag har en pågående insolvensförfarande, och själva metoden redan är inställd oc

Konkurs 2014- resterande skuld u period, U & period; även efter 3 år möjlig & comma, bra & quest;

Jag hörde att från mitten av 2014 på konkursade mycket tut-beteendet fasen bör inte löpa i sex år, men bara fem eller till och med bara 3 år sedan. Jag undrar om det inte är mer "svarta får" flyttas för att gå in skulden, med tanken att man allt

Personlig konkurs & sol; konkursade jämförelse

Kära herrar! Först av alla ett Gott Nytt År! Jag har en fråga till dig och hoppas att du kan ge mig hjälpa. Nu befinner jag mig sedan 07/2012 i genomförandet av fas (för konkurs ägde rum i 09/2011). I vilken utsträckning det skulle påverka min zukünf

Kommer det att vara efter en personlig konkurs från alla skulder Free & quest;

När personlig konkurs är klar efter några år, då måste man absolut inte mer skuld? Säg en är befriad från alla betalningsskyldigheter eller finns det Außnahmen och du har vissa skulder under personlig konkurs betala tillbaka ännu? Från skuld innan ko

Personlig konkurs med resterande skuld i 12 månader på Medicon LTD kan gå & quest;

Jag såg en annons från Medicon LTD, med personlig konkurs och utsläpp av restskuld på 12 månader, vilket kan vara? Har någon den erfarenheten? Jag trodde den privata insolvens tar år. Min berättelse som jag skulle kunna skriva en bok Jag vågade efter

rest skuld

Har framgångsrikt återstående skulder nu skulle få barnbidrag, men säger nej pension eftersom en gäldenär skulle vara där. Som sådan kan pensionen inte göra dessa. Pensionen är förmodligen en av dina fordringsägare en så kallad kvarstad och överförin

Moms Re & sol; Avgift skulder & quest;

Hi folks, Jag hade frågor om skatte återbetalningar eller. För min Lexware redovisning, har det funnits två instruktioner om hur man bokar de två stegen ovan. Ex. En variant för återbetalning 1.Jag göra en kredit till momsclearingkontot 2. Jag göra e

Odds Profit till kort och sol, långfristiga skulder i friska företag och strävan;

När jag tittar på balansräkningen för ett företag, då skulden innefattar kort och lång sikt på skuldsidan. Ibland står i skuld ja till en återbetalning. Jag tror att lånet betalas tillbaka från vinsten, eller hur? Vad bör förhållandet hos friska före

0
Views
0
Ccomments