B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-12-21

Beslag av Jugendamt sjukdom och arbetslöshet efter

Advertisement

Hur långt kan jag ungdomskontoret vid sjukdom herunterpfänden för min 14-åriga son?
För närvarande vill jag komma från försäkringsbolaget 1054.00 euro netto kassaregistret. Ungdoms Office lovade mig upp till 659,00 euro. Är detta legit? Kan medicin för konvalescens och månad märke inte råd eftersom alla tillgängliga betalningsförpliktelser. Kan jag ansöka om bidrag på arbetsförmedlingen? Kan jag göra detta? Per 01.04.2010 jag ska vara utan arbete och då skulle få cirka 790,00 € arbetslöshetsersättning? Hur långt kan detta herunterpfänden mig ungdoms socialen? Det är också väl kräver att jag skickar till arbetslöshets applikationer Office ... det är äkta?

answers

Vem är sjuk - du eller din son?

Undantagen kvarstad kan hittas här:

http: //www.akademie.de/private-finanzen/ueberschuldung-und-verbraucherinsolvenz / ...

Det är också väl kräver att jag underkasta sig arbetslöshets applikationer Office ... det är äkta?

Naturligtvis är det rätt att kontoret skulle ha bevis på att du själv aktivt efter ett nytt jobb strävar nu och inte bara det goda Herren kan vara en god människa.

Har jag rätt i att anta att du aldrig har betalat för sina barn? Jag ifrågasätter på grund av Pfändung.Dann allt är lagligt, vad ungdomskontoret krävs av dig från!
Något du bör tänka på innan dess.

Det är lagligt,

det uppbär arbetslöshetsersättning eller Hartz 4 pengar
måste uppvisa regelbunden / bevisa att du skriva applikationer + har skickats.
Sysselsättnings rådgivare talar om hur många program du har i hur lång tid att skriva.
Du kommer att få en monatl.Termin då man har kopior av
måste lämna in brev.
(Porto är d.Bewerbungen verifieras ..)

Tala med din rådgivare, den
"Talan om ANSÖKAN kostnadsersättning"
vill fråga.
(Kan göras omedelbart + undertecknas.) Güligkeit ett år,
maximal Bewerb.Kostenerstattung är 260.00 euro.
Du har på den extra skickat Formuar du månatliga lista adresser för arbetsgivaren som du har varje skrivit en ansökan.
Pro Bewebung får du i nästa månad till ditt bankkonto
betalade 70.00 euro för t.ex. 14 applikationer.
Det vore lämpligt att skapa en mapp,
där du bifoga din ansökan kopior.

Vänligen Bewerbungs original varje 2x kopia för uttryck, - en kopia för Arb.Amt / Job center,
den andra kopian i mappen som bevisning -
och den ursprungliga sedan skicka till arbets giver!
Svara på den del av arbetsutlösare
-om inställda eller inbjudan till Bew.Gespräch vänligen ebeenfalls stapelvara i orner.

Vad betyder "för min 14-åriga son" ??
Hon bor nu med endast en totalt 659,00 euro?
existerar vad Pfändungs ​​konst?
Konto kvarstad? Eller kommer att bli ett avdrag på månads ca.400.00 euro på den del av sjukförsäkring, som sedan överlämnas till ungdomskontoret ??
VARFÖR ?? Anledning bör du ändå informeras eller har varit.

Denna information skulle vara mycket viktigt u.fehlen här.

Den gestzliche PFÄNDUNGS gränsen
889,00 Euro.
När du just nu från 1054.00 euro
exakt 395.00 euro subtrahering,
och du därför bara nu
mängden
från 659,00 återstår för livet,
då det är juridiskt felaktig.
Jag har räknat ut att en till dig av
1054,00 euro kan dra ENDAST 165,00 Euro.
Då kommer du att vara den
Tröskeln 889,00 euro, -
kan detta inte tas i beslag.
Alla intäkter över detta belopp, -. Redan

1.) Gå omedelbart att behaga
Amtsgericht,
Gäldenär avdelning (ej skuld)
(För framtida bruk)
och fråga dig vilken du för
Din Bank + försäkringsbolaget utfärdar en gerichtl.Bestätigung, är i den spetsiga,
"Vilken är den Pfändungs-gränsen på 889.00 euro" och du
"Endast det överskjutande beloppet måste tas tillvara."

detta brev
(Och andra viktiga dokument, -även kontoutdrag)
marsch för att behaga

2.) socialdomstolen,
och fråga om som kan återta det överskjutande beloppet dras av för dig.
(Skuldåterbetalning ja, -men i enlighet med lagar + regler.)

För frågor bezügl.aller andra betalningsförpliktelser:

Ta alla dina dokument (inklus.Zahlungs-skyldighet recension)
och gå till

3.) GÄLDENÄREN CONSULTING, -
vilka det finns antingen
AWO (Arbetar välfärd)
CARITAS (katolska kyrkan, -den råda folk utan tro)
Diakonie (Evang.Kirche-råd alla)
Överallt råd är fri.
Där kan du få värdefulla tips,
har sin egen kontakt.

Related questions

Kan du bara dölja arbetslöshet CV & quest;

Jag var för några år sedan utan arbete i sex månader. Nu, även om jag måste hitta ett annat jobb, men ser mig ur intresse parallellt med något annat i ordning. När jag skriver mitt CV, kan jag slå ut helt enkelt att jag var arbetslös? Jag fick rådet

Real Estate Finance: använd som fri kapital & quest; Eget kapital eller Reserve & quest;

Jag hade en hetsig diskussion med bekanta i området fastighetsfinansiering i den aktuella räntan miljö: Det är en egenskap att köpa Kapital är närvarande vid ca 60% Långivare begär betydligt mindre än 60% EK, oftast bara 20% Det finns ekonomiskt utry

Avgångs & comma; ALG 1 & comma; femte förordningen

Hej! Jag har en fråga till deklarationen 2013. I år jag har ett avgångstillstånd efter uppsägning, sjukdom och arbetslöshet förmåner baserade och uppsägning och lön. Talen (avrundat :) innehåll: 19,550, - avgångs: 14,000, - ALG 1: 13,650, - sjukpenni

Vid vilket värde gör avbeställningsskydd Sinn & quest;

Vid vilket värde på en resa avbeställningsskydd är rimligt? För mindre resor jag tror alltid kostnaden för ett eventuellt fel jag kunde klara men nu jag planerar en större resa. Bör ta avbeställningsskydd jag här? Om så är fallet, har du ett bra tips

ingen pension eftersom två månader plikt månader efter cancersjukdom till 36 i au saknas & comma;

Jag arbetade 34 år, bland annat i den gamla vård och hospitz.nun jag har min rygg bruten, läsk jag i rullstolsplatser är 10 år. auszerdem jag lider av lungor och hudcancer 2006. Nu saknar jag i pension (jag är 61 år och två på au pensions två månader

Köp lägenhet

hej, om jag vill köpa en lägenhet att hyra, som debiteras mig vad det är värt, och vad kostnaden för att beräkna? En mäklare, en bank, eller någon annan? och vad kostar det något liknande? mfg Jag själv skulle inte lämna mig i sådana frågor till någo

Om du är också i de EU-länder med social trygghet och komma; om man arbetar där och strävan;

Hur detta är faktiskt, när man betänker EU-länderna att arbeta för ett lokalt företag? Om man har det rätt till social trygghet, arbetslöshetsersättning för förlust jobb och sjukvård? Inom EU måste vi alla arbeta så endast om det sociala nätverket sk

Skilsmässa och exkl; I det gemensamma huset, vill frånskilda fru med två barn bo & exkl;

Min frånskilda fru vill inte sälja huset och jag vill ha det, men så att jag kan ge mina underhållsbidrag mot mina barn. Genom sjukdom och arbetslöshet, jag är inte att betala underhåll i helskärm kapabel, skulle det vara, men om det här huset slutli

Bostad för dig fortfarande anses bäst pension & quest;

tidigare egen Immobiie var den bästa pension - så det var alltid. Är det i dag även det. Vad är du planerad till senare? Hyran någonsin sparas. Du behöver bara titta bara att ens egen egendom är inte så stor, räkningar ensam så hög som den månatliga

Förtidspension så hög & quest;

Engagera närvarande sjuklön eftersom jag är sjuk skriftliga sedan februari. För 15 mars fick jag sparken eftersom min arbetsgivare är också insolvent. Nu sedan den 16 mars, jag får sjuklön. Jag tror att mina hälsoproblem inte kommer att förändras så

0
Views
0
Ccomments