B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-03-28

Beskattning av förtidspension

Advertisement

Jag har möjlighet, från 2016/01/01 att gå i förtida pension (född 1960). Hur många skatter när tiden månad. Bruttolön euro 6000? Det kommer att betalas för de kommande 8 åren, Erten två år 75% av bruttolönen, som betjänar 6 nästa år 70%. Hur ser det ut på att det slutliga pensionsansökan i 2025?

answers

Skatter är samma som tidigare.
För att förtydliga, skulle dock vara om betalningen kommer att fortsätta att tillhandahållas som innehåll med sysselsättning och befrielse, eller om det kommer till ett slut anställningsförhållandet och du för de kommande 8 åren erbjuder en månatlig betalning i form av ett avgångsvederlag.

Förtidspension lön är helt normalt lön. Du behöver inte arbeta mer och tjäna pengar. Gjorde jag precis bakom mig, inte så länge.

Om innehållet du ligga senare under tröskel inkomst så att ingen längre hela pensionsavgiften betalas. Enligt detta system, som är riktigt häftigt bra, kommer du förmodligen har länge engagerad i en bra lön, så effekterna kommer inte vara extrem.

Om du kommer att krävas under förtidspensionering att du tar så snart som möjligt pension att slutföra. Sedan får de relevanta avdrag för att få poäng. 0,3% per månad och, som sagt, de saknade bidragen påverkar också.

Jag skulle gå till pensionsrådgivning i en gång innan. Det du förväntar dig sedan från den förväntade ålderspension på grundval av dig känd utveckling.

Related questions

Avdraget för förtidspension och komma; Beskattning av pensioner mm & period;

Hallå Jag hjälper bara bekanta i din självdeklaration, hade ingenting att göra med ämnet i pension: Plats: Make förvärv Oförmögen (invaliditetsgrad 60%), erhåller nästan 11.000 pension tjänar fru bra 19.000 per år, men måste betala skatt. Mina frågor

Förtidspension ytterligare betalning vid alg1 och Harz4

God dag, Jag har en fråga. Jag får nu förmodligen min förtidspension retroaktivt upp garantipensionen blir € 1000. Jag skulle få dem retroaktivt upp från förra årets augusti. har också sedan alg1 komma till årets april. eftersom jag är i Harz4. Nu mi

Sjukpension och dess beskattning

Jag retroaktivt till september 2012 kommer att få full invalidpension. Dessutom, jag har 70% grad av handikapp. Måste jag betala skatt i efterhand? Kommer jag skrev till skattemyndigheten? Ska jag betala skatt för kvartalet 2013 i förväg? Jag har ca

Pension - Pension beskattning

God dag, sedan 1.7.2005 min fru får en pension för partiell Erwerbsminderung.Seit den 1.8.2007 får siedie full pension för gravt funktionshindrade personer. därför 50% (början av 2005 gäller wg för pension avdrag. av tidigare pension). Ersättningen m

Beskattning av investeringar

Antag att jag har tjänat totalt € 1,000 per slutet 2011. Med dessa pengar för att köpa strax före jul äpplen 500 kg. Min balans för 2011 är nu på 0. Efter frukt försäljning 01.01. 2012, har jag nu € 1100:e Fråga: Vad är beskattning av dessa medel? Vi

för att begära till svår förtidspension

fråga .. är sedan oktober 2012 sjuka är att jetzt..wann min begäran om att gravt handikappade pension ?? besvara Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de En lång oförmåga motiver

Arbetsförmedlingen kallar: begäran förtidspension & comma; är en J & period; sjuka & period; Kan jag få tveka & quest; EM-pension från 07 & sol; 14 mer

Job Center begärde att jag gör ansökan om förtidspension, är tyvärr ett år sjuk och hänvisar Hartz IV (hade en olycka och sedan dess vissa operationer, ingen signifikant förbättring). Kan jag på något sätt få tvekar eftersom EM-pension (så jag läste)

Kredit för hem köp trots förtidspension

Hej, jag är 23 och tyvärr får i sjukdomar sjukpension .. månatliga 930 euro. Nu undrar jag om jag skulle få ett lån för att köpa ett värde av cirka 100.000 euro för ett hus? Är det ens möjligt? Lg ett lån kan vara säker på att få även med pension, me

Vill gå i förtidspension och kommatecken, är 61 och har 45 års arbete och tid i öffendlichen Service & 21;

Vem kan ge mig tips och råd för att ansöka om, har hört är det inte längre så lätt. Med 61 är förmodligen inte möjligt. Inte ens med en Schwerbehindertenausweiß. Det finns bara en möjlighet för förtidspension. Men om du inte är sjuk, kommer du förmod

Är psykisk sjukdom en anledning att gå i förtidspension och quest;

Kan en psykisk sjukdom motiverar tidig pension eller detta är endast möjligt med en tydlig fysisk sjukdom? Hej Earth Prime, De skriver: Är psykisk sjukdom en anledning att gå i förtidspension? Kan en psykisk sjukdom motiverar tidig pension eller dett