B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-03-05

beroende handikappade barn

Advertisement

Hej först, jag har en fråga min vän är skild och har ett handikappat barn med 22 år för vilka det hem kostnaderna betalas eftersom de bara fickpengar blir i en verkstad för behinderte.steht i skilsmässa protokoll som han förbinder sig att betala eftersom de endast fickpengar bekommt.seit maj 2011 gör hon en del undervisning köchin.er betalas i den mening ingen underhåll är ex-fru men hemma för tochter.meine frågar får handikappade dotter gång iff det fungerar inte längre på grund av försäkran och behöver min pojkvän för sin dotter sedan fortfarande ?? den nettolön ex-fru får barnbidrag och pflegegeld.wird i hemmet lön från sin far på grund av försäkran tillbaka eller är det ??? handikappade dotter har att ta hand om steg 2. jag är av österreich.bitte att hjälpa många tack m ,

answers

där dottern / vän som bor i Österrike? Om så du kan hjälpa till här knappast någon eftersom detta är en tysk forum !!

Related questions

How do you say det med en försäkring för "& halv, skadestånds handikappade barn" och halv; & quest;

Är det värt att du tror att en försäkring för "tort handikappade barn"? Vi gjorde detta förra ses mot bakgrund av att vår son är bara om att röra och prova vad som finns i dess nära till allt. Och försäkringen oftast inte betalar ännu mindre än

värk pengar speciella frågor handikappade barn

tillåtna kostnader som föräldrarna från smärtan penning kid arbetar. kan kräva att socialkontoret redovisning för detta? Hej! eftersom du avslöja något närmare "specialutgåvor", lika mycket om: Smart pengar är på 1: a raden till den berörda pers

Var kan jag hitta en ansvarsförsäkring som också skador från skadestånds handikappade barn accepterar & quest;

Söker en ansvar politik som betalar för skador orsakade av skadestånd handikappade barn. Finns det något sådant och kan någon här rekommendera en bra politik? Naturligtvis finns det något. Erbjudandet många leverantörer, eftersom det är nu nästan sta

Utkomststöd för handikappade barn

Jag arbetar inom den offentliga sektorn får för min handikappade dotter Ortzuschlag! Min dotter är nu dras ut! Barn stöd jag får på som det är med den utkomststöd för min dotter att min arbetsgivare betalar !!! Tack för ditt svar GEH gånger Vdk till

Vilken skatteklass du strävan att extrahera en vuxen handikappade barn &;

Jag skulle vilja ha information om min nuvarande 22-åriga mentalt handikappade son med en svår invaliditet på 80%, bokstäverna G och B, som fortfarande lever med mig och verkar genom november i yrkesutbildningen en verkstad för handikappade. Från dec

Så länge det finns utkomststöd för handikappade barn

Jag arbetar inom den offentliga sektorn får för min handikappade dotter Ortzuschlag! Min dotter är nu dras ut! Barn stöd jag får på som det är med den utkomststöd för min dotter att min arbetsgivare betalar !!! Tack för ditt svar Så vitt jag vet är d

Är det tillräckligt & comma; om ansvar kränkning handikappade barn till 5000 Euro Skador säkrar & quest;

Jag har sett en mycket gynnsam ansvarsförsäkring som täcker skador på ett brott oförmögna barn till 5000 euro. Mir händer det lite. Du bör inte ha en högre nivå av täckning för barnet? Du bör ha i åtanke att ansvarsförsäkring nästan aldrig betala för

Pension ersättning vid TC arbete WG & period; handikappade barn & quest;

hello tillsammans, på grund av funktionshinder min son (50%, diabetes mell. 1) Jag jobbar bara TZ är att tjäna honom optimalt (ensamstående förälder) för år. Jag har präglat mycket mindre månadslön tillgängliga. Även om det finns skatteförmåner / fri

Om man har ett barn och komma; som försäkringsbolag måste avsluta & quest;

Både barnet och föräldrarna blir. Gör ingenting! Det är vettigt att tänka på är din egen försäkring. Nu behövs en livförsäkring för att skydda barnet i värsta fall, bör individuellt ansvar också undersökas i samband, vare sig skadestånds handikappade

Barnbidrag percnt barn med funktionshinder 50; över 25 år

Hej, min son 25 år och med en erkänd funktionsnedsättning före den 25 år med 50%. Nu familjens budget har informerat mig om att inga anspråk görs, eftersom den fria gränsen ersättning har minskat från 8004,00 euro till 7824.00 euro. Även om man skull