B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

inkomstskatt beräkning självdeklaration Lärling datorer & plus; inkomstskatt 2017-10-11

Beräkning av inkomstskatt månadsvis eller årsvis & quest;

Advertisement

God dag, kommer det att jag var lärling till maj, från juni utbildad arbetskraft. Den månatliga betalade mig löneskatt är verkligen sannolikt berechnt efter varje månad brutto, men hur för året då för mig? Alos jag får från inkomstskatt med deklarationen något tillbaka eftersom jag inte har året som brutto lika mycket som jag var tills mai lärling? Anledningen till att jag överväger just nu är att jag, jag undrar om jag ska ta i år min återstående semester snarare för att jag inte är så extrema, mer betala skatt på årsbasis i månaden där jag får semesterersättning, jag betalar så bara mer inkomstskatt (Bin pieceworkers direkt finns semesterersättning alltid individuellt till nästa fakturerings för varje dag). Nästa år det totala bruttobeloppet per år kommer att vara betydligt högre, eftersom jag relatera hela året skickliga arbetare löner.

answers

Historien med semesterersättning jag inte förstod.

Om du arbetar i samma anläggning där du också har gjort utbildningen är operationen i slutet av en Lohnsteuerjahresausgleich (verkligen!) Att göra, kompenseras i den överskjutande avdragen skatt på grund av ojämn merit. Efter att skatteavdraget motsvarar årsinkomsten. Utan särskild utgifter som skulle Anzu Computing, en självdeklaration sedan sätta ingenting.

Rätt.

Om du z. B. från januari till maj månad 700, - Euro hade UDN då 1,500, - per månad, subtraherades ut från juni betala mer än det skulle vara rätt över år Tabell.

Men titta på December fakturering.

Arbetsgivaren gör nästan alltid "Lohnsteuerjahresausgleich," Så i december fakturering den totala bruttobeloppet tas, tillämpas det år Tabell UDN av denna summa dras allt du redan har betalat för ett år.

Så om du har betalat mer i december får, som vi säger i jämförelse oktober månad, då du har redan medgett denna fördel.

Då inkomstdeklarationen ger bara en liten, om du kan bevisa något i annonseringskostnader, vilket mer än 1000, - Euro-konton totalt per år.

Först lärling, då yrkesarbetare: När du får efter en självdeklaration säkert tillbaka några om arbetsgivaren inte Lohnsteuerjahresausgleich i december. Är han balansen, då kan leda till en skatteåterbäring bara höga reklamkostnader, särskilda kostnader etc .. :-)

Förskjutningen av din semesterersättning är endast en liten effekt.

Nästa år du betalar på grund av kontinuerliga skickliga arbetare löner redan snyggt inkomstskatter. Men det spelar ingen roll eftersom din nettolön är verkligen ökat kraftigt.

Men om du får även betalt i år din semesterersättning, då ingen nettoförlust på mer av det kvar som nästa år.

Related questions

betala Riester pensionsavgifter månadsvis eller årsvis & quest;

Om du betalar avgiften till Riester pensionen mer månadsvis eller årsvis? Bidragen ska betalas järhlich i alla fall, detsamma gäller även för andra typer av försäkringar, annars kommer du att betala mer genom partiell betalningsavgifter som uppstår i

Beräkning av inkomstskatt för två deltidsjobb & quest; Eller är det ett tecken på 400 euro basis & quest;

Jag arbetar för närvarande som en assistent, jag på grundval av min sjukdom kan inte längre arbeta i min utbildade yrke. Jag har accepterat en del tid, eftersom det är alltid svårt att hitta ett jobb inom detta område. Nu har jag möjlighet att få en

Rürup pension: bidrag månadsvis eller årsvis & quest;

Har jag någon fördel av det om jag betalar mina bidrag till Rürup pension snarare än årligen varje månad? Eller är det för att samma sak? Eftersom vissa försäkringsbolag erbjuder en rabatt för årlig betalning det UDN för skatte völlgi inte bryr sig,

Kyrkoskatt - skatt månadsvis eller årsvis & quest;

Lämnar kyrkan för närvarande inte ovanligt. Hur en utgång per dag till kyrkan skattebetalningar? Om kyrkoskatten kommer inte längre att gälla för hela 2013 eller från november 2013 eller från december 2013? När gör en kyrkoskatt? Den 1 januari 2014 s

Oregelbundna inkomster och komma; Beräkning av inkomstskatt

Hej! Jag har en fråga för beräkning av inkomstskatten. Jag skulle vilja veta om de kommer att debiteras månadsvis eller årsvis. En fallstudie: Från juni till september en inkomst från beroende arbete (som anställd) på 2000 euro uppnått brutto. Även f

Hur gör jag beräkna avdrag inkomstskatt fäste 3 & quest;

Hur kan jag räkna ut som skriver jag hade på min lön i inkomstskatt fäste 3? Finns det någon dator på Internet? Det finns flera datorer i Internet-innehåll. Bara brutto-net miniräknare googling. Det finns då oavsett fält där du kan ange sin skattekla

Jobb nästa studie: inkomstskatt eller skatte ID & quest;

Hej! Jag har den här terminen ganska mycket ledig tid och vill därför göra några pengar :) Hittills har jag bara hade € 400 jobb, så att jag var tvungen att ta itu med allt fler skatter och skattebyrån. Nu har jag några frågor och trots stort antal t

Hur fungerar en unga yrkesverksamma i vilka inkomstskatt fäste han kommer & quest;

Jag ville att beräkna gånger hur mycket jag lämnade hålla min framtida lön. Men jag vet inte vad skatteklass I have. Det finns en halv BAT IIa punkt. Bin ogift. Hur vet du något eftersom som professionella? Här kan du informera dig själv och räkna hu

Inkomstskatt och bolagsskatt enmansföretag & quest;

Är det sant (naturliga) personer som enskild firma, handelsbolag omfattas av inkomstskatt, inkomstskatten men likställs med (juridiska) personer som bolag och ersätts av företaget? Vad om solidaritets avgift. Detta måste betalas i två juridiska forme

Vilken försäkring & quest; Inkomstskatt på utländsk pension & quest; Var logga in på invandring & quest;

Jag är tyska 35 år gammal, gift och har två barn, 5 och 6 år gamla och bor i Mombasa, Kenya 8 år. Min make, 42 år gammal kenyanska driver selbstaendig och jag arbetar i detta företag. Vi minns att sälja allt och gå tillbaka till Tyskland zukeheren fö