B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-10-27

Bensinpriser i Frankrike skulle falla - ett system för Tyskland & quest;

Advertisement

i Frankrike har minskat påstås priserna på bränsle. Staten och oljebolagen dela på kostnaderna / inkomstbortfall.

Skulle något vara i Tyskland?

answers

Bensinpriser är irriterande säkert för många förare, men alla bör någonsin vänjer sig. Även om skatter på bensin är inte obetydlig, men det är klart att priserna kommer att stiga i framtiden? Utbudet av olja är på lång sikt minska och efterfrågan, öka marknaden ytterligare till följd av nya aktörer, så olja och därmed bensin är dyrare. I stället för att väga allmänheten för ett par månader i säkerhet, bör man kanske prova något nytt. Skulle bilister på grund av stigande priser, köra mindre (vad de gör) köper bränslesnåla bilar eller kanske till och med tillverkare skulle reagera?

Att befria de människor som verkligen är beroende av sitt fordon, vilket ökar pendlingsbidrag skulle vara bättre. Men om killarna i mitt kvarter fortfarande kan sitta i timmar med motorn igång i din tjocka BMW, är bensin kanske inte så dyrt?

Så jag måste säga att jag tycker att det är lång tid för en lösning på problemet. I Frankrike är det så att Hollande lovade under valen som han kommer att hålla priset på bränsle vid en konstant låg nivå. Från och med nu klädd, var han tvungen att hålla. Min uppfattning återspeglas faktiskt ganska bra i den här artikeln igen: http: //www.sueddeutsche.de/wirtschaft/diskussion-um-kraftstoffsteuer-warum-kuens ...

I Frankrike är det första iakttagandet av en kampanj löfte och tar första 3 månaderna. Vad i Tyskland skulle inte vara dåligt om vallöften (minst 3 månader) respekterades. I Frankrike är priset på bränsle billigare ändå som vår

super det skulle bli, men i så fall bör politiken på ett hållbart sätt vrida kontrollskruven, inte bara för ett par månader.

Och jag fortfarande antar denna kassako är inte korrekt.

Related questions

Nu är också Frankrike rating vicka & period; När kommer Tyskland & quest;

Nu att vicka sin rating av Frankrike. Hur kan detta gå på? Är också värderingen av vårt land i fara? Tyskland kommer troligen att bli en av de sista länderna som genomgår en nedgradering, eftersom för närvarande, Kina och Tyskland är den enda ekonomi

Att arbeta i Frankrike - hur kan jag fixa min försäkring & quest;

Jag skulle vilja arbeta för ett år i Frankrike, men att bo permanent i Tyskland igen innan dess. Hur gör jag för att lösa etc. Min stora försäkringsbolag som sjukförsäkring, Haftplficht. Kan jag använda detta trots bosättningsorten i Frankrike för at

som erbjuder billig försäkring för min system med sol & quest; Näringsidkaren & quest;

kan man dra slutsatsen att köp av ett system med sol också lika med försäkring, eller är det billigare att göra agenten? Jag skulle söka på Internet efter en särskild mäklare, som för sådana relativt sällsynta risker vanligtvis bättre begrepp täcknin

Att arbeta i Frankrike- sjukförsäkring i Tyskland & quest;

Är det vettigt, om du arbetar under en begränsad tid, såsom 2 år i Frankrike, fortfarande ta ut sjukförsäkring eller gör det gör i princip bara meningsfullt om du bor i Tyskland och i hela kontraktets löptid? För sjukförsäkring kan du arbeta väl inom

Karakteristiskt henne en bra kalkylator till vinnarna hänsyn till ett system med sol & quest;

Söker en bra portvakt service till vinnarna konto av ett system med sol. Har du som en bra tips för mig där jag kan se? En sådan beräkning är i vilket fall som helst att ta reda på om dei förvärv av anläggningen verkligen värt meningsfull. Varför int

Vad investeringsstrategi ska jag välja i fall av överhängande ränte återföring & quest;

Om mini krasch på obligationsmarknaderna är inte ett tydligt tecken på att perioden av låga räntor är över? Omedelbar effekt gör det har om pensioner och investerar kapital. Dock kommer börserna drabbas när räntorna stiger. Vad ska vi göra för grundl

Utbyten falla igen - det är förklarligt & quest;

Jag undrade redan om jag går långsamt i lager. Den sista bottna årsskiftet 08/09 hade jag sov. Och den här gången ville jag göra det smartare. De första dagarna i veckan var ok och idag igen kraftigt fallande priser. Kan du förklara varför till exemp

Behöver jag en Revisorer och komma; vid drift ett system med sol & quest;

Om jag inte misstar mig, är det alltid mycket användbar för egenföretagare om de har en revisor, eftersom det annars kommer något komplicerad med deklarationen. Men vad händer om du vill använda ett system med sol? Då är man ännu på ett sätt, egenför

5 månader gearbeit i Tyskland och period; Som bildar fylla & comma; om jag bor faktiskt i Frankrike & comma; men vill göra en självdeklaration & quest;

Hej! Jag har arbetat i 2015 fem månader i Tyskland. Min arbetsgivare har dragits skatt på löner. På sidan av skattebyrån är kanske klart för mig vilken form ska jag fylla. Det finns en extra blankett på franska, men jag förstår inte riktigt. Jag har

Vad är Schweiz, i extrema fall på alltför hög Franken & quest;

Vad är Schweiz, där den höga schweizerfrancen växelkurs, stora delar av turism och ekonomin står inför konkurs? Som alltid i sådana fall finns Prifiteure och förlorare. Bland einffachen Leutenn och småföretagare och högre nivå. Människorna i gränsomr