B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2014-06-30

Belöning för förslag som en outsider

Advertisement

Jag har ett företag gjort ett förslag som gör det möjligt för företaget att spara en hel del pengar. Jag nu har rätt till en belöning eller en bonus? Och vad gör jag om det här förslaget genomförs, men jag har fått veta att det var ointressant. Har jag någon rättslig prövning mot det?

answers

Eftersom du kan, om alls, bara hoppas på en trevlig samarbete med företaget eftersom lagligt har du ingen rätt - tyvärr. Om du är så säker på att deras egen idé eller ditt förslag kommer att ge mycket, bör du passerar texten på en mer formell karaktär och tidigare diskutera en eventuell begäran om ersättning. Därefter detta är knappast möjligt.

Många företag är de bästa kunderna. Naturligtvis, beröm, klaga och ofta lägga fram konkreta förslag. Detta är normalt!

Men det är viktigt att lyssna på sina kunder och hantera konstruktivt med beröm och kritik. Den som förtjänar nått en premie.

Kunderna kanske ett "tack". Utom, naturligtvis, det har ombetts eller frestas med bonusar och detta har därefter tillbringat tid.

Om du gör något bra någon objuden, du har ingen rättslig prövning. Om han genomför det eller inte. Det saknar avtal som grund för ett påstående. En "ska jag ..." är fortfarande inget kontrakt. Du måste komma överens om något.

Jag försöker vägen ständigt göra Mene lokala köpmän och hantverkare bättre. Varför skulle inte veta vad jag skulle vilja köpa och bottenbjälklaget eller Elekrtiker som kedjor jag föredrar fruiterer?

juridiskt sett du har inga anspråk.

Om du vill i sådana åtgärder ekonomisk ersättning, bör du klargöra framtiden i förväg och göra en skriftlig anmärkning.

I fall kan du hoppas på nåd. Inget mer.

Eller om du har patenterat idén / skydda? Eller är dina immateriella rättigheter, som inte kan vara lätt att genomföra företagets (förmodligen vad som händer endast i sällsynta fall). Då har du anspråk.

En laglig rätt till en finansiell makt som du inte har.

Du kan lämna skydda sina immateriella rättigheter, patent eller varumärkesrätten. Du har uppenbarligen inte gjort. Därför nu alla kan komma och säga, denna idé är min.

De nyare väsen dog med DDR ....

Ur juridisk nej. På vilka kontraktsbasis? Men kanske företaget verkligen känna igen eller tillmötesgående. En värdepapperiserade krav du har inte.

Related questions

Belönas som en outsider och kampanjer för en ytterligare och quest;

Jag arbetar som en outsider i en reklambyrå och skulle gärna göra det. För detta var jag hållas informerade om kampanjer och det är att utbildningen måste ha något att göra med utbildningsaktiviteten. men jag har ingen marknadsföring utbildning. Jag

Jag har för ett förslag rätt till en bonus & quest;

Jag gjorde bolaget ett förslag för ett arbetsflöde, som också genomfördes. Min chef tacka också bra, men jag har inte också rätt till en belöning? du måste fråga företagsrådet. Detta avtal betriebsvereinabrung också som är bindande för AG. det också

Rösta på förslag - vad du tycker & quest;

Käre Mituser! Idag kommer en finansiell fråga ansich utan snarare en omröstning om ett förslag, jag har i dag skickas till Finanzfrage.net laget. Varje gång kan det hända att frågan på grund av okunskap besvaras felaktigt - gruvan är verkligen händer

Anställd Förslag Scheme: Hur man nå alla medarbetare, samtidigt upplever alla idéer och strävan;

Å ena sidan kommer den potentiella / kunskap om lika många anställda användas för att uppnå eller för att producera kostnadseffektiva förbättringar. Detta skulle vara. Till exempel genom att en motsvarande plattform (intranät) finns på varje anställd

En klasskamrat till min dotter har displayen och inre kameran i iPhone gjort 5c brutna & period; Hur många förslag jag behöver & quest;

Displayen och den interna kameran i iPhone 5c har förstörts av en klasskamrat. Hans försäkring kommer mer än en uppskattning av hur många jag måste få och vem som betalar för uppskattningen? Är klasskamrat av ilska avsikt skadade Smart Phone? Då han

Vad är det bästa betalningssystemet för ett förslag system från & quest;

Alla som har haft erfarenhet med något? Vilka möjligheter finns och vad som är den bästa mest rättvist system / kompensation, så att man särskilt också emot de mest effektiva idéer? Till exempel: Hjälp av ett poängsystem. Till exempel, per idé oreage

Förslag på pensioner

Hej alla, Jag letar efter några förslag för pensioner. Situationen är följande: På grund av egenföretagande och skuldsättning i det förflutna, jag har nästan inga pensionsrättigheter. Ekonomiskt jag nu "übern berg" och kan investera månad € 1,00

Belönas pensionärer med € 400 jobb mer pengar och komma; eftersom inget bidrag till GES och period; RV betalas & quest;

Om man tillämpar en 400-eurojobb pensionärer, då får du mer pengar, eftersom inga avgifter måste betalas för pensionen? Eftersom en i en 400-euro jobb brukar inte betala pensionsavgifter, förändringar i mängden av lönen ingenting. Arbetsgivaren forts

Belönas vid en ålder av 68 år har en rättvis Dental Försäkring & quest;

Hej, jag är 68 och har faktiskt ganska bra tänder, men min Zahnärtzin sa nyligen att såväl men kommer under de närmaste åren några saker till mig. Belönas min ålder en bra försäkring för det eller berätta försäkringsbolagen att det "inte längre ekono

Finns det några juridiska bestämmelser för att belöna och quest;

Jag hittade bussen en mobiltelefon och har tagit den. Egentligen ville jag göra det på hittegodskontoret, men ägaren har redan kallat på telefonen och vi har kommit överens om en handover datum. Hade det teoretiskt rätt till en belöning? Med säkerhet

0
Views
0
Ccomments