B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2012-08-25

Behöver jag privat vård - när jag avslutat omvårdnad Bahr & quest;

Advertisement

Gör fortfarande behöver vi en ytterligare privata omvårdnad när du är klar omvårdnad Bahr. Detta ger verkligen den lagstadgade omvårdnad.

answers

En ammande Bahr är en privat vårdförsäkring, om än dyrare med otillräckliga tjänster. Lever det inte är så.

hälsning

Barmer

Förklara lite omsorg Bahr korrekt! En privat omvårdnad utöver privat är viktigt!

Care-Bahr är en privat vårdförsäkring. Hon har bara några specialfunktioner: Inga hälsoundersökning, väntetid, statliga medel.

Har införts för att ge ett incitament till införandet av privata pensioner. Om i sällsynta fall vara tillräcklig för att helt stänga matningsgapet.

Av särskilt intresse för människor med redan existerande villkor som annars inte skulle få privata försäkringar mer.

Related questions

BMI 44 - vård lutade privat långtidsvård från & comma; Vad nu och quest; Även för tjock för omvårdnad Bahr & quest;

Har ett BMI på 44 och omsorg har avvisat den privata långtidsvård för mig att jag inte var försäkrings. Ville gärna i fall av vård, nu blir det. Är jag Too Fat för vård-Bahr? men jag hör det är att inte vara så bra pension för vård. Har du några råd

Avslutar premiebetalning på en privat vård vid inträdet i omvårdnad fallet

Om en privat vårdfördes, slutade att betala månadsvis. Bidrag sedan ange omvårdnad fallet? Eftersom det skulle då inte också tillämpas dessutom. Hade i mina ögon också ologiskt, men man vet aldrig med försäkring! Usus blir att bidragen för omvårdnad

Tar hand om vårdkostnader range och komma; bör privata omvårdnad göras & quest;

Om den lagstadgade omvårdnads försäkring för kostnaden för vård i framtiden fortfarande vara tillräckligt - eller om du föredrar att köpa privat vård? Du är en av de få som inte bryr sig i familjen? Underhållskostnaderna är nästan aldrig omfattas. Ka

Om fullbordandet av ett privat organ innan perioden 50; Livet meningsfullt & quest; Rådet & quest;

Vad tror du? Om fullbordandet av en privat vårdförsäkring vettigt om du ännu inte har fyllt 50? Jag läste nyligen något. Kom ihåg säkrade risken omsorg. Jag är nu 29, 3 år sedan avslutade jag min. Kostar det mig cirka 150, - € per år. Hade jag väntad

Har en viss grad av handikapp 30 och fetma - chans att privat vård - utan vård Bahr & quest;

tyvärr jag har redan en viss handikapp 30 (graden av funktionshinder) och fetma. Vad menar du, jag är så ne chans på en privat vårdförsäkring till min normala vårdförsäkring. Så inte bryr Bahr? Jag litar på mig inte riktigt be om försäkring, inte att

Detta är en vård livränta försäkring är lämplig för att säkra på omvårdnad och quest;

Hur säkra mig från långtidsvård? Detta är en vård livränta försäkring som är lämpligt eller finns det bättre alternativ? För långtidsvård har skapats. Behöver jag en långsiktig vård eller inte? Denna fråga är helt motiverat. Rätt beslut här kan hjälp

hur lång tid att betala privata hälsa & comma; Om du är sjukskriven & quest; & quest; & quest;

Hej, någon som vet hur länge du måste betala en privat sjukförsäkring fortsätta om man är sjukskriven och får dagligen sjukdom ??? Sjukskrivningens längd beräknas vara över en mycket lång tid. Nu redan gånger tack för svaret och problem med många bre

Om du som trainee lagstadgad omvårdnad försäkring & quest;

Som Azubie en ännu lagligt omvårdnad försäkring, eller hur? Vi vill veta om min lillebror, som snart börjar utbildning. Som en lärling, är du normalt fast i social trygghet och eftersom den lagstadgade omvårdnad är. Hej, om du är en lärling, du försä

Ammar dagtraktamente och omvårdnad identisk & quest;

Jag får information som för närvarande på en långtidsvård. Eftersom båda mina villkor är korsade banor. Med långtidsvård inleds vanligtvis med Norbert Blum vård menas som måste ta varje medborgare, företag eller lag. Omvårdnad dagpenningen är en förd

Om privat användning av företagets mobiltelefoner till standard & quest;

Kan privat användning av företagets mobiltelefoner handlas som ett skäl för uppsägning eller är det alltför triviala skäl? Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Om klart privata telefon

0
Views
0
Ccomments