B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Föräldrapenning Självständighet anställda anställda och plus; Autonomi begäran föräldrapenning 2012-09-20

Behöver jag förutom egenföretagande ange när föräldrarna begära pengar & quest;

Advertisement

Jag är på väg att ansöka om föräldrapenning. Innan starten av mammaledigheten, jag var heltidsanställda som anställda. Deltid jag arbetat som frilansjournalist på en avgift. Nu har jag lagt märke till att i mitt fall, endast inkomsterna från 2011 användas för beräkning av föräldrapenning. Nu är det så att jag fick en höjning i 2012, och jag skulle vara bättre om föräldrapenning beräknas baserat på de senaste 12 lönebesked och jag inte förklara nästa egenföretagande med. Detta år jag skulle få bara en liten vinst i självständighet.

Måste jag visa föräldrarna pengarna plats egenföretagande? Vad händer om jag måste välja bara lönerna för de 12 månader före mammaledighet och byrån får reda på att jag var egenföretagare? Har de någonsin ta reda på möjligheten att det?

answers

Hej Babajaga, ärligt talat, jag förstår inte riktigt din oro. Systemet är definierat i lag:

§ 2 Beeg - mängd föräldrapenning

(1) föräldrapenning betalas månadsvis i mängden 67 procent av de tolv kalendermånader genomsnitt gjorts före den månad då barnets födelse månadsinkomst från anställning upp till högst 1 800 euro för hela månader där borgenären är inga intäkter från erhållen anställning. När arbetsinkomster en mening en är mängden av positiva resultat från jord- och skogsbruk, företagande, egenföretagare och beroende anställning enligt § 2 mom. 1 nr. Till 4 i inkomstskattelagen i enlighet med punkterna att överväga 7-9.

Kanske kan du beskriva vad det är exakt en gång. Har ditt barn redan?

Har samma situation som du. Kan du berätta hur du löst problemet?

Related questions

På en del av underhållsbidrag avstå & comma; laglig & quest; Eller att barnet kan senare begära pengar & quest;

Hur ser det ut när barnet förälder frivilligt går med på att verzichten- på en del av det utestående underhåll och grds. att kräva mindre än normalt skulle vara för betalningar eller framtiden. Kan vi är överens om, eller mamman är i fara, att barnet

Vilken skattekategori bör ha en av föräldrarna får pengar & quest;

Vilken skattekategori bör ha Elternetil som får föräldrapenning? Om föräldern är pengar som redan betalats i V, eftersom den andra har mer netto, men sätta tillbaka på grund av utvecklingen förbehållet för föräldrapenning, något för extra betalning.

Lyxproblem: bidrag Gift & comma; om båda föräldrarna Maxbelopp bort & quest;

en bekant (endast barn) har ett lyxproblem: hennes föräldrar vill skiljas och är mycket rik. Nu vill de ge bekantskap beroende 300-400 tusen euro. Hur är det med skatten när båda föräldrarna så ge en stor mängd / värde, ersättning av 400 tusen euro p

Donation av en villa i mindre och period; Gör föräldrarna iaktta särskild & quest;

Av någon anledning, äldre föräldrar i ett mindre barn vill ge honom en lägenhet. Finns det formaliteter observeras, utom naturligtvis frågan måste hanteras av en notarie? Eller bara det är tillräckligt att bara notarie handlingar och föräldrarna? Sna

Oberoende: Fiscally meningsfullt att hyra en bil eller & period; att leva i föräldrarnas lägenhet mellan & quest;

Hej Alla, Jag är egenföretagare och starta från juli för första gången för ett projekt utanför min bostad. Jag bor i Nürnberg och har hittat ett projekt i München. Eftersom jag har ingen bil just nu, ville jag att hyra en bil under hela projektet ber

Uppsägning av advokat kontrakt av minderåriga utan föräldrarnas samtycke - effektivt & quest;

En 16 år gammal, med samtycke från föräldrarna tecknat ett kontrakt advokat. Advokaten ska genomdriva skadeanmälningar pojken från en trafikolycka. Men när pojken hör från sin vän från en annan advokat, mycket lovprisar vännen den unge mannen tillkän

Kan vara föräldrarna insamlade pengar mot förväntade kostnader och strävan;

Min syster hade nyligen frågade mig om jag visste om man kan börja med deklarationen när du anger intäkterna från föräldrarnas pengar, också ett slags annonseringskostnader som en arbetstagare. Ärligt talat, jag också illa, eftersom det inte fanns nå

Barn Pengar & period; Om det barnbidrag är till & quest; Föräldrarna eller barnet & quest;

Mina barnbarn är av den uppfattningen att det har rätt till barnbidrag och de ensamma kan förfoga över den. Vad är lagligt? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Barnbi

Ekonomiska fördelar för barn & comma; Om föräldrarna är gifta & quest;

När par är gifta de har skattefördelar. Jag skulle vilja veta de ekonomiska fördelar det har för ett barn om föräldrarna är gifta. Finns det något alls? Tack. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu

Hur man undviker avdrag vid föräldrarna pengar & quest; - Se nedan för mer information

Efter födseln av mitt första barn jag har 12 månader föräldrapenning begärts (min make 2). Jag valde alternativet att ta ut pengar från mina föräldrar pengar över 24 månader vid halva höjden, eftersom jag ville stanna hemma i två år och har sjukförsä

0
Views
0
Ccomments