B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-08-18

Behöver jag en skrivjobb och komma; ty jag totalt och period; CA & period; 400 Euro får & comma; skattekontoret indikerar & quest;

Advertisement

Jag heltidsanställda inom den offentliga sektorn. Snart kommer jag att transkribera intervjuer för ett av våra projekt och ge en faktura. Jag tror att jag måste spela in moms i räkningen? Men om jag gör det, jag måste betala moms till skatteverket, också? Detta i sin tur är klart att jag hade lite extra pengar. Om sedan igen ut på inkomstskatt? Eller sant på något sätt som mindre meriter och jag måste ge något? Hach, många frågor, men denna skatt berättelser för mig är verkligen Bohemian byar!
Är väldigt upphetsad på svar
elke

answers

Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer.

Begär nu:
www.expermondo.de

Skatten måste du betala endast när du identifiera dem, eftersom din "försäljning" i Vorjar väl under 17.500, - var och under innevarande år nciht mer än 50.000, - kommer att gälla för småföretagare regler för dig. identifiera något, betala någonting.

Såvitt inkomstskatt är 400, - då under årligt bidrag för perquisites av 410, - Euro.

Så när, vid 400 - är, allt i det öppna fältet.

Om det är en av dina projekt, din AG förmodligen vet ändå av godkännandet du behöver för en bisyssla.

Naturligtvis - om du skriver jobb betalas måste du ange det också på skattebyrån.

du tar som päron och äpplen röra! a) kan du i din faktura visar ingen ust eftersom du inte ett företag. b) ett tillägg till merit, som, om jag förstått det rätt i år är den enda som inte har något att göra med en mindre omfattning, vilket är arbetsrätten gäller helt anderes.in Österrike: är resultatet av deras perquisites året € 730,00,
finns ingen inkomstdeklarationer krävs.
Så: nästa merit är inte mindre anställd, be att få ditt skattekontor till den övre gränsen för nästa aktivitet.

Related questions

400 Euro Jops

Måste betala mig semester, min arbetsgivare på min 400 euro Jop. Samtliga tjänstemän, som naturligtvis tillfälligt (mini jobb), deltidsanställda och studenter jobbende räkna, har en laglig rätt till Feiertagsvergütungt. Detta påstående kan inte ställ

Små Commercial & comma; Frilansare & comma; eller båda & quest;

Hej! Jag är helt överväldigad; det är första gången som jag måste ta itu med ett skattenummer ansökan. Jag tittade runt lite på internet, men egentligen kommunikation fortfarande jag inte, även efter att ha läst inkomstskattelagen §18 fortfarande svä

Kan ta ut och quest en make efter skilsmässa från kredit;

God kväll, en vän till mig vill skilja sig från sin make. Förutom personlig tragedi är det naturligtvis också om kärlek pengar. Tänk dig följande situation: Du har byggt ett hus som är att ärvas dag barnen tillsammans, men det har ännu inte betalats

Håll bidrag lika till & komma; när man är ung och lika BU skott & quest;

Bo bidrag till Berufsunfähingkeitsversicherung lika när det stängs som en ung människa? Om min information är korrekt, ligger i BU försäkringspremien bara kommer att öka om fördelarna justeras. Det bör dock hända att ungdomar lockas av låga priser oc

Hur länge har barnuppfostran perioder i pension & quest;

Sedan när är det för vårdnadsperioder i den lagstadgade pensionen? Föräldraledighet där sedan 1986 i pensionssystemet. 1992, barnen infördes hänsyn gånger och du får för varje barn som föds från 1992/01/01 kredit tre år föräldraskap tid. Hej Bernd, p

Nu talar ännu om inflation och devalvering & quest;

Nu talar ännu om inflation och devalvering? Paniken har avtagit. Eller ta bara inte längre sant och har och vana? Som skapade en sådan panik? Hur? Och varför? Den Gerede äuft fortfarande bara det är något skjuts i bakgrunden. Kör det förmodligen är.

Långsiktiga fonder & quest;

Eftersom jag aktier inte riktigt vet mycket om, men vill ändå lyssna till cirka tre tillgångarna (obligationer, aktier, fastigheter), jag tror att en (eller flera) Fonden är förmodligen den bästa formen av investering för mig. men jag har intrycket a

Föräldrapenning Hur mycket & quest; om tidigare 400 € sida jobb och var arbetslös och quest;

Hej! eftersom tiderna har ett problem. nämligen: Min fru och jag har en 2-årig dotter och hon är nu åter gravid. Utför en sekundär aktivitet som du, 340 - Euro netto tjänade. Det har också rapporterats att Arbeitssuchend och erhåller arbetslöshetsers

immobilienfinazierung med hyresgäster

Hej! Jag har några frågor till en Hausfinazierung Så vi har för avsikt att köpa en tre-familjshus, har vi inget eget kapital och en månadsinkomst på 1230 euro utan stöd barn nu och så våra frågor som vi hade 2 partier skulle flytta in med och skulle

Om smarta pengar kredit bostadsbidrag & quest;

Vad händer om du betalar skadestånd kriegt- som dras i bostadsbidrag ansökan som inkomst? Nej, så vitt jag vet, krediteras med bostadsbidrag enda inkomst (från egenföretagare eller är anställda). Smart pengar räknas inte. Nej, se intilliggande beigef

1
Views
0
Ccomments