B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Försäkring oenighet sjukhus kontanter förnekande avvisande och plus; motstånd 2012-05-21

Begäran om betalning av sjukhus kontanter och tid, och tid, och tid;

Advertisement

Jag har under många år -tagegeldversicherung ett sjukhus på Gothaer Insurance. År 2009 utfärdade jag en skriftlig instruktion av min läkare, desto mer stationära inspelningen för tids fem veckor på sjukhuset. Nu blev jag antagen till sjukhuset maj 2010 igen för nio veckor stilla. Liksom under 2009, gör försäkringen denna gång i samband med betalning av sjuka -haustagegeldes emorme svårigheter. 2009 betalade Versichrung efter mycket fram och tillbaka men sedan. Men den här gången, kan utbetalningen även efter opposition lämnas in skriftligt, ment ve avvisas på marken ses från den del av försäkringen utan medicinskt behov för sjukhusvistelse, även om orsaken till genomgång av min läkare var och när densamma som i 2009 har verkligen betalat försäkringen. Nu, när jag återigen kommer att lämna invändningar, ska jag inkluderar remitterande läkaren med, eftersom det för mig talar försäkringen genom att säga att hon inte såg någon medicinskt behov för sjukhusvistelse, min läkare var helt klart hans expertis från. Ska jag försäkring för att gå med hotet mot min advokat, sätta dem under tryck, eller vad ska jag göra. Bin för varje råds välmenande öppen.

answers

Är Gothaer så skrymmande i förhållande till något? Min fru medgavs ibland av din läkare, men ingen 9 veckor efter presentation av uppehållsbevis och slutrapporten, hade vi en period av en vecka, pengar på kontot. Du har försäkring för det och var på sjukhuset. Du behöver inte ifrågasätta genomgång av läkaren. Den kan gärna kontakta läkaren för att klargöra några frågor. Jag skulle skicka dem ett brev som du kanske vill rådfråga läkare för sin genomgång och du (svar ingen läkare i 3 dagar, därför ingen tidsbegränsning av 14), denna åtgärd inom fyra veckor förväntar pengarna. Annars skulle fallet skickas till din juridiska (du har en?). Brevet med rekommenderat brev, som verkar vid leverans igen ordentligt officiellt och sedan vänta. Väl normalt lockar också hotet om pressen, men ska du inte fackpress, men något liknande bild, Focus etc. kärlek fall med dålig inte betala försäkring ;-)

Hej powerguenni, jag Clement Surmann från Gothaer presstjänst. Jag skulle vilja ditt fall ansehenm och se om det är något fel. Skicka mig vänligen maila [email protected] med din kontraktsinformation. Gäller Klemens Surmann

ditt fall är uppenbarligen. du är försäkrad och försäkringsbolaget kommer inte att betala igen.

fakt är du har försäkringsskydd och det är till dig.

sätta försäkringen en tid inom de närmaste 14 dagarna för att betala hela summan. Om de inte gör, skulle man förespråkar en sväng om hela rättsskyddsförsäkring.

här är en dom om detta:

På läkare ut svårt sjuka mannen behandlas för 51 dagar slutenvård i en rehabiliteringsklinik. Detta han ville bli senare ersätts med 75 euro per dag från försäkringsbolaget. Men försäkringsbranschen vägrade att betala den dagliga sjukhus nytta.

http://www.versicherungsnetz.de/news/Meldung.asp?Meldung=4476

Related questions

Jag kan när jag i EU pension är ett sjukhus kontanter försäkring och tid, och tid, och tid;

Hallå Jag är sedan 2006 i EU pension. Nu har jag frågan om jag kan avsluta trotzallem ett sjukhus kontanter försäkring ... Tack någonsin för svar hälsning violett Visst kan du ta ut sjukhus kontanter försäkring och samma tillämpas jag vill snorkig sv

Varför behöver du ett sjukhus kontanter försäkring & quest;

Jag erbjöds en daglig sjukhus försäkringar. Efter att ha granskat handlingarna, tycker jag att alla men ganska onödigt. Behöver vi en sådan försäkring? Eftersom sjukhusvård för många är ganska sällsynt, särskilt när fler och fler operationer utförs p

Min syster sjukhus kontanter Skydd & comma; betalade resekostnader mina föräldrar & quest;

Min syster är på sjukhuset och så har ett sjukhus kontanter försäkring. Sjukhuset betalat pengar som du annars måste betala själva. Kan det tågbiljett för mina föräldrar skicka betalning, de besöker det vardagliga och det är en lång sträcka och prise

Min sjukhus kontanter försäkring vägrar att betala

Min sjukhus kontanter försäkring vägrar att betala på grund av att jag redan om min arbetsgivare hade en lika försäkring som faktiskt redan betalats. I dubbel försäkring har påstått enda betal försäkring. Att jag genom min arbetsgivare en lämplig sju

Skulle du råda en pensionär & comma; vidare att underhålla ett sjukhus kontanter försäkring & quest;

Fråga till finansiella proffs, skulle du en pensionär rekommendera att fortsätta att betala en daglig sjukhus försäkringar? Jag är nu pensionerad och så har en försäkring. Du får din pension men i hälsa och sjukdom. Så jag tror att detta sjukhus kont

Kan man helt enkelt ignorera begäran om betalning om det är obefogad och strävan;

Hur är det när du får en obehörig begäran om betalning? Kan du sedan bara ignorera eller har du det i vilket fall som helst reagerar på något sätt tröst? Snabbare och billigare rådet att din juridiska fråga. Kompetent, av certifierade advokater. Begä

Scoring betalningar sjukhus kontanter försäkring som intäkt på Hartz IV & quest;

Jag känner någon som har avslutat ett privat sjukhus kontanter försäkring och nu får betalningarna. Om sådana betalningar från byrån anses inkomsten för Hartz IV, och sedan får motsvarande mindre pengar från arbetsförmedlingen? Sjukhuset dagpenningen

Återköpsvärdet av sjukhus kontanter försäkring

God kväll, Jag ville fråga gånger om det finns ett återköpsvärde för ett sjukhus kontanter försäkring. För hjälp svar skulle jag vara mycket tacksam. hälsningar brand1308 Det går inte att ge det. Det samlas inget kapital utan endast säkrade risken. Å

ytterligare betalning av barn utbildning i tider av befintliga pensions

Hej, jag är sedan september 2006 full invalidpension, sedan januari 2006 jag har en styvson, I utbudet ensam. Nu sökte jag detta gäng till den tyska pensionsförsäkringen, barn utbildning sessioner, eftersom jag inte har informerats i förväg att detta

Sjukhus kontanter även med Hartz IV

Måste jag betala sjukhuset penning även om jag får HartzIV som detta verkligen överstiger dagskursen. Snabbare och billigare rådet Labour. Kompetent, av certifierade advokater. Begär nu: www.expermondo.de Har du redan i år uppfyller dina copayment sk

0
Views
0
Ccomments