B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

2013-06-10

begagnad personbil dator affärer

Advertisement

Jag har etablerat en UG nyligen. Som VD för UG jag använder nu en privat dator. Men jag köper fortfarande en monitor för datorn genom företagets faktura.

Följande frågor uppkommer för mig nu.

1. Köp av monitorn:
Vad är situationen vid UG? Hur gör jag stod för inköp av bildskärmen? Jag kan honom inte som GWG omedelbart avsatt, eftersom han inte arbeta ensam. Om det redan fanns en dator i tillgångar, skulle jag ha sagt, OK jag skriver bildskärmen till .. den redan befintliga PC emellertid också nciht fallet. Så vad gör jag redovisning tekniskt med köpet av bildskärmen?

2. Användning av hemdatorer:
Har jag på något sätt och övervaka användningen av privata datorer någonstans i böcker UG?

Tack för hjälpen!

answers

Försäljningen av PC från personliga tillgångar i UG men utan moms med motsvarande marknadsvärdet - som wfwbinder redan nämnts.

Privat användning av företagets PC på jobbet på anläggningen är att
§3Nr.45 EStG R 03:45 LSTR 2008 skattefria
Ingen inspelning krav

Hur skulle det vara, när du sätter datorn i företagets tillgångar, eller bättre försäljning i det här fallet, UG.

Du kan sälja datorn för priset på en liknande dator till UG.

Related questions

Hur moms när man köper en begagnad enheter tillbaka ehalten & quest;

Jag planerar att köpa en begagnad Apple-dator (s Bay) - När du säljer Apple Tyskland moms har beräknat. Jag bor utomlands och datorn kommer att skickas till mitt hem (med alla papper etc). Hur kan jag få momsen tillbaka? Tack ville förstå dig eller v

Behöver jag för min laptop GEZ betala avgifter och komma; om jag quest det för min sida jobb användning &;

Jag har redan fått ett brev från GEZ. Det finns också en sak som inte är helt klart för mig. Måste jag betala GEZ avgifter även om jag behöver min laptop för min deltidsjobb och mina studier? Jag har ingen tv-kort och inte titta på TV med min laptop

Om avståndet till arbete och komma; precise i deklarationen och komma; skattekontoret övervakas & quest;

Någon som vet om avståndet från hemmet till arbetet, ange i deklarationen att beräkna körsträcka takt styrs av skattemyndigheten? Vad händer om du på motorvägen kör på motorvägen i stället? Är detta då en privat problem? Du bör välja den kortaste väg

trängande behov av en Laptop & exkl; & exkl;

Hej! Vissa dagar tyvärr skärmen på min bärbara dator är min bruten och är därför oanvändbar. Eftersom jag kom i distorsion vid ett mail med en hastighet kontant jag låst i alla frakt hus, utan ränta jag kan inte råd med en bärbar dator just nu, tyvär

Bästa tiden att köpa bärbar dator & quest;

Frågan låter även mig lite konstigt. Men jag har hört att det finns en säsong för alla produkter, där du kan få den mest gynnsamma på varje objekt. Jag skulle vilja att en dag köpa en bärbar dator. När är rätt tid att? i bärbara datorer är alltid rät

Köpa begagnade som frilansare - hur moms och quest;

Jag är egenföretagare (frilansare) och, på räkningar ingår. Från Jag bara betalt service km närvarande med 30ct / km Bilar i privata tillgångar Jag kommer att fortsätta i år med betydligt fler affärer - ca 65%. Jag planerar att köpa en begagnad bil:

Köparen har med en bankväxel mot mina begagnade varor och period; Är det bara bedrägeri & quest;

Det är bara en begagnad dator, jag, för 50 - att sälja euro. Har skrivit rent i utbyte mot kontanter. Men jag har en prospektiv, som vill betala mig datorn mot en bankcheck, och sedan varorna skulle vilja ta med mig. Jag förstår inte varför man inte

Marknaden för begagnade livförsäkringar - Funktionalitet & quest;

Jag läste att det finns en marknad för begagnade livförsäkringar. Är inte det svekfulla? Och hur fungerar det och hur kan du tjäna pengar? Skulle vara trevligt om någon kunde hjälpa till här. Och vad som helst? Något är säkert bakom detta. Köpare bet

Finns det några studiebidrag till en dator och quest;

Utan en dator är förmodligen inte långt i en studie. Även universiteten har alltid varit ett datacenter, men om du måste skriva en massa papper, sedan en separat dator är ganska viktigt. Finns det eleverna en möjlighet att ansöka om ett bidrag för in

Är det värt att köpa en begagnad livförsäkring & quest;

Är det värt att köpa en begagnad livförsäkring och investera sina pengar som ett alternativ eller är det inte att rekommendera? Det beror på hur länge försäkringen fortfarande är igång, så är det årliga bidraget, vilken typ av livförsäkring är det, h

0
Views
0
Ccomments