B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

familj föräldrar hem köp köp syskon familj & plus; inköp 2014-12-18

be Carmen 6 & period; 8 & period; 2014

Advertisement

Jag och min man ta mina föräldrars hem så långt så bra, jag har tre syskon i förekommande fall också överens .Våra föräldrar fortfarande lever och de får från oss livstid lever just nu Simple kakel be min syster säger att jag måste betala några syskon eftersom våra föräldrar lever rätt får och de får inte heller besluta ensam vad som händer med huset .Min man säger där de tar rätt för föräldrar att avgöra vilket som är deras hem och de bestämmer om vi betalar dem, eller mina bröder? Jag vet inte vad jag var sant också anser jag måste överföra pengar till dem senare och jag behöver mina bröder vid notarie att de är överens om att jag tar över huset?

answers

Carmen

Det handlar om vilken typ av kontrakt förtida arv.

Dina föräldrar överför till dig (som har rätt att ärva dotter) att ange titeln till henne (utan belastning) huset tomt mot tillhandahållande av en livslång rättigheter vederlagsfri bostäder i fastighetsregistret för att korrekt rangordna första hand (Vorlöschklausel inte glömma).

Dina föräldrar, som är intresserade av en rättvis fördelning, bestämma att du måste balansera dina tre syskon en mängd X inom en viss tid.

Avgörande är i princip. värdet på egendomen vid tidpunkten för tilldelning.

Marknadsvärdet ska minskas med nuvärdet av bostadsrätten.

Dina föräldrar fritt kan förfoga över sin rikedom. För inspelning av kontraktet innan en notarie dina föräldrar visas och du eventuellt med make.

Rekommendation: ta kontrakt snart i attacken, inte på långa rutschbanan Bank.

Med all mod att ifrågasätta förståelse: Jag skulle också vilja se fler stavning färdigheter.

Därför jag avstå snarare ett svar på det obegripliga testfråga.

För att göra denna raka (skriv om det inte är sant)?

  • Dina föräldrar ger dig deras hus
  • Din syster (och andra syskon) kommer / vill att det ska ha pengar från dig

Fråga: Är det på ett påstående?

Jo svaret:

Nej, dina föräldrar kan göra med sin egendom och lämna vad de vill. Endast om en förälder dör inom de närmaste 10 åren, kan syskonen har en "obligatoriska delen kosttillskott hävdar"

Related questions

Värden EG END av Speer perioden 30 perioden, 12 & period, 2014

Har faktiskt tänkt att pengarna också komma till 2014/01/01. På telefon fick vi veta att hela först i januari eller februari kommer att ses över på grund av den årliga rapporten konton HIDE summa skulle vara 7200 euro är mycket osäker när pengarna ve

Den 30 och period, 6 & period, 2014 min övervakas dras ut ur sin hyreslägenhet från & comma; Nu var hon på 26 & period, 9 & period, 2015 elräkning med efterskottsbetalning och komma; är laglig och strävan;

Kanske! Tyvärr är inte tillgänglig i fråga, vilken period innehåller huset vanliga faktureringsperiod, z. B. kalenderår eller 01.07 informationen. tills 30,06. eller något liknande. Den saknar också indikationen genom när hyreskontraktet avslutades,

Altersteilz & period; & sol; Blockmod & period; slutar på 30 och period; 11 & period, 2014-jag kommer vid 27 och period; & perioden december; 63 år och period, Om gapet är ett problem och strävan;

Enligt AltTZG min kunskap, övergången från den partiella ålderspension måste omedelbart, dvs utan tidsintervallet. I mitt fall, men det finns en lucka på cirka en månad. Vilka konsekvenser kan det få? Fram till slutförandet av delpension (och därmed

Vilken av hyran är för närvarande för grundtrygghet i ålder från 1 & period, 1 & period, 2014 & exkl; I Niedersachsen

Jag får lite tid garanti vid ålderdom. Min lägenhet z.Zt. 55 kvm med ca. € 25, - för dyrt och alltför stor. De priser för tjänster för försörjning var faktiskt ökade till 2014/01/01. Vet någon om hyres gränser också justerades, i så fall hur mycket.

En bekant till mig har separerat från sin fru i 2012 och period; & period; & period; 2014 i september men han har bara inkomstskatt fästet av 4-1 modifierad & period; Vad hände med honom & quest;

Hej. En vän splittrades 2012 efter sin fru och men ändrade inkomstskatteklass till september 2014. .. Nu har han skit som kan ge honom vad som kommer att hända. Hans advokat sade att han var liten först göra någon Lohnsteuerjahresausgleich. Från när

Född 1952 partiell pension avtal daterat den 12 och period; 12 & period, 2005 slutar på 30 och period, 11 och period; & 2014 period; Pension på avtryckaren 10 och kommatecken, 8

Kan avdrag för närvarande minskas med 10,8% av den nya lagen pension utan reduktion med 63 år. Min pension är 2014/12/01. Vad gör begäran om ett bidrag minskning formulär V210 som lämnades in senare i pensionssystemet. Är det möjligt att jag måste ac

Nya Resekostnader Law 01 & period; 01 & period, 2014

Inte egenföretagare gift anställd har sitt säte i Tyskland. (Hustru delvis arbets, barn i skolåldern, bostadsrätt, arkivering gemensamt). Praxis på en statlig institution i Spanien, en icke-tillfällig föreläsare från, betalas och beskattas av den spa

2010 hade en svår stroke min & period, 80-02 och GDB period, 2014 & period; Nu bara 50 GDB är korrektß

Efter den svåra hjärninfarkt 06.2010 min make och en höftoperation 05.2011 min make är inte i lagrings mentalt och fysiskt - det dagliga livet teilzunehmen.Er har underskott i rörelsespråk och inom fritidssektorn. Fram 02,2014 han har - efter många W

Jag tänker på 14 & period; 06 & period, 2014 63 och var 50 & percnt; GDB Jag kan efter 42 år sedan gå utan avdrag i pension

Har arbetat 42 år har en viss grad av handikapp på 50% och är nu arbetslös vilja 14 juni 2014 63, när jag kan gå utan avdrag i pension? Har du begärt ALG1 ODR ALG2? I ALG2 avdraget spelar ingen roll, eftersom byrån kan ansöka om upp till FORCE pensio

Running bokningar också standardiserade på en och period, 1 & period, 2014 och LPAR, helgdagar och rpar;

Alla debiteringar och krediter som äger rum från en månad för att köra även på semester? Det skulle men nu köra allt automatiskt, eller hur? Är det därför fortfarande skyldig att arbeta dag? Specifikt jag sysslar med avgifter för 2014/01/01. Den 01.0