B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

Pengar Tyskland valutakurser främmande & plus; Tyskland flygplats 2012-09-26

Bästa platserna att växla pengar & quest; Utomlands, eller ens strävan i Tyskland &;

Advertisement

Om jag vill ändra bar pengar, det gör en skillnad om jag fortfarande byta dessa pengar i Tyskland eller om jag vänta tills jag är i landet? Den officiella växelkursen skulle vara densamma, men dealern slog sina vinster, naturligtvis, på toppen av det.
Och var ska du göra det? Är det på flygplatsen dyrare eller billigare?

answers

Hej, vad sägs om denna: http://www.reisefrage.net/tag/geld-wechseln/1 LG K.

Alltid utomlands. Växelkursen är i själva verket inte alltid är desamma.

Kärlek RenataU: Detta uttalande från dig bevis på ännu djupare okunnighet med dig:

Den officiella växelkursen skulle vara densamma, men dealern slog sina vinster, naturligtvis, på toppen av det.

Den officiella växelkursen inte fastställda storlek, men är nyligen bestäms dagligen. Det gäller inte räkningar. Aktie och prisförändringen risk kräver att notera växelkursen är mindre gynnsam än den officiella växelkursen. Den "vinst" är antagligen fortfarande mindre influensstorhet.

I vissa länder, reser Du kan inte ange eller lämna med lokal valuta; vilket kan leda till stränga straff. Där blommar större delen av den svarta marknaden, där du kan byta låg, men också med hög personlig risk. Utomlands är inte detsamma utomlands !!! Den 2 länder teorin inte längre existerar: Deuschland och utomlands.

Om du nu ändå skulle säga att du har utomlands, så kan man tänka om exakt på frågan. Annars förlorar vi oss här i välkända förslag, men kan bara gå i enskilda fall haklapp.

Frågan om att namnge destinationslandet är säkert meningsfullt i reisefrage.net.

Definitivt utomlands!

Jag hämtar det allra nödvändigaste på flygplatsen och sedan jag tittar på semester en bank på.

Frågan är alltför stort. I vissa länder växelkursen är här i Tyskland billigare i vissa sedan lokalt.
På flygplatsen, är det oftast dyrare.
Prissatta är också en skillnad mellan banker och växelkontor (som vanligtvis dyrare).
För varje land, Reise (nomen omen den) har varje mycket bra tips om var och hur det är billigare: http://www.reisebank.de/laenderinfos

så totalt jag inte kan svara här. Det kommer i slutändan till destinationslandet. Vissa valutor inte hit i D.

I de flesta länder, jag ser en förändring på plats, eller bättre: användning plast pengar. På maskiner finns det oftast bättre hastighet. Variety kurser är fattiga och verkligen inte samma sak, som du säger.

Jag brukar Ändra en liten mängd vid ankomsten till flygplatsen och sedan maskinen har en större mängd. Så jag kör mycket väl.

Visst är det bra att ha en liten mängd euro för att ändra (50 euro) i Tyskland i utländsk valuta och ta.

Resten av semester besparingar i resor till länder eller dra ATM med ditt kreditkort.

Avgifter du betalar någonstans - och det är inte en "vinst", men leverantören av betaltjänsten.

Jag gör detta för 30 år någonsin utomlands på ankomst flygplatsen. Först, bara en liten mängd och sedan i det inre av de övriga kraven kontanter. Så jag har aldrig haft problem. Det är billigare också.

Related questions

växla pengar quest hemma eller utomlands &;

HI, eftersom jag någonsin har bett om det kan vara bättre att betala med betalkort eller KK utomlands, jag trodde vllt Har någon tips för kontantutbyte. Jag reser inte med kartor och därför ville veta var hon alltid bytas ut dina pengar. Direkt från

Skulle en bättre här och komma; eller utomlands för att växla pengar & quest;

Jag kommer att resa till USA. Ska jag bättre ändra här innan pengar, eller ska jag göra det i USA? Finns det skillnader i växelkursen etc? Mestadels du betalar med kreditkort. Annars utbytte enklaste på den tyska avgångsflygplatsen eller första ameri

man betalar i utbyte byråer avgifter om du vill växla pengar & quest;

Vissa banker tar ut en avgift även om du vill ha en valuta med dem och önskar att konvertera euro. Hur är detta men med växlingskontor direkt utomlands (t.ex. på flygplatser). Desire detta också en avgift? Om så är fallet, vad är detta? Vanligtvis be

Barn Pengar & quest; Vilka annonseringskostnader och strävan;

Hej! Jag vill ansöka om ökade kostnader reklam frågar om mitt barn stöd, men fortfarande räddas. Nu undrar jag vad jag kan ge allt. Jag måste överstiga en klumpsumma på 920 euro, jag förstår allt. Vad kan jag visar det? Med resekostnader jag på en en

Är det billigare att växla pengar på banken eller återkalla utomlands & quest;

Jag planerar en resa till Thailand. Nu min fråga: Ska jag byta tidigare tillräckligt med pengar eller snarare stå ut lokalt på ATM? Vad är ett bättre alternativ? Jag skulle inte heller vilja bära runt en stor mängd kontanter med mig när vandring. Äve

växla pengar på bank eller på flygplatsen & quest; Vad är billigare & quest;

Är det billigare att byta euro till dollar på banken eller i utbyte kontor på flygplatsen? Jag alltid ändra en liten mängd på flygplatsen och sedan i lokala växlingskontor. Utbyte av pengar är bäst att på banken. Flygplats växlingskontor har ofta hög

Kan jag växla pengar och i vilka certifikat bestämma därmed värdet matas ut & quest;

Hej, jag behöver US-dollar, men jag gillar små räkningar. Bästa 100 gånger $ 1US. Kan jag min bank detta så att säga, och sedan göra det, eller jag bara få värdet, men i någon form kan inte påverkas? Var skulle jag annars en 100US $ sedeln mot 100 gå

Läkemedel köper utomlands för att spara pengar & quest;

Kan man köpa utomlands billigare läkemedel än i Tyskland, men i detta fall vara säker på att kvaliteten är rätt? Snabbare och billigare rådet för din hälsa fråga. Kompetent, av certifierade läkare. Begär nu: www.expermondo.de Så länge du köper i deta

växla pengar bättre här eller strävan lokalt i resor & Country;

Vad är en bättre lösning. Ska jag för min semester i Indonesien bättre här redan växla pengar i Deutschlandf eller då det lokalt? Denna fråga avser även andra, mer exotiska resmål. Jag har hittills alltid gjort följande övervägande: Hur många turiste

Semester i Norge - kan jag kontanter redan i Tyskland tauschen- du får med Maestro Pengar & quest;

Jag planerar en semester i Norge - kan jag kontanter redan i Tyskland tauschen- du får med Maestro-kort och PIN-kod på ATM pengarna? Visst kan det vid bankomater dra Maesrto kortet. Och här innan utbyta en viss hand inventering. Er.kundige dig men fö

0
Views
0
Ccomments