B2-Net

B2-Net

Can not find the answer? Go to ask questions

bostadsbidrag student BAföG nytta gemenskap barntillägg BAföG & plus; bostadsbidrag 2012-02-19

Barntillägg i student förälder - behöver gemenskap

Advertisement

Hej! Min make (student, ideell) och jag (anställd, 1600 netto) har ansökt om barnbidrag för vår gemensamma barn (4). Detta har avvisats: eftersom min make är en student, är han inte ingår i vårt samhälle behov, och därmed "behov täcks". inte tagit hänsyn till att jag är ansvarig för underhåll från äktenskapet för min make (enligt studielån). Hade en ansökan varit mer framgångsrika på bostadsbidrag, eller jag kan göra en levande genom motsägelse pengar fordran på den senaste månaden hävdade? Tack för ditt råd!

answers

En begäran bostadsbidrag du bör göra omedelbart, oavsett om du sätter invändning mot denna vägran, eller inte.

Emellertid är bostadsbidraget endast beviljas efter ansökan och inte i efterhand.

Related questions

Vad & comma; När en elev överstiger inkomstgränsen & quest;

Vad händer när du som student överstiger inkomstgränsen? Ska vi betala då skatt? Och hur högt gränsen är exakt? Underhållsbidrag jag få sätt längre. Snabb och billig hjälp för din skattefrågan. Kompetent, av certifierade revisorer. Begär nu: www.expe

Rider till klass föreläsningar percnt i studier med företagets bilar på ett; avdragsgill

Hej Alla, Jag hoppas att ni kan hjälpa mig jordad. Jag regelbundet, som en del av en online student, föreläsningar, lärande gemenskaper och kontroller från min hemstad för att studera plats. Jag satsar en Firmwenwagen som kan användas för privat bruk

Kan Jobcenter lån på en partner i en gemenskap av behov dra & comma; en student kan i allmänhet ansvarig för en behövande person och BG & quest;

Hej alla! Jag bor sedan den 1 december 2015 är min flickvän, som jag träffade den 26 oktober 2015 och vi redan väntar vårt första barn tillsammans. Det råder ingen tvekan om min pappa. Jag är en student, med hänvisning BAföG och vissa underhåll från

Är en gemenskap av behov med en student möjlig & quest;

Hej Jag har levt med min flickvän i 2 år och vi har också ett gemensamt konto. Vi har varit både skatteklass 1. Nu min vän skulle vilja studera och jag skulle behöva ja för deras underhåll uppstår. Här är en Bedafrsgemeinschaft ges och jag kan ändra

Föräldrar Hartz 4 LPAR behövande gemenskap med Student &; 17 & rpar; med ett tillfälligt jobb

Min mamma är arbetslös och min styvfar är Paperboy. Båda relaterar Hartz 4 och jag börjar nu med ett tillfälligt jobb (max. 400 euro per månad). Eftersom min biologiska far är död jag / vi fortfarande barnpension och barnbidrag (am 17). Om vår "commu

Harz IV nytta gemenskap och underhåll barn

Jag har en 13-årig son och är gift. Från en tidigare samboende, jag har en 18-årig dotter för vem jag skulle hålla tal. Min fru har arbetat länge sökning. Vi hänvisar bredvid min inkomst också 70, -Euro harts IV och avser ett behov gemenskap. Jag nu

I BAföG & comma; han Hartz 4 och nackdelar en fördel gemenskap

hi, Jag bor med min pojkvän. Jag får ett halvår lån elev student- och han gör sin high school och blir i tid Hartz 4, nu fick vi det slutligen godkänts och ett brev får du anta att vi är en gemenskap av behov. Jag tycker att det wirrwarr durchzublick

Har jag kostnaderna för barnomsorgsplats vår dotter från Bafög barntillägg pay & quest;

Jag får i oktober som student och studielån för våra två år gamla dotter barnen avgift på 113, -. Under min ledighet / föräldraledighet I ALG II relaterade och dagis betalades mig ungdoms socialen. Nu ringer jag får från socialtjänsten veta att de in

I vilken skatt klass I & comma; om jag är en student med en kommersiell och för övrigt som en elevassistent i glidzonen arbete & quest;

Hej gemenskap, Jag är 23 år gammal och för närvarande en student och har loggat ett tyg på 1 april 2015. Jag tar användning av små företag reglering, eftersom jag bara ID-kort en liten vinst. Jag erbjuder IT-tjänster. Och jag, 1 september 2015 arbeta

Familj försäkring för gifta studenter med barn

Hej gemenskap, Jag 22j., Studerar, är gift och har ett barn (1y.). Min fru sköter barnet, och är därmed arbetslös (även han planerar att studera). I två månader min fru 23 och deras föräldrar har informerats om att den omfattas av detta datum inte lä

0
Views
0
Ccomments